GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Ma olyan este 10 éjfél körülre várható a forduló
több mint 14 éve
Vedelem akkor is pontot kapna ha egy eltort kezu iranyito dobalozna illetve egy jarokeretes futo futna szoval marad az 1. Köszi 😊Vagy ne kapj pontot 😀WyattAz a jo hogy 1.-re és 2.ra es foleg futnunk kene mert igy allitottam be de Eli 41 passzt dob.TocaNem néztem meg a logjaidat, így csak tipp:
Az alapvető beállítás csak irányzék. Ugyanis az folyamatosan módosul attól függően, hogy hol jársz a pályán és mi az állás. Talán gameplan adjusted néven fut a kép, ahol láthatod, hogy amennyiben hátrányban van a csapat, ilyen 20-30-70% (!!) less run és more pass van, míg előnynél ugyanez fordítva. Így ha beállítod, hogy 90%-ban futsz 1st downra, de az adjustedben ott van, hogy pl. 6 pontos hátránynál 70%-al több legyen a passz, és kevesebb a futás, akkor alapból passzolni fog 😊 Nálam ugyanez volt, amikor vezettem, akkor a futóim valami 50 futás, TJx meg 9 passz, amikor meg hátrányban vagyok, akkor TJx 20-30 attempt.
Magyarán ha olyan csapatot akarsz, aki állandóan fut, eredménytől stb.. függetlenül, akkor az adjustedet is állíttasd át 😊fetomy
több mint 14 éve
Vagy ne kapj pontot 😀Az a jo hogy 1.-re és 2.ra es foleg futnunk kene mert igy allitottam be de Eli 41 passzt dob.TocaNem néztem meg a logjaidat, így csak tipp:
Az alapvető beállítás csak irányzék. Ugyanis az folyamatosan módosul attól függően, hogy hol jársz a pályán és mi az állás. Talán gameplan adjusted néven fut a kép, ahol láthatod, hogy amennyiben hátrányban van a csapat, ilyen 20-30-70% (!!) less run és more pass van, míg előnynél ugyanez fordítva. Így ha beállítod, hogy 90%-ban futsz 1st downra, de az adjustedben ott van, hogy pl. 6 pontos hátránynál 70%-al több legyen a passz, és kevesebb a futás, akkor alapból passzolni fog 😊 Nálam ugyanez volt, amikor vezettem, akkor a futóim valami 50 futás, TJx meg 9 passz, amikor meg hátrányban vagyok, akkor TJx 20-30 attempt.
Magyarán ha olyan csapatot akarsz, aki állandóan fut, eredménytől stb.. függetlenül, akkor az adjustedet is állíttasd át 😊fetomy

több mint 14 éve
Az a jo hogy 1.-re és 2.ra es foleg futnunk kene mert igy allitottam be de Eli 41 passzt dob.TocaNem néztem meg a logjaidat, így csak tipp:
Magyarán ha olyan csapatot akarsz, aki állandóan fut, eredménytől stb.. függetlenül, akkor az adjustedet is állíttasd át 😊
több mint 14 éve
Hát kénytelen leszek odaadni mindent Breesért, aztán go SB 😀StezMinek neked Brees, hiszen látjuk hogy mennyire szar.
több mint 14 éve
Hát kénytelen leszek odaadni mindent Breesért, aztán go SB 😀
több mint 14 éve
Előrelátóan nem írtam évet, mert még a jövő évieket és a 2013-asokat is eladja 😀

több mint 14 éve
Javaslom Steztől minden egyes előre elkönyvelt vereségéért vegyünk el tőle egy győzelmet 😀 Vagy draftpickeket 😂WyattHova akarsz még elvenni draftpicket tőle ?😊
több mint 14 éve
Fú előre látom a hatalmas örömöt és ujjongást a tömegtől a bombapickjeim elvétele után.Egyébként meg nagyon egyszerű, 6-10-re raktam a szezont kb., és mindenkitől szopok majdnem, akinél győzelmet vártam. Most fasza, volt 2 mákergyőzelmem, egy papírforma bejött, de azért nem verem rögtön a brét az asztalra, ugyanúgy megvan, hogy mely meccseket könyveltem el előzetesen W-re, melyiket L-re. A Cardsot szoros L-re raktam, ezzel is számolok.
több mint 14 éve
Javaslom Steztől minden egyes előre elkönyvelt vereségéért vegyünk el tőle egy győzelmet 😀 Vagy draftpickeket 😂WyattVisszamenolegesen is tamogatom es a draftpicket a vesztes kapja 😀
több mint 14 éve
Javaslom Steztől minden egyes előre elkönyvelt vereségéért vegyünk el tőle egy győzelmet 😀 Vagy draftpickeket 😂

