GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Hétből hét. De Carimi 10 hétre out, pedig csak backupként játszott... Túl reális a sim.
Newman ellen jó lenne nyerni, de passz ellen fos vagyok, meg lassan egy vereség már kijár...
Mindenesetre, ha nyernék most is, akkor egész csoport előtt legalább 4 meccsel vezetnék féltávnál, ami azért tetszetős.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
ja es ezzel a 6ossal a liga felso kb 3%ban van mig az 1es tremon a liga kb 60 %anal jobb.Fake
Csak ehhez szólnék, mert akinek 0 van adva, ahogy néztem randomot kap, így egy 1-es gyakorlatilag a liga legalja, egy 0-s meg kaphat 100-as skálán ilyen 40 körül is, míg egy egyes mondjuk 15-20-at. De majd átnézem, ha vége a Real-meccsnek. Grat Babar, mondjuk ezt is megnézem majd, AP elég soknak tűnik így. Remélem megint +100-ról sikerült szopni 😀

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 578 — Whoops, looks like something went wrong.
nem rosszak a ratingek, viszont lenne egy kérdésem: hogy ez megmarad örökre? 😀 vagy minden évben újratárgyaljátok? vagy év végén kérhetünk csapatonként 1-2 változtatást (pl stafford ne 1-55 legyen, de evans se 3-95 már)

más: szegény gabo, ez már tényleg gázos így 😀 (mondjuk irl meg az ígölszt vártam sb-be, de hát tudjuk mi lett velük)kristof
Nyilván minden évben az előző IRL szezon alapján kell újracsinálni a ratingeket.

Heh, a Seahawks és az én meccsemen mindkettőnknek volt blokkolt puntja 😛Döme
te mondjuk innentől kisimmelhetnél magadnak 8 L-t, mert elég siralmas, hogy kb. már a szezon közepén megnyerted a csoportot.
egy kis izgalmat! 😛Stez
Mondjuk ahogy hullanak az embereim, mostmár "illene" kikapnom, OLB-m kettő van összvissz. 😀Döme
Holnap toljuk egymás ellen.
Na az egy vicces meccs lesz, kíváncsian várom, mennyire szopókázom majd a god módban lévő Raiderstől

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Újabb óriási szopó és még nem is egy hú de erős csapattól...Grat visi!
Előre a jó drafthelyért!

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
nem rosszak a ratingek, viszont lenne egy kérdésem: hogy ez megmarad örökre? 😀 vagy minden évben újratárgyaljátok? vagy év végén kérhetünk csapatonként 1-2 változtatást (pl stafford ne 1-55 legyen, de evans se 3-95 már)

más: szegény gabo, ez már tényleg gázos így 😀 (mondjuk irl meg az ígölszt vártam sb-be, de hát tudjuk mi lett velük)kristof
Nyilván minden évben az előző IRL szezon alapján kell újracsinálni a ratingeket.

te mondjuk innentől kisimmelhetnél magadnak 8 L-t, mert elég siralmas, hogy kb. már a szezon közepén megnyerted a csoportot.
egy kis izgalmat! 😛Stez
Mondjuk ahogy hullanak az embereim, mostmár "illene" kikapnom, OLB-m kettő van összvissz. 😀
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Grat Fucu, 3 INT nem fért bele sajnosDelonso_
köszi!
Pedig Bulger is odatette magát: 14/34 122 yard, INT
a támadófalam nem (NEM) kapott sack-et, wow

a védelem badass módba kapcsolt most 😊

megvolt a két győzelem, jöhet az újabb három zakó 😀

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

más: szegény gabo, ez már tényleg gázos így 😀 (mondjuk irl meg az ígölszt vártam sb-be, de hát tudjuk mi lett velük)
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Back on track! És ismét engedett TD nélkül! :cool: De a legfontosabb meccs a hármas idegenbeli szériából most jön a dzsungelben.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
egy kis izgalmat! 😛

több mint 14 éve
Heh, a Seahawks és az én meccsemen mindkettőnknek volt blokkolt puntja 😛
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
legjobb s lett reeddel.Fake
Okés és világos. Ahogy jeleztem, ezt sem támadásnak szántam, csak így elsőre ez tűnt fel.Soldados
nem tunt ugy 😉 csak azert valaszoltam ra mert nekem megvannak az erveim meg a szempontrendszerem ami alapjan osztalyoztam/osztalyoztunk es mondom ha mar ennyit fosakodtam vele akkor mar inkabb valaszolok ra minthogy a levegoben hagyjam logni a felvetest. egyebkent a detroiti sbtek es az arizona elleni sbtek kozott siman benyomtam vna feljebb is, volt amikor 9esnek is de az utobbi idoben meg az idei szezon elotti 1-2 evben elkezdett lefele menni masok meg jottek fel igy ez jutott neki. reedre amugy reszemrol ugyanez all. ja es ezzel a 6ossal a liga felso kb 3%ban van mig az 1es tremon a liga kb 60 %anal jobb.

