GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
első félidőben nagyon rokkoltunk, főleg Fitz, de a másodikra elfogyott a tudomány. redzone lófasz.amott Greg Hardy és LaFell is élete napját hozza
p
e
r
s
z
e
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
2 QB ment 300 yard fölé mindössze, az egyik a tiéd, nem panaszkodhatsz 😀nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)HöriAkkor engem az incompletionökkel korlátozott le a rendszerJJ
(irl első hét: 14 QB 300+ fölött ebből három 400+, egy pedig 500+)
100 yardos elkapóval bíró csapatok száma: 4
irl első hét: 12
100 yardos futó: 1
irl első hét: 7
kevesebb mint 100 yardot passzoló csapat: 5
irl első hét: 2
...
több mint 14 éve
nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)HöriAkkor engem az incompletionökkel korlátozott le a rendszer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Tampában egy fantom WR 33 yardot kapott el, egy fantom WR 15 yardot.
több mint 14 éve
nagyon kevés a pont, iszonyat kevés a passzolt yard 😛 (és a futott yard)
több mint 14 éve
3 turnoverem volt így is, szóval ne sírjJó mondjuk 25ről meg 30ról sem tudtuk bevinni megérdemljük, de azért volt 5 fumblitok abból 3 visszakerült. 😊
😀Szegecs
Ráadásul az utolsó TD előtti visszahordásból csináltunk egyet erre visszaesik. 😀
Nah mindegy már rég elkellett volna dönteni 😊
több mint 14 éve
ahogy látom, ebben a játékban elég gány a red zone hatékonyságelég komolytalan, hogy egy ilyen O nem képes TD-t sem csinálni kb
1/5 TD/red zone
ez tré
több mint 14 éve
A Falcons-t 139 total yardon tartottam. :cool: Ráadásul az egész AFC North nyalt rajtam kívül. Tökéletes rajt. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
3 turnoverem volt így is, szóval ne sírj😀

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Ledomináljuk a Jax-et ,és mégis kitudunnk kapni . Hihetetlen mekkora makker a Jags minden fumblejük visszaesett hozzájuk...
több mint 14 éve
Győzelem, 76.300 néző 😀 Elég jó szezonkezdet. Nem gondoltam volna hogy tudok nyerni a Ravens ellen. Most következik 3 csoportrangadó egymás után. Kívácsi leszek mit fogok hozni. Merriman lett az MVP a meccsen 😂
több mint 14 éve
Tarvaris Jackson pass completed to WR Brian Hartline for 7 yards. Tackled by CB Sheldon Brown, assisted by CB Kyle Wilson. The ball was fumbled and recovered by ATL Brian Hartline for 56 yards and a TOUCHDOWN! Pittsburgh 26, Atlanta 12Hát ez kurvanagy 😀 Succop meg beleállt egy 59 yardosba, azért az szép, kár hogy nem sikerült 😕
91 yardot passzoltam, nem is értem miért nem Tarvaris az MVP 😀 Viszont Beanie kicsit keveset futott..
több mint 14 éve
Nedney 35-ről missedazt hiszem, ezt nem kommentálom akkor inkább
több mint 14 éve
9 sack, az nem rossz 😊gabokockalol
ultimate ez a program 😀
több mint 14 éve
Vannak furcsaságok finoman szólva... 😊 Majd összeszedem, mik a gondjaim a nulla szerzett ponton kívül. 😊
több mint 14 éve
9 sack, az nem rossz 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 14 éve
ahogy nézem mega nem számított semmit hogy beállítottam hogy rohanjunk mint a fél őrült mert megint CJ@BJ összesen rohant 13szor ennek ellenére,ellenben 2 QBm is felváltva tolta a Leak 'n Tibót.kurva nagy program ez.
több mint 14 éve
h rohadna meg a dolfingsz. 1 ponttal szivok le 10-9re ugy h 2 19 yardas fgt rugtam es a vegen barber zuzatta be viszont meg 2x tamadtam vissza. 200 beszivott rohant yard kurva biztato a jovore nezve 😀Fakehihetetlenül színvonalas meccs volt 😀
49 passzolt yard, 6 fumble 😀
Matty Ice, mint a Bills Rushing leadere 😂
no mindegy, túl vagyunk rajta, ez a lényeg 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ez mondjuk elég vicces 😀😂
4-6-CIN24 (1Q: 08:54) PENALTY: New England was called for Delay of Game.
4-11-CIN29 (1Q: 08:54) Zoltan Mesko punted 29 yards. Touchback.
(4-2-CIN29 (4Q: 05:15) Zoltan Mesko punted 29 yards. Touchback.)Wyatt
szerk.: nalam szerencsere semmi ilyen nincs a logban teljesen elethu de igy mar megjobban
eldurran az agyam h voltam kepes kikapni ezen az otvar meccsen ahol 3x szerzek labdat
az ellenfel terfelen ... kurvaelet most hallgathatom legkesobb a visszavagoig a csipogast.
kovetkezo meccs meg a pancserz ellen faszomat de jo h 0-2vel nyitok ...
több mint 14 éve
Azta, most látom, Todd pihenő idejében Alex Linnekohl a kezdő G-m. De az se gondoltam volna, hogy Anthony Waters lesz az MVP az első meccsen. Fent volt 11 snapet kb, abból 2 sack és ennyi.
több mint 14 éve
Ez mondjuk elég vicces 😀4-6-CIN24 (1Q: 08:54) PENALTY: New England was called for Delay of Game.
4-11-CIN29 (1Q: 08:54) Zoltan Mesko punted 29 yards. Touchback.
(4-2-CIN29 (4Q: 05:15) Zoltan Mesko punted 29 yards. Touchback.)

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
h rohadna meg a dolfingsz. 1 ponttal szivok le 10-9re ugy h 2 19 yardas fgt rugtam es a vegen barber zuzatta be viszont meg 2x tamadtam vissza. 200 beszivott rohant yard kurva biztato a jovore nezve 😀
több mint 14 éve
Hiába no, Tebow megállíthatatlan 😊
több mint 14 éve
Viszont Tebow hasít 😀Meg Sancho és Bradford is 😊
Stez hogy fog örülni az utolsó percekben kapott TD-vel 16–17-nek 😛
Ja, hogy 35-ről az uccsó másodpercekben még egy FG-t is kihagyott, na az a finom

.png)