GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 113
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
ha, ilyet írok, hogy 1/32, akkor bajnokká teszel?Newman
akkor meg túl komolyan veszed a játékot, tehát forfeit pickjjncaa
Engem ezzel nehéz lenne büntetni. 😀

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 186 — no es importante
ha, ilyet írok, hogy 1/32, akkor bajnokká teszel?Newman
akkor meg túl komolyan veszed a játékot, tehát forfeit pick

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
ha, ilyet írok, hogy 1/32, akkor bajnokká teszel?

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 784 — Sworn to the Black
Holnap legkésőbb fél 5-kor akarok fordulót csinálni, úgy küldjétek az abajgatást! Aki direkt akar veszíteni, csak annyit írjon, hogy: 1/1 😛
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 747 — Whoops, looks like something went wrong.
Én meg szopjak faszt mi? amikor akármit csinálok, nincs nálam első kör, így nincs izgalom az egészben

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 784 — Sworn to the Black
Najó ez a téma tényleg kicsit túl lett lihegve, az valóban annyira nem nagy kunszt hogy az egy darab valóban szarul teljesítő QB-t lecseréli gabo, mondjuk hogy miért rögtön 3-nak azt nem tudom, de igazából ez még bőven szíve joga.
több mint 14 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
előre szólok változtattam a csapatomon, ha kikapok az 1/1-ért lesz

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 49 747 — Whoops, looks like something went wrong.
majd eldöntjük a szigeten ököllel, hogy kié legyen az 1/1

több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nyertem, szóval jó a progi, tegnap, meg tegnapelőtt geci volt

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 13 026
Just win, baby. Ennyit a témához.
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM
ne már srácok, folytassátok. egy random(!) értékekkel bíró játékosok szimulációján(!) ennyit vitatkozni, epic. ha a jövőre is minden fos lesz majd lázadjatok, ezt meg fogjátok fel egy teszt évnek és voálá, nincs probléma.

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Az utolsó hozzászólásom a témában, meg lehet nézni Nicks és Roberts statjait és az értéküket. Teljességgel érthetetlen.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Toca Minnesota Vikings 20 834 — Vikings fan
Ha én azt hinném hogy a jelenlegi értékek mellett a 0/70-es játékosom hosszabb távon jobb eredményt fog nyújtani mint 2/55 ös játékosom (egy sim programban) akkor nagy valószínűséggel tévednék.
Ugye ti sem gondoljátok komolyan hogy a 0/70es hosszabb távon jobb lesz mint a 2/55ös?eaglesmcnabb
Nem vedek senkit de speciel Ryan Williams fut legjobb atlaggal mivel valamiert igy sem fut eleget "csak" 3 ossz yardban a ligaban es ketlem hogy elit ertekei lennenek. És sim program leven tuti van randomfaktor amitol akar jobb is lehet egy amugy rosszabb ember. Mondjuk én le nem ultetnem Elit , de Gabonal IRL 3 kezdo kaliberszerűség van kiprobalja na puff . Úgy se gyűr le az 1/1-ért 😊
több mint 14 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 397 — Keep pounding
Arról nem is beszélve, hogy mekkora analfabéta vagyok, a legendás Reshad Jonest helyén a kezdetektől fogva Godfrey van, aki a program szerint szarabb. My mistake. De tessék bárki nyugodtan állítgathatja a taktikámat, mert természetesen az is úgy van belőve hogy tuti kikapjak és 1/1 legyek. Vagy meg lehet szavaztatni a kezdőt is, jöhetnek sms-ek is.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
akkor pedig eleve csalással kezdett, hogy be merte rakni Newtont, nem? 5 meccsen át direkt kapott ki a jobb pickért IgorHöri
Tényleg nem hiszem el... ez az utolsó hozzászólásom kb amit ebben írok, utálom a demagógiát.
Az 1/1-et be lehetett rakni kirpóbálni, nem jött be, helyette játszik egy hasonló.

Gabó meg beleféradt a sim kegyetlenkedésébe és betette a jóval nehezebben nyerő 0-ás ratingű QB-t.
Persze itt azzal lesz magyarázva miből gondolom hogy 0-ással nem lehet nyerni, nos, sokkal kevésbé lehet az bizonyos mint egy 2-essel.

Persze minek beszélek, el lett döntve ez teljesen normális, így javaslom Gabó játsszon csak cserékkel és PS játékosokkal, akkor tuti nem nyer semmit, valamint sok sikert majd a köreleji drafthoz, nyilván jobban megérdemelte mint pl Kristóf, vagy a Denver, akik meg majd talpra állnak valahogy.
Ez tök rendben van.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 186 — no es importante
Komolyan ez már beteg dolog...
Vitáztok itt a kettes meg a nullás szint különbségérôl, mikor még a hetesnél is tök random, hogy teljesít az adott játékos...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
már nem vagyok biztos, mert mind szar volt igazából.fetomy
flacco ellenben zseni, 5 TD, 6 int, 7 meccsen 1600 yard. szinte már pro bowl

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor pedig eleve csalással kezdett, hogy be merte rakni Newtont, nem? 5 meccsen át direkt kapott ki a jobb pickért IgorHöri
Ja nyilvánvalóan ugyanaz.
több mint 14 éve
Flacco 36, Flynn 11
Hoppá, Newton javult egyet, már 9
Lefti meg csökkent, így csak 22, Young meg 34. Nem kicsit erősödött a Ravens 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 556 — je suis poloska
Ha én azt hinném hogy a jelenlegi értékek mellett a 0/70-es játékosom hosszabb távon jobb eredményt fog nyújtani mint 2/55 ös játékosom (egy sim programban) akkor nagy valószínűséggel tévednék.
Ugye ti sem gondoljátok komolyan hogy a 0/70es hosszabb távon jobb lesz mint a 2/55ös?eaglesmcnabb
Igen, mert a 7/100-as Brees csak úgy szórja a TD-ket és a pontos passzokatjjncaa
A 15 TD 7 INT ligaszinten kiváló. 😊
De ha gondolod szezon után 1 az egyben odaadom neked érte Ortont, hátha ő jobb lesz. Sőt kapsz még mellé 2 kései picket amire hozhatsz még 2 QB-t ha Orton nem válna be, hátha őket jobban kamázza a program.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 172 — Browns GM

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 14 éve
De azt jó tudni, hogy ha majd lesz saját pickem, akkor elég lesz azt mondanom, hogy nem a ratinget nézem, hanem én hiszek benne, hogy Chappell sokkal jobb lesz, mint a kezdő QB-m 😊 Főleg mert QB-t lecserélni egyáltalán nem egy szimpla "ó ez 1 player" téma szerintem.
fetomy
fetomy te korábban is ezt csináltad. Troy Smith játszott Hasselbeck helyett.Höri
igen, csakhogy ott nem sok különbség volt a kettő játékos között. Mármint a játékosok értékében a játékban. És ahogy emlékszem Troy jobb is volt, bár ebben már nem vagyok biztos, mert mind szar volt igazából.
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
akkor pedig eleve csalással kezdett, hogy be merte rakni Newtont, nem? 5 meccsen át direkt kapott ki a jobb pickért Igor

több mint 14 éve
Newtonnál Leftwich kb 3-szor jobb, szal nem 😀 Utóbbi még így is egy kalap szar.
Am Colts ugyanezt csinálta IRL, szal nincs új a nap alatt – leszámítva, hogy ott még játszani sem akartak egyesek.
Döme, küldd majd a cuccost pls

több mint 14 éve
young 2 55
newton 1 45
leftwich 1 70

vs

flacco 2 55
flynn 0 70