több mint 14 éve
Beállítom Boller-t hogy veszítsünk erre DMC és Toby széjjelfutja a Seahawks D#-t, Mare meg mindent berúg 😀ez holnap is megtörténhet, nagyon könnyedén 😀
akkor söpörtük Braxa bandáját, nice 😊Fucu
több mint 14 éve
Beállítom Boller-t hogy veszítsünk erre DMC és Toby széjjelfutja a Seahawks D#-t, Mare meg mindent berúg 😀akkor söpörtük Braxa bandáját, nice 😊
több mint 14 éve
Az a jo hogy 1.-re és 2.ra es foleg futnunk kene mert igy allitottam be de Eli 41 passzt dob . Utolso 4 drive KC-nál Td-td-fg-td ugy hogy elotte csinaltak Kb 6 4 & out-ot remek . Remelem a vedelmem nem szamit sok jora mert ugy basz ki a felet az e vegen mint a huzat.Ui. Mielott kapok 40 millio kene Haden ajanlatott, nem o nem abban a felben van 😊
több mint 14 éve
23/44, 18/35, 23/39, 14/36, 26/35, 12/23, 18/33, 20/35, 20/29... 😀 rohadt pontos a srác... 😀Összesen: 174/309 56,3 % (IRL 2010: 236/366 64,5%) 😊
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 14 éve
Az imént írtam, hogy csak az utolsó meccsein tolt pontosságára értem, hogy durva. 😊
több mint 14 éve
Hajamra kenhetem, ha úgy pontos, ahogy most volt, bár épp most mákom volt vele...Ja nem, én úgy a yardra gondolok, meg mondjuk az utóbbi meccseken lévő pontosságára, gabo, meg kb. még a fél liga meg nyalik faszt. 😊Íj, holnap Fucu megbassza a szánkat.Jah, 3 INT, közte egy a redzone-ban, tényleg jól keni... 😛StormST
Mondjuk komoly első félidőnk volt.
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Majd két perccel a vége előtt egy TD-t bemákoltunk.
MoJo viszont nagyon be van oltva, hogy 100 yard alatt maradjon.
Garrard meg azért kezd nevetséges lenni, hogy miket dobál. 😂Stez
De aztán ne vidd túlzásba a W-ket. 😀Stez
20/29 valóban, de a 9-ből 3 INT, az egyik miatt nem szereztünk pontot. Nálam ez így nem sokkal jobb, mint fos......
több mint 14 éve
Mi a baj Garrard-al? (ezt már MSN-en beszéltük Stez-el, de úgy látom azért egy kis tisztázás itt se árt...)9 meccs után az itteni statja: 1803 yard 12 TD 11 INT (yard/game: 200,33) rating: 71,4
IRL 2010-es statja 14 meccsen: 2734 yard 23 TD 15 INT (yard/game: 195,29) rating: 90,8
IRL 2009-es statja 16 meccsen: 3597 yard 15 TD 11 INT (yard/game: 224,81) rating: 83,5
IRL a Jags 7-7-ra végzett vele 2010-ben (2 meccsen sérült volt), mi most 5-4-re állunk...
Ezek alapján így eddig, komolyan kirívóan elszállt dolgokat művel vele a szimuláció? Szerintem rohadtul nem...
Amiben sokan el lehetnek tévedve: aki most a szimulációban van, az nem a 2011-es szezont kihagyó Garrard, hanem az, aki 2010 végén volt. De javítsatok ki, ha rosszul tudom...
több mint 14 éve
Ja nem, én úgy a yardra gondolok, meg mondjuk az utóbbi meccseken lévő pontosságára, gabo, meg kb. még a fél liga meg nyalik faszt. 😊Íj, holnap Fucu megbassza a szánkat.Jah, 3 INT, közte egy a redzone-ban, tényleg jól keni... 😛StormST
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
De aztán ne vidd túlzásba a W-ket. 😀
több mint 14 éve
Íj, holnap Fucu megbassza a szánkat.Jah, 3 INT, közte egy a redzone-ban, tényleg jól keni... 😛
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
több mint 14 éve
Íj, holnap Fucu megbassza a szánkat.Mondjuk komoly első félidőnk volt.
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Punt
Garrard meg azért kezd nevetséges lenni, hogy miket dobál. 😂