GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Nem biztos, hogy igazam van, de mondok egy teóriát, hogy eleinte miért volt kevés pont.

Nem néztem vissza, de sztem a nagy többség inaktiválta a kezdő QB-ját (meg ugye 6 másik sztárját), mondván ne sérüljön le, ami kb röhejes. A PS nem véletlenül van, IRL sem pihentetnek senkit, aki egészséges. Ugyanis az az összeszokást erősíti meccsszituációban. Nem vagyok programozó guru, de sztem egy szimulációs programba nem túl nehéz beépíteni, hogy a PS-ben egyáltalán nem szereplő játékosok, kicsit rozsdásak legyenek az első hetekben. És igazából, ha ez esetleg emiatt volt, az teljesen realisztikus és akik ezt tették, meg is érdemlik, hogy beragadtak a rajtnál. Itt a játékban sérülés miatt pihentetett szinte minden GM, amit élőben szakmailag senki nem tenne meg, mert az a csapat érdekeivel ellentétes lenne.

Mondom, nem néztem meg ki kit pihentetett, de én pl senkit és nekem teljesen normális statok és yardok jöttek ki az egészet és a passzolást tekintve is már az első fordulótól kezdve. Elképzelhető, hogy van ellenpélda is, aki nem pihentetett és így is szar volt, mert még egyszer mondom, nem néztem meg hányan inaktiválták a PS-re sztárjaikat, de én erre gondoltam saját csapatomból kiindulva. És ha így van, az pl akkor jó pont a programnál. 😉

Mindenesetre fura módon, ahogy bemelegedtek a csapatok, hirtelen pontok is vannak, mert most már az eltérés az IRL-hez képest teljesen hibahatáron belül van sztem.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
Hát azért az fasza lesz, ha a brutál Panthers 1/1 lesz és még Luck is gabohoz kerül.
BooooooooooooooooooStez
nyugi,mert ez csak poénkodás, a komoly draftsorrendet majd egy kő-papír-olló bajnoksággal döntjük el . 😉fetomy
Szerintem meg legyetek kurva hálásak, hogy megcsinálom az új ratingeket és passzoljátok ide az 1/1-et. 😉 😛
Másképp nincs rá sok sansz tekintve, hogy egy kurva draftcetlim sincs. 😀

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hát azért az fasza lesz, ha a brutál Panthers 1/1 lesz és még Luck is gabohoz kerül.
BooooooooooooooooooStez
nyugi,mert ez csak poénkodás, a komoly draftsorrendet majd egy kő-papír-olló bajnoksággal döntjük el . 😉
több mint 14 éve
Boooooooooooooooooo

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
btw 39,3 pont volt a héten átlagban meccsenként, vagyis most (már) csak 3-4 volt a különbség IRL-hez képest.
fetomy
azért elájulni nem kell az örömtől 😛 én vezetem magamnak a csapatonkénti pontátlagot hetente

1. hét 16,34
2. hét 17,87
3. hét 18,98
4. hét 18,96
5. hét 16,75
6. hét 18,57
7. hét 17.87
8. hét 20,03

IRL

NFL átlag pont 2011 22,17
NFL átlag pont 2010 22,03
NFL átlag pont 2009 21,46
NFL átlag pont 2008 22,02
NFL átlag pont 2007 21,68
NFL átlag pont 2006 20,65
NFL átlag pont 2005 20,61
NFL átlag pont 2004 21,48
NFL átlag pont 2003 20,83Höri
látszik hogy a 8. héten pihent a gigavédelmem, (naéspersze az ultrafostos offense) mert egyből megugrott a pontátlag 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 222 — Keep pounding
Zsír 2-5, igazából a Denver aggaszt, többieket simán előzőm még kilenc zakóval.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Nem ájultam el, ez kb. az amit én is mondtam 😊 Volt 2 hetünk mikor 12 pont volt a különbség IRL-hez képest egymeccsen, volt 3 amikor pedig 6, vagy kevesebb. 8 hét alatt pedig tartjuk a -8 pontos /meccs különbséget.

