GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Figyeljetek már a rendes címadásra az abajgatáskor:

GM Game 8. hét beállítások - Oakland Raiders

az elvárt formátum. Ez volt az utolsó hét, hogy figyelembe veszek nem pontosan így elküldött cuccokat, mer a faszom kivan a bogarászással.
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Meg tudom oldani, ha nagyon szeretném.
De egyelőre azért itt van még Vick, szóval sehová sem rohanok. De ha szükségessé válik, akkor lesz elég pénz. 😛
Majd kivágom Megatront, úgy sem csinál semmit egész idényben és sokat is keres.

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Kinek nem? Mindent meg lehet oldani 😀
Mondjuk szerencsésebbeknek nem hal ki 5-6 embere egy idény alatt elit (közeli) szintről a picsába, és nem kényszerülnek kivágni, de megoldani úgy is meglehet 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 097 — je suis poloska
én majd Cutlert viszem el, amikor braxa nem tud vele hosszabbítani és jön piacra 😛Stez
lenne rá pénzed? 😛 mert nekem igen 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
én majd Cutlert viszem el, amikor braxa nem tud vele hosszabbítani és jön piacra 😛

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
aki megad neki annyit, az viheti isjjncaa
én megadok, passz ide 😛Stez
tagelem majd, aki ráajánl, viheti két 1. körértjjncaa
akár csak Joe Thomast
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 806 — no es importante
akkor Brees 30 millát fog kérni, ezt már tudjukStez
én megadok, passz ide 😛Stez
tagelem majd, aki ráajánl, viheti két 1. körért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
én megadok, passz ide 😛

több mint 14 éve
aki megad neki annyit, az viheti is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
akkor Brees 30 millát fog kérni, ezt már tudjuk

több mint 14 éve
a hsz-eid is, nem először

---
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ha beírom azt, hogy mint a hsz-eid, akkor az enyémek is? 😀

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Chargers boooooRajna
A csapatodat búzzad, ne az enyémet. 😀szaba
Még jó, hogy nem küldtem még el a Rosenhaus-táblámat somosnak, az embereid hirtelen duplázódnak 😛

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Chargers boooooRajna
A csapatodat búzzad, ne az enyémet. 😀
több mint 14 éve
A Denver még tol velem oda-visszavágót, az két tuti W biztosan.

több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 250 — Vikings fan
Sztem a Denver 😉 en is csak azert menekulok meg a winless seasonrol mert nyomtam veluk 😊Igor
amúgy ők se olyan rosszak, a futójáték egész fasza, Eli is felépül, van még bennük pár W. (főleg a sorsolást elnézve)kristof
Hát Denverben vannak bajok. Speciel igaz hogy Eli visszatért de a fal romokban előtte a védelem meg hát, alapból láttam. Mondjuk meglepődnék ha Eli-jal nem hoznék még 2-3 meccset.
több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Ja most nézem csak a Colts 296.7 yardost passzol meccsenként nálunk. 2010-ben 288.1-et nyomtak IRL.Döme
nálam nincs sérült, iRL meg nem volt olyan meccs, hogy 3 egészséges WR-ünk legyen 😀

meg ott a végén beállt Painter.Höri
Ezzel együtt is ligavezetők voltatok ennyivel, szóval...
több mint 14 éve
Hát nem tudom, de nálam DJ meccs/5 tacklet hoz le maximum, és az is jó meccsnek számít már nála.Stez
Háde te 3-4-et nyomsz, és pont azért van neki kevesebb, mert a másik ILB-kkel kvázi megosztja. És az utsó három meccset tekitve kb. egyenlő is a számaik neki és Torbornak, ill a Guyton-Bulluck párosnak. Egyébként 3 meccsel ezelőtt 8-at nyomott...Döme
Megint csak kérdés, de nem lehet, hogy ezek az ILB-k is pihentetve voltak PS-ben?Soldados
DJ pihent egyedül, de végig.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Hát nem tudom, de nálam DJ meccs/5 tacklet hoz le maximum, és az is jó meccsnek számít már nála.Stez
Háde te 3-4-et nyomsz, és pont azért van neki kevesebb, mert a másik ILB-kkel kvázi megosztja. És az utsó három meccset tekitve kb. egyenlő is a számaik neki és Torbornak, ill a Guyton-Bulluck párosnak. Egyébként 3 meccsel ezelőtt 8-at nyomott...Döme
Megint csak kérdés, de nem lehet, hogy ezek az ILB-k is pihentetve voltak PS-ben?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nekem van az egyik legtöbb 1/2-es kategóriájú emberem sztem, sokra megyek vele 😛
4-5 kulcspoziban ha van egy sztárod, sztem ránézésre az többet dob.Igor
Nálam szerintem ez van. Ware-Witten-Turner(+Shady)-Albert(+Herremans)-Seymour. Eddig elég 7-0-ra... Lekopogom.
több mint 14 éve
Na mivel ez a szezon úgy is teszt, kérem vissza az első körömet úgy mondjuk kondicionális pickként. 😀
Sima top10 lenne. :cool:

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nekem van az egyik legtöbb 1/2-es kategóriájú emberem sztem, sokra megyek vele 😛
4-5 kulcspoziban ha van egy sztárod, sztem ránézésre az többet dob.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Jah, Newman: Nézd meg fake által berakott ratingjeidet. Még mindig meglepő, hogy Áronka nem jár 50000000 yardnál? 😊fetomy
Bameg, együtt csináltuk a ratingeket szinte végig. 😀
Eddig is tudtam, hogy 9-ből 7-es, viszonylag nagy potenciállal, elég meglepő, hogy ehhez képest 76 a QB ratingje és az utóbbi két meccsen dobott olyan átlag 150 yardot.
Én már ezen túl vagyok, ez a szezon egy teszt, jövőre, ha belesznek lőve normálisan a ratingek, akkor minden a helyére kerül.Newman
ja azt el is felejtettem 😀

Nem Áronkára céloztam, hanem a csapat többi részére. Pont az a lényeg, hogy milyen ratingű emberkék veszik körül 😊
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ja most nézem csak a Colts 296.7 yardost passzol meccsenként nálunk. 2010-ben 288.1-et nyomtak IRL.Döme
nálam nincs sérült, iRL meg nem volt olyan meccs, hogy 3 egészséges WR-ünk legyen 😀

meg ott a végén beállt Painter.

több mint 14 éve
Rajna Tennessee Titans 8 003 — Nega Scott
Chargers booooo