GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Büszkék vagyunk rád 😊
Menni fog akkor a haccacáré még a héten? 😊

több mint 14 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 765 — Sworn to the Black
Most igazából lenyomozhatnám, hogy kinek a felelőssége volt pl. a Cincinnati rookie-jainak születési dátumát beírni, de nem teszem, inkább csendben szidom hogy három 0-át írt be, és emiatt most nekem kell ezt pótolni hogy elfogadja a program. 😛

És persze magamat is utálom, mert nem tudom megtenni hogy csak ilyen kamu dátumokat írok be, hanem le kell nyomoznom, hogy Jake Laptad UDFA long snapper mikor született. 😛
több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
na döme megnéztem, menni fogbriareos
ment

több mint 14 éve
na döme megnéztem, menni fog

több mint 14 éve
Na még annyi van, hogy ahhoz kéne segítség, hogy az excel file-t úgy visszacsinálni csv-be, hogy a sorok vesszőkkel legyenek elválasztva*, mert az excel csak úgy menti vissza hogy külön cellákba, amit nem esz meg a program.

*Mármint a sorokon belül egy egy playa adataiDöme
mindjárt megy pm

több mint 14 éve
Na még annyi van, hogy ahhoz kéne segítség, hogy az excel file-t úgy visszacsinálni csv-be, hogy a sorok vesszőkkel legyenek elválasztva*, mert az excel csak úgy menti vissza hogy külön cellákba, amit nem esz meg a program.

*Mármint a sorokon belül egy egy playa adataiDöme
Nem vagyok biztos benne, hogy gondolod, de a wordbe helyezés, csak szöveg megtartása, ctrl+h csere, egyebek, speciális, bekezdésjel helyére pedig szóköz vessz szóközzel kéne mennie
Mondjuk, hogy csv-be be lehet-e utána rakni, vagy az hogy működik, azt passzolom olyat sem próbáltam még

több mint 14 éve

*Mármint a sorokon belül egy egy playa adatai
több mint 14 éve
Fasza, köszi 😊

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések között
VT-5763NVH2YP8V ezzel kéne mennieWyatt
Rossz hírem van:
Működik 😛

Király vagy hogy emlékeztél rá hogy megvan valahol.

Holnap délután remélhetőleg lesz egy kis időm, újra rájövök, hogy tudtam god mode-ban minden csapatot én irányítani, és indulhatunk is.Döme
😊 goodie....
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
iRL schedule van?

több mint 14 éve
Ahogy nézem csak a Hivatalos közleményekben leírt van meg a beszélgetések között
Rossz hírem van:
Működik 😛

Király vagy hogy emlékeztél rá hogy megvan valahol.

Holnap délután remélhetőleg lesz egy kis időm, újra rájövök, hogy tudtam god mode-ban minden csapatot én irányítani, és indulhatunk is.
több mint 14 éve
utólag behívás is számít? mert IRL nem kapnak érte bónusztHöri
Nekem úgy rémlik, hogy itt számított már tavaly is (nem tudom IRL-lel kapcsolatban mi volt)

több mint 14 éve
utólag behívás is számít? mert IRL nem kapnak érte bónuszt

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
RT @ProFootballTalk: Panthers announce Cam Newton has been added to the Pro Bowl roster, replacing Eli Manning.
Azért csak kapsz jobb picket fetomy 😊Wyatt
Igazából már felkészültem, hogy Brees és Áronka ugye ott lesz, bejut a Frisco is és akkor Iláj is.. 😀😀 De kedvezett a sors, van 1st rounderem, fasza 😊
több mint 14 éve
RT @ProFootballTalk: Panthers announce Cam Newton has been added to the Pro Bowl roster, replacing Eli Manning.
Azért csak kapsz jobb picket fetomy 😊

több mint 14 éve
Süti 😊 A gond csak az, hogy az lehet ezzel, ami nekünk volt, hogy már használatban van. Ami pedig azt vetítené előre, ha a te gépeden sincs rajta, ha nem kapunk újat, akkor nem tudunk ezzel simelni. (vagy megvesszük megint)
több mint 14 éve
VT-5763NVH2YP8V ezzel kéne mennie

több mint 14 éve
A license talán átjött, menni ment is, csak meghalt a gépem, így ennek a játék is áldozatává vált...
De TALÁN tudok nézni valamit, a napokban kiderülWyatt
Akkor csak azon üzenetet kéne előhalászni amiben a license száma van leírva, ha elérhető még.
több mint 14 éve
A license talán átjött, menni ment is, csak meghalt a gépem, így ennek a játék is áldozatává vált...
De TALÁN tudok nézni valamit, a napokban kiderül

több mint 14 éve
Gecire utálni fogtok, de mivel volt egy Windows reinstallom, és az eLicense fasság elveszett amivel el lehet indítani a programot, most arra várok, hogy elküldjék nekem újra, és el tudjam egyáltalán indítani a full programot... 2 napja írtam nekik, illetve a licenszelő cégnek, mert iszonyat fasz módon van az érvényesítés megcsinálva, egy 3. fél küldi el az ún. eLicense-t, de eddig semmi reakció - remélem csak a hétvége miatt. Ami még vicc, hogy magának a készítő Soleismic Software-hez egyáltalán emailcím nincs a honlapon, hogy velük is felvehessem a kapcsolatot.

A roster átnézve, megcsinálva egyébként, mind az 1945 játékos elvileg a helyén, szóval ha végre tudom futtatni, mehetünk is. Tűkön ülök én is, nyugi. 😀 De mostmár várjuk meg hogy mehessünk ezzel, ha ennyit munkaórát öltem/ük bele.Döme
Jááááj.... Mi jöhet még?
Akkor szurkolunk, hogy gyakran nézzék meg a levelesládát.
De mintha Wyattnak meglett volna a license, sőt többeknek elküldted, csak nem sikerült ugyanazt többeknek is használnia. Sőt, Wyatté megy is, vagy tévedek?
több mint 14 éve
így az FA bele fog csúszni az IRL FA-ba
nem baj, legalább tudom, kinek mennyit érdemes áldozni nálunk 😊Stez
nem sok átfedés van 😛Höri
azért szerintem nem kis előny, amikor tudod, hogy melyik játékos IRL milyen szerződést kapott egy adott csapattól, de mondjuk ezt a másik 31 GM is tudni fogja, így nagy vagdalkozások lesznek a piacon 😊Stez
teljesen értetlenül állok ezen probléma előtt.
tavaly lockout volt, oké.
de előtte 2 évig ez miért nem volt senkinek probléma? O.o

több mint 14 éve
az itteni FA árakat az itteni piac határozza meg

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
nem sok átfedés van 😛Höri
azért szerintem nem kis előny, amikor tudod, hogy melyik játékos IRL milyen szerződést kapott egy adott csapattól, de mondjuk ezt a másik 31 GM is tudni fogja, így nagy vagdalkozások lesznek a piacon 😊

több mint 14 éve
Sterling Moore welcome to New England
Döme, amit nekem küldtél, abban nem volt benne?

több mint 14 éve
nem sok átfedés van 😛