GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
20 órája
Ismét frissült az Eagles trade block. Az egyik 4. és egy 5. köröst beáldoznám egy tapasztalt ILB-ért, vagy WR-ért veteránminimum közeli fizuval. Keress ha van ötleted, és megbeszéljük.
Szerkesztette: pgabtb
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
3 napja
Free agenteket tartalmazó excel lesz idén?
3 napja
A nyílt licit kezdeti dömpingjének adminisztrálására egy önkéntes? A kezdés napját is lehet úgy igazítani, ahogy az adminnak a legideálisabb.
4 napja
Csak az a kérdés, kiírjunk-e egy szavazást a kezdési időpontról, de eddig amúgy mindig a 20 óra nyert.Végleges draft dátum van már?Április 19
alatriste
zacknorb
4 napja
Végleges draft dátum van már?Április 19
alatriste
Poloska vagyok.
4 napja
Végleges draft dátum van már?

Liverpool Fc
4 napja
Bengals KeKi alacsony es magas fizetesu, olcson es kevesbe olcson viheto vedo veteranokkal.
Pulvis et umbra sumus.
4 napja
Jets is megnyitotta a keikjét. Ha lemaradtál egy jó guardról, vagy feljönnél az 1. körbe, keress bátran4 napja
1/26-ról és/vagy 2/5-ről mennék lejjebb, akár második kör végéig - harmadik elejéig, és legalább az egyikkel még draft előtti, fix trade-et preferálnék.
4 napja
Sztem ezt úgy lehetne szabályozni, hogy aki 3 napig nem száll be egy licitbe, annak azt követően már ne legyen rá lehetősége. Mert igen, így ez nem volt a legszerencsésebb, hiszen valóban két csapat között ment a harc, de elvileg semmi nem zárta ki, hogy bárki más beszálljon a nulláról, akiket így hátrány ért, mert elveszett ez a lehetőség.Talán mert családja van, és ránéz, hogy meddig adhat le licitet, és úgy gondolja, hogy 23-án este még simán belefér, ha 24-i a határidő. De OK, akkor majd a nyílt liciten valaki mást.Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
akinek pedig 5 nap után jut eszébe CB-t igazolni, az open piacon is talál.
Bagentnél is ez volt a helyzet.
törölt kristof
ljambrik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 napja
Az én idei kompenzációs pickjeimet közvetlenül a Bengals-tól kapom majd? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
Talán mert családja van, és ránéz, hogy meddig adhat le licitet, és úgy gondolja, hogy 23-án este még simán belefér, ha 24-i a határidő. De OK, akkor majd a nyílt liciten valaki mást.Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
törölt kristof
4 napja
Frissült az Eagles keres-kínál.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
4 napja
Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?két licitáló volt, a Ravens visszaemelése után a Pats nem kívánt további ajánlatot tenni.
ljambrik
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
4 napja
Marcus Jones hogyan tudott elkelni ma, ha korábban március 24. volt írva a nevénel, hogy addig kell befutnia egy jobb ajnalatnak?
5 napja
Én is 😊Akkor én elküldtem a végső licitemet.@gabokockaRészemről rendben.
Unom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
somoskovig
gabokocka
somoskovig
5 napja
Holtverseny után 48 órával toltam ki a határdiőt a szokásos 24 helyett. Nem jött be semmi azóta sem, úgyhogy én is a lezárás mellett vagyok.Nem vagyok teljesen képben a szituációval, de ha azóta nem jött új licit, szerintem lezárható most.Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
dancogo
vassadi
5 napja
A tavalyi ütemezést követve ezen a héten indulna a nyílt licit, de mit szólnátok hozzá, ha eltolnánk jövő szerdai indulásra, és akkor a kezdeti dömping egy jó része a húsvéti hétvégére esne?En speciel szivesebben foglalkoznek vele a nem husveti hetvegen😀
vassadi
Pulvis et umbra sumus.
5 napja
A tavalyi ütemezést követve ezen a héten indulna a nyílt licit, de mit szólnátok hozzá, ha eltolnánk jövő szerdai indulásra, és akkor a kezdeti dömping egy jó része a húsvéti hétvégére esne?
5 napja
Nem vagyok teljesen képben a szituációval, de ha azóta nem jött új licit, szerintem lezárható most.Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
dancogo
5 napja
Akkor én elküldtem a végső licitemet.@gabokockaRészemről rendben.
Unom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
somoskovig
gabokocka
5 napja
@gabokockaRészemről rendben.
somoskovig
5 napja
Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Jaj geci 48 órát adtam hozzá, nem 24-et, bocs, most vettem észre. Miért nem írtál számot is, akkor értettem volna mi a probléma 😕 Igazából szabály szerint lejárt az idő, @vassadi mi legyen, maradjon az esti határidő ha mr úgy hirdettem?
Klaci79
5 napja
@gabokockaUnom ezt a Bagent licitet, nem akarunk 1-1 utolsó offert küldeni, aztán aki nyert, viszi? 😊
6 napja
Tök fasza, hogy Sean Rhyan esetében egyszer sem vesztettem el a vezető pozíciót, most mégis újraindul az óra...Kövi szezonra javaslat, bár valaki már megfogalmazott hasonlót: ha tök egyértelmű, hogy két csapat versenyez egy játékosért mondjuk 3 nap után akkor egy végső offer sheetet küldjön ez a két csapat.
Klaci79
Szerkesztette: dancogo