edit: szerkesztettem azt a reszt amikor azt irom mikor nyomtam vna be feljebb mert hulyeseget irtam le.
eredetileg is igy gondoltam csak rosszul irtam le.Fake
Mondjuk 2010-ben DPoY lett, de ha ő és Reed a legmagasabban jegyzett safety, nincs kifogásom egyáltalán.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Garrard passzolt majdnem 270 yardot a Panthersnek

több mint 14 éve
tenorx 14 099 — fő libsi
Helyes, a Redskins is elvert.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Grat Fucu, 3 INT nem fért bele sajnos
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nekem tetszenek ratingek elsőre, de Turner mellé nem került semmi, ő hogyan van most? 😀Deny
sztem 4 95 lett de lehet h 3as lett vmi alacsonyabb (ertsd az valojaban magasabb) potenciallal.
bar ahogy nezem mivel ezt kuldtem at domenek sztem ezt o irta be kutfobol.
több mint 14 éve
Nekem tetszenek ratingek elsőre, de Turner mellé nem került semmi, ő hogyan van most? 😀Deny
aki mellé nem került semmi, az nyilván buzi

több mint 14 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nekem tetszenek ratingek elsőre, de Turner mellé nem került semmi, ő hogyan van most? 😀
több mint 14 éve
A Houston-Indy meccsen 369, ill. 346 passzolt yard született, bug került a rendszerbe.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én a saját játékosaim ratingjeinél csak Troy 6-osát keveslem, bár mindezt úgy, hogy már nem emlékszem pontosan a skála kategóriáira. Számomra Troy unikum a maga posztján, de mondom, ez lehet belefér a 6-os-ba. 😊Soldados
Okés és világos. Ahogy jeleztem, ezt sem támadásnak szántam, csak így elsőre ez tűnt fel.Soldados
nem tunt ugy 😉 csak azert valaszoltam ra mert nekem megvannak az erveim meg a szempontrendszerem ami alapjan osztalyoztam/osztalyoztunk es mondom ha mar ennyit fosakodtam vele akkor mar inkabb valaszolok ra minthogy a levegoben hagyjam logni a felvetest. egyebkent a detroiti sbtek es az arizona elleni sbtek kozott siman benyomtam vna feljebb is, volt amikor 9esnek is de az utobbi idoben meg az idei szezon elotti 1-2 evben elkezdett lefele menni masok meg jottek fel igy ez jutott neki. reedre amugy reszemrol ugyanez all. ja es ezzel a 6ossal a liga felso kb 3%ban van mig az 1es tremon a liga kb 60 %anal jobb.

edit: szerkesztettem azt a reszt amikor azt irom mikor nyomtam vna be feljebb mert hulyeseget irtam le.
eredetileg is igy gondoltam csak rosszul irtam le.
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
...Soldados
Én is csak a véleményemet írtam le. 😉

Felőlem egyébként mondhatod nyugodtan a tiedet arról, milyen legyena jövő év. Pl. iktriadét is meghallgatnám ugyanilyen alapon.,vagy bárkiéta fórumról. 😊
több mint 14 éve
Én a saját játékosaim ratingjeinél csak Troy 6-osát keveslem, bár mindezt úgy, hogy már nem emlékszem pontosan a skála kategóriáira. Számomra Troy unikum a maga posztján, de mondom, ez lehet belefér a 6-os-ba. 😊Soldados
Okés és világos. Ahogy jeleztem, ezt sem támadásnak szántam, csak így elsőre ez tűnt fel.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
legjobb s lett reeddel.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tramon Williams egy rossz vicc :rolleyes:
De mindegy, itt a dolgok a randomizált értékeken mentek el, nem pedig az alapból, Fakeék által belőtt ratingeken. Az meg már más dolog, hogy mint mindenki, Ők is csupán szubjektív véleményük alapján adták meg a játékosnak ezt a ratinget. Vitatkozni lehetne vele, mert én is tudnék, de tökre fölösleges, nem ezeken ment el a szezon.Stez
egy eszerveken alapulo vitara barmikor nyitott vagyok sot mondanam h igenylem miutan ennyit szarakodtam vele es kaptam a kesesert nem keveset. tehat feel free.
btw jo lenne ha utananeznetek h meg ugyanazon a poszton kik kaptak ugyanolyan ratinget.
lehet h kicsit felhomalyositana azt a baszom kodot amit most erzekelek. es meg1x mondom.
karriert es jelenlegi format nezve kaptak ratinget a jatekosok nem 3 gecijo meccsre ...
több mint 14 éve
Én a saját játékosaim ratingjeinél csak Troy 6-osát keveslem, bár mindezt úgy, hogy már nem emlékszem pontosan a skála kategóriáira. Számomra Troy unikum a maga posztján, de mondom, ez lehet belefér a 6-os-ba. 😊

több mint 14 éve
Tramon Williams egy rossz vicc :rolleyes:
De mindegy, itt a dolgok a randomizált értékeken mentek el, nem pedig az alapból, Fakeék által belőtt ratingeken. Az meg már más dolog, hogy mint mindenki, Ők is csupán szubjektív véleményük alapján adták meg a játékosnak ezt a ratinget. Vitatkozni lehetne vele, mert én is tudnék, de tökre fölösleges, nem ezeken ment el a szezon.