GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
1 napja
Nem dúrva egy kicsit az összes Amariust a Jetsbe küldeni egy első körért?😀 nem is értem ezt hogy sikerült
alatriste
1 napja
Nem dúrva egy kicsit az összes Amariust a Jetsbe küldeni egy első körért?

Liverpool Fc
1 napja
Nem teljesen egyértelmű, így hogy lehívtam Stroud opcióját már nem hosszabbíthatok vele idén, ugye?De, ilyenkor is hosszabbíthatsz vele.
eaglesmcnabb
1 napja
Nem teljesen egyértelmű, így hogy lehívtam Stroud opcióját már nem hosszabbíthatok vele idén, ugye?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
2 napja
Tudna valaki linket adni a tavalyi Rosenhaus táblázathoz?https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ulVp8LQfqRsO5WiV06wFWgKu0INwEoxV/edit?usp=drivesdk&ouid=102400374104726730320&rtpof=true&sd=true
pgabtb
2 napja
Tudna valaki linket adni a tavalyi Rosenhaus táblázathoz?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
3 napja
Itt csak én nem látom miért is reális ez a trade?két évig még közel 9M a fizetése, nekem ennyit már nem ér sajnos.
Cleveland Browns adja:
Pat Freiermuth + 4/18 + 7/34
Jacksonville Jaguars adja:
2027/7 (JAX)
alatriste
mivel tavalyi hosszabbítás, kivágni is drága lett volna, a TE hiányos, cap space-el rendelkező csapatok listája pedig véges, így nyilván túl kellett fizetnem, hogy elvigye iktriad.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
3 napja
Itt csak én nem látom miért is reális ez a trade?Cleveland Browns adja:
Pat Freiermuth + 4/18 + 7/34
Jacksonville Jaguars adja:
2027/7 (JAX)

Liverpool Fc
5 napja
A trade-ek adminisztrálására és a draft trackerek vezetésére kellene egy lelkes önkéntes.Még mindig. 😊
vassadi
6 napja
Ha Pearcet letartóztatják évekre akkor most kell kivágnom, vagy ebben a SIM-ben még benne lehet?nem fogják ne fossál. ha nem lenne milliomos, akkor menne csak a rács mögé. így szvsz lesz egy vádalku felfüggesztett, izmos pénzbünti, 20000 óra közösségi munka meg fél szezon eltiltás azt jóvan az úgy
Plusz gondolom ez nem számít korai visszavonulásnak.
zacknorb
7 napja
Ha Pearcet letartóztatják évekre akkor most kell kivágnom, vagy ebben a SIM-ben még benne lehet?Plusz gondolom ez nem számít korai visszavonulásnak.
Poloska vagyok.
9 napja
Minden trade kondíció eldőlt, a Google tracker teljesen naprakész, a fórumos trackerben még csak jelöltem, hogy melyik érvényesült és melyik nem, hamarosan azt is átrendezem.Egy olyan kondíció hiányzott, hogy a Mahomes ügylet keretében a Panthers két jövő évi első köröse közül a magasabbik a Chargersé lesz, ezt pótoltam. @gabokocka @Farky
vassadi
Illetve naprakész már a fórumos tracker is.
9 napja
A tavalyi draft választások táblázata megvan még valakinek?Itt a kiemelt hsz draft tracker 2025.
Farky
17 napja
A trade-ek adminisztrálására és a draft trackerek vezetésére kellene egy lelkes önkéntes.
19 napja
Fuuu, iktriad, olyan kedved csináltál Murray-hez, hogy csak megkérdezem, milyen pick jár mellé? 😊Az összes, kivéve a hetedik körösök.
somoskovig
Cserébe minden hetedik körös picked oda kell adnod 2-3 évre. És ami menet közben kerülne hozzád is automatikusan a Jags-é.
😅😂🤣
Poloska vagyok.
19 napja
Fuuu, iktriad, olyan kedved csináltál Murray-hez, hogy csak megkérdezem, milyen pick jár mellé? 😊
19 napja
én 10 (vagy 60)k- val fix emelném, hogy kerek legyen 😀😀pedig szerintem is ideje volna, ahogy a cut határokat is feljebb lehetne tolniKorábban talán volt is róla szó, vet.mineket nem akarjuk megemelni?gondolom nem
dancogo
dancogo
törölt kristof
Poloska vagyok.
20 napja
pedig szerintem is ideje volna, ahogy a cut határokat is feljebb lehetne tolniKorábban talán volt is róla szó, vet.mineket nem akarjuk megemelni?gondolom nem
dancogo
dancogo
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
20 napja
A tavalyi rózik majd jelezzék, hogy idén is maradnának-e.Mehet reszemrol
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
20 napja
Korábban talán volt is róla szó, vet.mineket nem akarjuk megemelni?gondolom nem
dancogo
Ismét megosztom idén is a szerződés ellenőrző táblázatot, ami piros hibát és magyarázatot ír a rosszul elosztott szerződésekhez és a backloaded fülön pedig a leginkább hátratolt, még szabályos szerződést számolja. Használjátok, ha nem vagytok biztosak a dolgokban
docs.google.com/spreadsheets/d/1OMxZYEMN38TH0qTksGqXq4IF1SJv2jq5/edit?gid=1188241049#gid=1188241049
22 napja
Minden trade kondíció eldőlt, a Google tracker teljesen naprakész, a fórumos trackerben még csak jelöltem, hogy melyik érvényesült és melyik nem, hamarosan azt is átrendezem.
24 napja
Korábban talán volt is róla szó, vet.mineket nem akarjuk megemelni?
24 napja
A tavalyi rózik majd jelezzék, hogy idén is maradnának-e.nekem is oké
vassadi
24 napja
A tavalyi rózik majd jelezzék, hogy idén is maradnának-e.igen
vassadi