GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Rodgers 386, Brees, Tebow, Cutler, Big Ben 300+os még, Ponder majdnem 😊Mondjuk Brady tolt egy 0/6-ot megint 😀 Meg egy laza 186 yardot, de legalább a futás ment 😛
Grat a Broncos első győzelméhez, meg hogy pont a Jets ellen 😀

több mint 14 éve
cutler 359y! 😛moss és massaquoi is 100yard felett. best offense!
5-0 :cool:
több mint 14 éve
minek izgultam, amikor bye weekes vagyok 😀
több mint 14 éve
megaláztam a lionst,18-61Q: 11:08 DET - Jason Hanson 34 field goal
2Q: 06:20 DET - Jason Hanson 39 field goal
2Q: 03:33 NYK - Nate Kaeding 51 field goal
2Q: 01:15 NYK - Nate Kaeding 36 field goal
3Q: 01:33 NYK - Nate Kaeding 55 field goal
4Q: 14:23 NYK - Nate Kaeding 36 field goal
4Q: 09:55 NYK - Nate Kaeding 53 field goal
4Q: 01:30 NYK - Nate Kaeding 21 field goal
több mint 14 éve
bigtenfootball rulez mi? 😀 Csak kár, hogy a négerqbrohanást nem tudjuk megoldani 😕Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.Dömemindegy,úgy is alázokJoci
Wyatt: ja, a sok BIRKa meg követett 😀
több mint 14 éve
Olyan opció nem volt, hogy most... 😛
több mint 14 éve
Túl van tárgyalva.
több mint 14 éve
most

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
most

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.Dömemindegy,úgy is alázok
több mint 14 éve
Lehet választani hogy fél órán belül, vagy csak este 11-éjfél körül legyen forduló.
több mint 14 éve
Elvileg ha emelünk az irányítók összratingjén képességeikhez mérten és beállítjuk rendesen az értékeiket, azaz lesz WC és gunslinger stb irányító is, akkor kijöhetnek a megfelelő számok a playbook erre optimalizálása esetén.
több mint 14 éve
A medium passzok kb. 60%-a szokott ülni, a long passzoknál ez az arány kb. 10-15%, ami lófasz esti fénnyel. Ahogy néztem, ez nem csak nálam van így.nem is mondtam, hogy csak az, hanem hogy a lényege az 😊 50%-os long passzal se mész semmire, ha meccsenként 2 olyat dobsz, ami legalább 20 yard.
Szóval nem csak a gameplanen múlik, hanem leginkább a random ratingeken szvsz. Remélem szezon után jobb lesz a helyzet.Newman
De az irányító pontosságokon is kétségkívül kell egy kicsit javítani. Csak túl sokat sem, mert ahogy nézem összességében olyan 60%-os átlag megvan.
több mint 14 éve
A medium passzok kb. 60%-a szokott ülni, a long passzoknál ez az arány kb. 10-15%, ami lófasz esti fénnyel. Ahogy néztem, ez nem csak nálam van így.Szóval nem csak a gameplanen múlik, hanem leginkább a random ratingeken szvsz. Remélem szezon után jobb lesz a helyzet.
több mint 14 éve
Megmondom: kb. ketten.Na erről beszéltem. 2 ember, akiből épp elég, ha a keret nem megfelelő hozzá, vagy sokat vezet (ugye olyankor a runt preferálja a gameplanadjizé.jpg szerint), és máris nem lesz 300 yardos QB, miközben IRL simán van 4-5 csapat is aki sokat passzol, ott is vannak a QB-i az IRL stat leaderek között.
Mondom szezon után sablon gameplaneket kell összehozni, ratingeket feljebb húzni, és azokkal szimulálni egy csomót, biztos vagyok benne hogy ki lhet hozni itt is normális statokat.Döme
Egyértelműen ki lehet, mert kicsit sem vagyunk olyan messze a reálistól, mint néhányan hiszik úgy is, hogy 25ször elmagyaráztam 😊 Szvsz már a részletes ratingbeállítás (nem túlhúzott) és a gameplan sablonok után is ott leszünk, ahol IRL vannak, mert szerintem a probléma 70-80%-a a gameplan run heavységéből ered.
több mint 14 éve
szerk. tavaly március 10.-én indult az fa piac, ezt idén is tudjuk tartani?kristofnem.
majd írok naptárat ha eljutunk a szimulálás hajrájához
több mint 14 éve
Ork úgyis 19:59-kor küldi.PS: rettegj Wyatt, Leftivel agyonváglak 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)