GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Most igazából lenyomozhatnám, hogy kinek a felelőssége volt pl. a Cincinnati rookie-jainak születési dátumát beírni, de nem teszem, inkább csendben szidom hogy három 0-át írt be, és emiatt most nekem kell ezt pótolni hogy elfogadja a program. 😛És persze magamat is utálom, mert nem tudom megtenni hogy csak ilyen kamu dátumokat írok be, hanem le kell nyomoznom, hogy Jake Laptad UDFA long snapper mikor született. 😛
több mint 14 éve
Na még annyi van, hogy ahhoz kéne segítség, hogy az excel file-t úgy visszacsinálni csv-be, hogy a sorok vesszőkkel legyenek elválasztva*, mert az excel csak úgy menti vissza hogy külön cellákba, amit nem esz meg a program.mindjárt megy pm
*Mármint a sorokon belül egy egy playa adataiDöme
több mint 14 éve
Na még annyi van, hogy ahhoz kéne segítség, hogy az excel file-t úgy visszacsinálni csv-be, hogy a sorok vesszőkkel legyenek elválasztva*, mert az excel csak úgy menti vissza hogy külön cellákba, amit nem esz meg a program.Nem vagyok biztos benne, hogy gondolod, de a wordbe helyezés, csak szöveg megtartása, ctrl+h csere, egyebek, speciális, bekezdésjel helyére pedig szóköz vessz szóközzel kéne mennie
*Mármint a sorokon belül egy egy playa adataiDöme
Mondjuk, hogy csv-be be lehet-e utána rakni, vagy az hogy működik, azt passzolom olyat sem próbáltam még

több mint 14 éve
Na még annyi van, hogy ahhoz kéne segítség, hogy az excel file-t úgy visszacsinálni csv-be, hogy a sorok vesszőkkel legyenek elválasztva*, mert az excel csak úgy menti vissza hogy külön cellákba, amit nem esz meg a program.*Mármint a sorokon belül egy egy playa adatai
több mint 14 éve
😊 goodie....Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések közöttRossz hírem van:
VT-5763NVH2YP8V ezzel kéne mennieWyatt
Működik 😛
Király vagy hogy emlékeztél rá hogy megvan valahol.
Holnap délután remélhetőleg lesz egy kis időm, újra rájövök, hogy tudtam god mode-ban minden csapatot én irányítani, és indulhatunk is.Döme
több mint 14 éve
Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések közöttRossz hírem van:
Működik 😛
Király vagy hogy emlékeztél rá hogy megvan valahol.
Holnap délután remélhetőleg lesz egy kis időm, újra rájövök, hogy tudtam god mode-ban minden csapatot én irányítani, és indulhatunk is.
több mint 14 éve
utólag behívás is számít? mert IRL nem kapnak érte bónusztHöriNekem úgy rémlik, hogy itt számított már tavaly is (nem tudom IRL-lel kapcsolatban mi volt)

több mint 14 éve
RT @ProFootballTalk: Panthers announce Cam Newton has been added to the Pro Bowl roster, replacing Eli Manning.Igazából már felkészültem, hogy Brees és Áronka ugye ott lesz, bejut a Frisco is és akkor Iláj is.. 😀😀 De kedvezett a sors, van 1st rounderem, fasza 😊
Azért csak kapsz jobb picket fetomy 😊Wyatt
több mint 14 éve
RT @ProFootballTalk: Panthers announce Cam Newton has been added to the Pro Bowl roster, replacing Eli Manning.Azért csak kapsz jobb picket fetomy 😊

több mint 14 éve
Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések közöttSüti 😊 A gond csak az, hogy az lehet ezzel, ami nekünk volt, hogy már használatban van. Ami pedig azt vetítené előre, ha a te gépeden sincs rajta, ha nem kapunk újat, akkor nem tudunk ezzel simelni. (vagy megvesszük megint)
több mint 14 éve
Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések közöttVT-5763NVH2YP8V ezzel kéne mennie

több mint 14 éve
A license talán átjött, menni ment is, csak meghalt a gépem, így ennek a játék is áldozatává vált...Akkor csak azon üzenetet kéne előhalászni amiben a license száma van leírva, ha elérhető még.
De TALÁN tudok nézni valamit, a napokban kiderülWyatt
több mint 14 éve
A license talán átjött, menni ment is, csak meghalt a gépem, így ennek a játék is áldozatává vált...De TALÁN tudok nézni valamit, a napokban kiderül

több mint 14 éve
Gecire utálni fogtok, de mivel volt egy Windows reinstallom, és az eLicense fasság elveszett amivel el lehet indítani a programot, most arra várok, hogy elküldjék nekem újra, és el tudjam egyáltalán indítani a full programot... 2 napja írtam nekik, illetve a licenszelő cégnek, mert iszonyat fasz módon van az érvényesítés megcsinálva, egy 3. fél küldi el az ún. eLicense-t, de eddig semmi reakció - remélem csak a hétvége miatt. Ami még vicc, hogy magának a készítő Soleismic Software-hez egyáltalán emailcím nincs a honlapon, hogy velük is felvehessem a kapcsolatot.Jááááj.... Mi jöhet még?
A roster átnézve, megcsinálva egyébként, mind az 1945 játékos elvileg a helyén, szóval ha végre tudom futtatni, mehetünk is. Tűkön ülök én is, nyugi. 😀 De mostmár várjuk meg hogy mehessünk ezzel, ha ennyit munkaórát öltem/ük bele.Döme
Akkor szurkolunk, hogy gyakran nézzék meg a levelesládát.
De mintha Wyattnak meglett volna a license, sőt többeknek elküldted, csak nem sikerült ugyanazt többeknek is használnia. Sőt, Wyatté megy is, vagy tévedek?
több mint 14 éve
teljesen értetlenül állok ezen probléma előtt.azért szerintem nem kis előny, amikor tudod, hogy melyik játékos IRL milyen szerződést kapott egy adott csapattól, de mondjuk ezt a másik 31 GM is tudni fogja, így nagy vagdalkozások lesznek a piacon 😊Stezígy az FA bele fog csúszni az IRL FA-banem sok átfedés van 😛Höri
nem baj, legalább tudom, kinek mennyit érdemes áldozni nálunk 😊Stez
tavaly lockout volt, oké.
de előtte 2 évig ez miért nem volt senkinek probléma? O.o
több mint 14 éve
az itteni FA árakat az itteni piac határozza meg
több mint 14 éve
azért szerintem nem kis előny, amikor tudod, hogy melyik játékos IRL milyen szerződést kapott egy adott csapattól, de mondjuk ezt a másik 31 GM is tudni fogja, így nagy vagdalkozások lesznek a piacon 😊így az FA bele fog csúszni az IRL FA-banem sok átfedés van 😛Höri
több mint 14 éve
Sterling Moore welcome to New EnglandDöme, amit nekem küldtél, abban nem volt benne?

több mint 14 éve
így az FA bele fog csúszni az IRL FA-banem sok átfedés van 😛