Egyébként olyan szempontból igenis QB centrikus a liga, hogy relatíve sok a passzkísérlet,főleg mert hátrányban jobban erőlteti a passzokat. Kicsit kell pofozni a ratingeken (és ugye a gameplaneken) és szvsz ez az 1TD-s meccspontkülönbség simán ledolgozható.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
btw 39,3 pont volt a héten átlagban meccsenként, vagyis most (már) csak 3-4 volt a különbség IRL-hez képest.
fetomy
azért elájulni nem kell az örömtől 😛 én vezetem magamnak a csapatonkénti pontátlagot hetente

1. hét 16,34
2. hét 17,87
3. hét 18,98
4. hét 18,96
5. hét 16,75
6. hét 18,57
7. hét 17.87
8. hét 20,03

IRL

NFL átlag pont 2011 22,17
NFL átlag pont 2010 22,03
NFL átlag pont 2009 21,46
NFL átlag pont 2008 22,02
NFL átlag pont 2007 21,68
NFL átlag pont 2006 20,65
NFL átlag pont 2005 20,61
NFL átlag pont 2004 21,48
NFL átlag pont 2003 20,83

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
tyr verve, szegecs és rajna szívott. playoff babyHöri
Nesze, már PR-ban is láthatod eredményességed 😀
több mint 14 éve
Sztem a Denver 😉 en is csak azert menekulok meg a winless seasonrol mert nyomtam veluk 😊Igor
amúgy ők se olyan rosszak, a futójáték egész fasza, Eli is felépül, van még bennük pár W. (főleg a sorsolást elnézve)kristof
Engem biztosan oda-vissza vernek.
De ha aztán 1/1 lesznek, Höri senkivel sem engedi elcseréltetni a picket, vagy elkéret Luckért egy egész csapatot. 😛
Esetleg magához odaboltolja, ha PM-et veszélyben érzi. 😀

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tyr verve, szegecs és rajna szívott. playoff baby

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sztem a Denver 😉 en is csak azert menekulok meg a winless seasonrol mert nyomtam veluk 😊Igor
amúgy ők se olyan rosszak, a futójáték egész fasza, Eli is felépül, van még bennük pár W. (főleg a sorsolást elnézve)
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Qb-centrikus aha :pjjncaa
Az hát. Nézd meg, 7-0-lal állok, Freeman egyszer passzolt 200 yard felett 😊
több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 241
Játszik a csapat. 😀 Ez a Pats-verés momentumot hozott úgy fest. 😀
több mint 14 éve
Hanyszor irtam banyeg, hogy szezon kozben nem valtoztatunk szabalyt? Nehogyma ilyenek fel tudjanak merulni... Korabban is voltak negativ meglepetesek.. Akkor is sirtak mas GM-ek. Ez van.

Engem gabo meglep.. De ennyi. Somoson speciel mar nem dobbenek meg annyira, akkor mar a sajat QB-im speciel jobban fajnak..egyszeruen annyi a palya, hogy QB centrikud a progi, ez is (hany QB-nek van min 7 pontja, es hany safetynek? Ezt kellene maskor skalaszeruen hogy egy tizes, egy kilences, ket nyolcas,stb - es ezt fixen minden pozira igy beallitani), es a Flacco-Alex-Big Feka Futo QB-vel nem lehet sokat nyerni. Egyszer volt Fakenel kutyavasar.

Ne baszogassunk/allitgassunk dolgokat szezon kozbe.. Tenorx/stez csapata alapbol szar volt :p gabo/somos pedig igy meg erosebb lesz, nekem meg az a nyomoronc TOP 5 pickem se marad meg, egyedul nekem van sirni jogom 😉Igor
Stez csapata szar valóban, ellenben az offense elméletileg elit, ami az idei évet illeti. Stezt pedig egyedül az zavarta, hogy ennek az elit offensenek még halovány árnyalatai sem tűnnek fel, pedig Stez erre a csapatrészre tett fel kb. mindent. Ettől függetlenül már rég leszarja, hogy áll a csapata, vagy éppen mit hozott ki a sim. 😉
Majd az új értékekkel jobb lesz.
De valóban, QB centrikus a program, azért ver fossá mindenkit Döme a rettentő brutális Ponder vezette támadósorával és azért dobál Brees 150 yardokat.

