GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.gabokockaAzért most már olyan eszméletlenül sok energiát nem kell szerintem belefektetni. Az alapok már megvannak, nem a nulláról indulunk, Döme egyre inkább rájön minden okosságra. Innentől a sim során kijövő hibákat kell már csak megokoskodni, meg a randomizált player értékeket javítani. Így első látásra szerintem sokkal jobb, mint a madden. De ez csak az én véleményem, nyilván Döme lehet, hogy másképp látja, mivel Ő az, aki a legtöbbet szenved adott esetben vele.
több mint 14 éve
Sztem majd azt kell elsősorban mérlegelni, hogy megéri-e ez a program a belefeccölt energiát, jobb-e annyival a Maddennél, mint amennyi szenvedése volt vele azoknak akik dolgoztak benne.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
Szerintem teljesen mindegy, ahogy bria mondta, ezt egy tesztidénynek fogjuk fel, aztán a simmelés során kibukó hibákat javítjuk. Belenyúlni már nem lehet. Kétlem, hogy elkezdene valaki beszólni, hogy az értékeket a magatok javára cheateltétek volna.Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
Bár Jewmannél már ez se biztos tekintve, hogy nagyon biztos a csapatában, ez lehet nem véletlen. 😛
több mint 14 éve
ja, szerintem is csalás, hogy nem én nyertem mindkettőt... 😀Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
Most megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀Wyatt
asszem a sajat magam erdekeben akkor megis inkabb berakom a rostereket ratinggel
mert igy mar abban is elkezdek ketelkedni h nem rossz szamrendszerben adtuk meg oket 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamatyaisten 😀
billz-pacskerz sb es mindketszer nyerek 😂
több mint 14 éve
Tök mindegy, olyan random az egész, mint a szar. Welker konkrétan a legutóbbiban a 4-5. WR-em volt, annyira lehúzta az értékeit a program (Y)

több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀WyattTe az itteni rosterekkel és ratingekkel szimuláltad le a szezonokat?
Mert ha igen, akkor átküldhetnél egy részletes statot így 2-3 szezonról, csak kíváncsi lennék rá, mikor mit alkottak a playák.
több mint 14 éve
Én előbbinek szurkolok, de legalábbis, hogy a 49ers, KC duó egyike top5 draftpicket hozzon 😀

több mint 14 éve
A Kansasnél még a pozitív, de akár 6-7 győzelmes szezon is meglepetés lenne, nem hogy egy SB győzelem 😂
több mint 14 éve
Asszem a Miami nyerte a csoportot 11–5-tel, te 9–7-tel mentél PO-ba, aztán mint a Giants, én 8–8-cal be sem jutottamMost megint nyomtam egyet, és 23–16-ra verted a Green Bayt (12–4-es alapszakasz után) a Super Bowlban, Miami és mi 9–7, de nyert már a Kansas City Chiefs is 😀

több mint 14 éve
Hát ez anélkül is evidens.hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?Fakeolyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
reszkess liga festo leads the tripleoption iz inkaming.
defenseben meg nem a nyomas hanem a sack a fontos 😀Fake
Józsua, te meg inkább pihenjél le, mert úgy látom megint sok lett már az a vottka...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hat most jol megnyugtattal 😀 ha ez igy megtortenik az eletben nem mosom le magamrol h szetcsaltuk a rencert a ratingekkel 😀 a dicso new england meddig jutott ebben a szimben ?olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
több mint 14 éve
ez is a ködösítés minta példája!olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-reWyatt
elmondjuk,nem mondjuk el,ködösítünk!
több mint 14 éve
olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.Csak, hogy megnyugtassalak, most toltam egy sim szezont, és megverted a Super Bowlban a Packerst 28–22-re

több mint 14 éve
akkor ködösítenék ha azt mondanám hogy a giants idén a passz játékot fogja inkább erőltetniaz azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fakeeszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
jut eszembe. te most kodositesz mi ?Fake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az azert nem jo mert az tul hatasos. a vulfsz is azt nyomatja no huddlebol.nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fakeeszednél vagy? csak maryland I lehessenJoci
jut eszembe. te most kodositesz mi ?
több mint 14 éve
nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.Fakeeszednél vagy? csak maryland I lehessen
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
nekem az sem baj ha nem lehet allitani semmit de akkor legyen mindenkinek igazsagosan ugyanolyan hasznalhatatlanul szar a plejbukkja. mindig csak a deep pass aztan kesz.
több mint 14 éve
huhh fetomy,megnyugodtam hogy találtál helyet egy melegedőben! 😀remélem nem azon múlik majd a sikeresség, hogy ki mint alakítgatta azt a sok számotHöriPedig de.
(Aki túl sok munkát adott vele Dömének -> 0-16)fetomy
több mint 14 éve
remélem nem azon múlik majd a sikeresség, hogy ki mint alakítgatta azt a sok számotHöriPedig de.
(Aki túl sok munkát adott vele Dömének -> 0-16)
több mint 14 éve
remélem nem azon múlik majd a sikeresség, hogy ki mint alakítgatta azt a sok számot
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
olyan rencert allitottam h hozzam kepest mike martz es dick lebeau szaros ipari tanulo.reszkess liga festo leads the tripleoption iz inkaming.
defenseben meg nem a nyomas hanem a sack a fontos 😀
több mint 14 éve
lepukkant vízilabda edzőDöme kezd a legbesztebb kategóriába belépni 😊Jocielhallgass te orasok vezereFake
elmondjuk,nem mondjuk el,ködösítünk!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Döme kezd a legbesztebb kategóriába belépni 😊Jocielhallgass te orasok vezere