Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
GorillazAzt lehet tudni, hogy hány csapat nevezett a DIV1-be?Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.KoriTE
Megvan e a 12 vagy csak 11?!barbárJW
Heroes
Predators
Raptors
Rebels
Soldiers
Steelers
Tigers
Titans
Wildfires
Wolverines
ki lenne a tizenkettedik?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt lehet tudni, hogy hány csapat nevezett a DIV1-be?Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.KoriTE
Megvan e a 12 vagy csak 11?!
több mint 13 éve
Kori
1 169
Kori! A meccsnaptár mikorra várható?kutya23cA héten elkészül, egyeztetünk utána a JB-vel megfelelő-e, aztán jövő hét elején akár kint is lehet. Elvileg mindenki nevezése rendben lesz, az általam ismert infók alapján.
több mint 13 éve
kutya23c
223
Kori! A meccsnaptár mikorra várható?
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 13 éve
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊Boti63Én is tökjó dolognak tartom, de úgy látszik idén nem fér bele a legtöbb csapat idejébe.
több mint 13 éve
Kopasz98
93
azért sztem a tavalyi titans-esek nem biztos, hogy annyira zseniálisnak vélik ezt a progit. 😛 egyébként sajnálva olvasom mennyien nem mennek. remélem azért a 12 csapat meglesz. vagy a nagyok állítanak ki 3csapatot..
több mint 13 éve
Boti63
40
megértem őket is 😊 csak én ezt egy "zseniális" programnak tartom és szerintem tolongani kéne a csapatoknak hogy jönni akarnak. EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM 😊
több mint 13 éve
lécci valaki magyarázza el hogy mér mindenki ezzel a felkészüléssel jön? a bajnokságig legalább 2 hónap lesz mér az arénától. lehet csak én látom máshogy a dolgoakt, de az én csapatom ( ZP )ezt nagyon várja és örül mindneki, hogy egy napon keresztül jétszhatunk és amifocit nézhetünk 😊Boti63más meg úgy látja, hogy nem fér bele a felkészülésébe, hogy x edzést az arénának szenteljen.
több mint 13 éve
Boti63
40
lécci valaki magyarázza el hogy mér mindenki ezzel a felkészüléssel jön? a bajnokságig legalább 2 hónap lesz mér az arénától. lehet csak én látom máshogy a dolgoakt, de az én csapatom ( ZP )ezt nagyon várja és örül mindneki, hogy egy napon keresztül jétszhatunk és amifocit nézhetünk 😊
több mint 13 éve
Szmájli
31
Valószínűnek tartom, hogy amiatt nem indulunk mert nemférne össze a bajnokságra való felkészüléssel 😕 😊Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...Boti63Mondjuk ez várható volt!
Tavaly eléggé kibasztak velük!
A Miskolcot is sajnálom, ők elég jók voltak tavaly!barbárJW
több mint 13 éve
Azért remélem meg lesz rendezve...
több mint 13 éve
Szerintem mi sem megyünk...
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 13 éve
Nem neveztünk. Készülünk a bajnokságra.eaglesről hallottam még.
Fehérvár nem megygege#14
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
eaglesről hallottam még.Fehérvár nem megy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudom mi (Miskolc) nem indulunk.Szmájli
:/
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...Boti63Mondjuk ez várható volt!
Tavaly eléggé kibasztak velük!
A Miskolcot is sajnálom, ők elég jók voltak tavaly!
több mint 13 éve
Boti63
40
Titans tavaly aztmonta h ők nem fognak többet...
több mint 13 éve
tudu28
152
Úgy tudom Sharks indul.
több mint 13 éve
Szmájli
31
Úgy tudom mi (Miskolc) nem indulunk.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀Soldiers, Bulldogs, Enthroners? 😊
Miskolc, Tigers, Titans?barbárJW
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na ez már legalább valami! 😀😀Miskolc, Tigers, Titans?
több mint 13 éve
Tata is jön úgy tudom, meg Szeged is.
több mint 13 éve
Natloz
300
Mi végül mégsem indulunk arénán 😕KoriTEóóóóóóóóó 😕
pedig ha összekeveredtünk volna biztos izgalmas meccs lett volna 😕
Just a simple Lineman... ZP#76
több mint 13 éve
Natloz
300
Mi is neveztünk, szóval már ketten vagyunk! 😀Maximum küzdünk egymással egész nap!
(amúgy úgy tudom, hogy biztosan lesz még Wolves 2 csapattal, Gorillaz, Raptors, Gringos/Gfox)
Just a simple Lineman... ZP#76