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Sztem a Denver 😉 en is csak azert menekulok meg a winless seasonrol mert nyomtam veluk 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 119 — Chiefs GM
Hanyszor irtam banyeg, hogy szezon kozben nem valtoztatunk szabalyt? Nehogyma ilyenek fel tudjanak merulni... Korabban is voltak negativ meglepetesek.. Akkor is sirtak mas GM-ek. Ez van.

Engem gabo meglep.. De ennyi. Somoson speciel mar nem dobbenek meg annyira, akkor mar a sajat QB-im speciel jobban fajnak..egyszeruen annyi a palya, hogy QB centrikud a progi, ez is (hany QB-nek van min 7 pontja, es hany safetynek? Ezt kellene maskor skalaszeruen hogy egy tizes, egy kilences, ket nyolcas,stb - es ezt fixen minden pozira igy beallitani), es a Flacco-Alex-Big Feka Futo QB-vel nem lehet sokat nyerni. Egyszer volt Fakenel kutyavasar.

Ne baszogassunk/allitgassunk dolgokat szezon kozbe.. Tenorx/stez csapata alapbol szar volt :p gabo/somos pedig igy meg erosebb lesz, nekem meg az a nyomoronc TOP 5 pickem se marad meg, egyedul nekem van sirni jogom 😉Igor
Nekem sincs első körös pickem, de mondjuk ma pl. több pontot szereztem, mint az eddigi 6 fordulóban összesen, vagy a Denver nagyon gyér, vagy bejött az abajgatás, vagy mindkettő.

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 806 — no es importante
Qb-centrikus aha :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan

Ne baszogassunk/allitgassunk dolgokat szezon kozbe.. Tenorx/stez csapata alapbol szar volt :p gabo/somos pedig igy meg erosebb lesz, nekem meg az a nyomoronc TOP 5 pickem se marad meg, egyedul nekem van sirni jogom 😉

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Helyes.
Majd a szezon végén elküldöm mindenkinek, amit kell.

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Én szívesen ölök bele plusszmunkát hogy élvezhetőbb legyen ez az egész, szóval segítek belőni a cuccokat STEZ.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Garrard passzolt majdnem 270 yardot a PanthersnekStez
És mégis az offensen múlott már megint 😊 tökmindegy hány yardot dob a QB, vagy fut az RB, ha 13 pontotraknak fel a táblára 😊

Mellesleg utálom a bye vicket :/
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
LOL bazd és tényleg, azért 28–13-ról szopni nem a legjobb, de valamiért nem akarja megtartani a nagy előnyöket a csapat :/
Lehet, hogy simán áttolom, hogy +20-nál is azt csináljuk, mint ha x lenne, azt legfeljebb le leszek baszva, hogy alázásra megyek 😀
Neeeeee, 28–20-nál előbb saját red zone-ban fumble, majd saját red zone-ban int, hát ilyen kurva pech bazdmeg nincs 😀

több mint 14 éve
Hétből hét. De Carimi 10 hétre out, pedig csak backupként játszott... Túl reális a sim.
Newman ellen jó lenne nyerni, de passz ellen fos vagyok, meg lassan egy vereség már kijár...
Mindenesetre, ha nyernék most is, akkor egész csoport előtt legalább 4 meccsel vezetnék féltávnál, ami azért tetszetős.Deny
Esélytelen vagyok....passz ellen nem is kell nagyot hoznod, a random ratinges Rodgers nem annyira veszélyes, finom voltam és nőies.... 😀Newman
az igazi sem, még a backupja is jobb nála 😛

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Hétből hét. De Carimi 10 hétre out, pedig csak backupként játszott... Túl reális a sim.
Newman ellen jó lenne nyerni, de passz ellen fos vagyok, meg lassan egy vereség már kijár...
Mindenesetre, ha nyernék most is, akkor egész csoport előtt legalább 4 meccsel vezetnék féltávnál, ami azért tetszetős.Deny
Esélytelen vagyok....passz ellen nem is kell nagyot hoznod, a random ratinges Rodgers nem annyira veszélyes, finom voltam és nőies.... 😀