GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
channing crowder itt visszavonult amúgy?briareos
a steelers keretben benne van, szóval még nem

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
channing crowder itt visszavonult amúgy?

több mint 14 éve
szegény adam8 jól járt, hogy a 26. legjobb fantasy WR, Denarius Moore csak PS-ben nyomja idén. Nem gondoltam volna, de fantasy szempontból a legkomolyabb WR hármas Washingtonban van. (Moore, Antonio Brown & Lloyd).
Részletes lista az idei performanszokról egy órán belül jön.

(most jut eszembe, hogy Victor Cruz is Practise Squad, akkor a Raiders se lesz olyan effektív, mint lehetne)

több mint 14 éve
tényleg nem akarok nyávogni, de Döméről megint egy hete semmi infó, pedig már mikuláskor (!!) kezdtük volna a szezont :rolleyes:kristof
mivel Döme pótolhatatlan, így tök mind1, hogy rinyálunk vagy nem, én se tudok semmit csinálni, meg más se. Majd jön.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tényleg nem akarok nyávogni, de Döméről megint egy hete semmi infó, pedig már mikuláskor (!!) kezdtük volna a szezont :rolleyes:kristof
nem kezdtuk vna mikulaskor a szezont. addigra volt hatarido h keszen legyunk a ratingekkel.
a szezon kezdese kb a po kezdesere volt kalibralva ...
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most már pillanatokon belül kész 😀

több mint 14 éve
Szegecs Las Vegas Raiders 1 114 — Qui Tangit Frangitur
idén is lesz mikulás

The response must be equal to the threat.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
tényleg nem akarok nyávogni, de Döméről megint egy hete semmi infó, pedig már mikuláskor (!!) kezdtük volna a szezont :rolleyes:
több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
No, nagyon ráérek, úgyhogy írok értékelést én is:somoskovig
ennyire ne ereszd bő lére 😛gabokocka
Megvan, csak szerkesztés alatt volt! 😛somoskovig
az én csapatom értékelése egyszerűbb

offense: A
defense: D-

van 4 pickem a drafton, az ezekkel behúzott 4 CB-ből egy csak jó lesz majd (Loadholt eladó! CB, OLB érdekel)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 115 — Chiefs GM
No, nagyon ráérek, úgyhogy írok értékelést én is:somoskovig
ennyire ne ereszd bő lére 😛gabokocka
Megvan, csak szerkesztés alatt volt! 😛

több mint 14 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Áldom visit, hogy elutasította, a 2.+2. körös ajánlatomat Finleyért. 😀

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Igen jó vagyok CB evaluation terén, az elmúlt offseasonben a jelenlegi csodàs jàtékosaim helyett egy Tramon Williams - Porter duót szerettem volna kezdőnek összehozni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
hát a szakmázgatást én is kurvára utálom olvasni, de sajna ez van.

több mint 14 éve
próbálok jobb ember lenni, de nem megy 😕

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 47 567 — Whoops, looks like something went wrong.
Tudom, hogy a primitívkedés és parasztkodás mindenkinek olyan jól megy és divat is, de azért nem kéne átmenni személyeskedésbe, szerintem.

több mint 14 éve
Nekem nem állt szándékomban. Ellentétben egyesekkel, akik szeretnek flegmán, nagyképűen jól megmondani mindenkinek mindent 😊

több mint 14 éve
Köszi, hogy így törődsz velem, de ami engem illeti, biztosan az ellenkező nemű partnerrel találom meg a boldogságot. 😉Stez
WTF Wyatt csaj? 😮 😮fetomy
Nem Avril, Wyatt nem csaj 😊 És nincs is szüksége nagy csöcsökre az aláírásban, hogy bizonygassa hetero felfogását, meg lebuzizni másokat, mert nem érdekli valami 😉
Majd ha hoz Höri egy olyan szabályt, hogy a GM csevegőben nem lehet a GM játékkal kapcsolatban csevegni (ez azért elég lol), akkor nem lesz csevegés itt a GM játékkal kapcsolatban. Meg úgy semmiről, mert az nyilván sokkal jobb, ha hónapokig le sincs szarva az egész játék 😊
Hajrá lányokWyatt
hát most úgy a lelkembe gázoltál, hogy csak na.

több mint 14 éve
Amúgy Stez, Wyatt:

a fórum többségével ellentétben én nem itéltem el, amikor egymásra találtatok, mert felvilágosult embernek tartom magam, aki el tudja fogadni, hogy nem mindenki ellenkező nemű partnerrel találja meg a boldogságot. De hogy így a szakításotok után a gm csevegőben civakodtok, ez kicsit sok.

szobára 😛briareos
Köszi, hogy így törődsz velem, de ami engem illeti, biztosan az ellenkező nemű partnerrel találom meg a boldogságot. 😉Stez
WTF Wyatt csaj? 😮 😮fetomy
Nem Avril, Wyatt nem csaj 😊 És nincs is szüksége nagy csöcsökre az aláírásban, hogy bizonygassa hetero felfogását, meg lebuzizni másokat, mert nem érdekli valami 😉
Majd ha hoz Höri egy olyan szabályt, hogy a GM csevegőben nem lehet a GM játékkal kapcsolatban csevegni (ez azért elég lol), akkor nem lesz csevegés itt a GM játékkal kapcsolatban. Meg úgy semmiről, mert az nyilván sokkal jobb, ha hónapokig le sincs szarva az egész játék 😊
Hajrá lányok

több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy Stez, Wyatt:

a fórum többségével ellentétben én nem itéltem el, amikor egymásra találtatok, mert felvilágosult embernek tartom magam, aki el tudja fogadni, hogy nem mindenki ellenkező nemű partnerrel találja meg a boldogságot. De hogy így a szakításotok után a gm csevegőben civakodtok, ez kicsit sok.

szobára 😛briareos
WTF Wyatt csaj? 😮 😮
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
inkább írjatok szezonelőzetes híreket meg fogadkozásokat, tök kihalt a gm lap topik
edit: igen fetomy rád és a félbeszakadt draftelemzéses sorozatodra célzok, többek között 😀briareos
hát az a szitu, hogy azóta merevlemezcsere volt, így a szép kis adatok faszán elvesztek a picsába, úgyhogy újra össze kell szednem az egészet, most meg amúgyis szezon jön, majd offszezon majd utána újra megírom 😊
több mint 14 éve
Amúgy Stez, Wyatt:

szobára 😛briareos
Köszi, hogy így törődsz velem, de ami engem illeti, biztosan az ellenkező nemű partnerrel találom meg a boldogságot. 😉

több mint 14 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 237
Amúgy Stez, Wyatt:

szobára 😛briareos
+1. PM-ben szoktuk az ilyet beszélni, nem kell a flame.
több mint 14 éve
De engem nem érdekel Bowers, így viszont Wattot el tudtam volna hozni tőled 😛Wyatt
nyugodt lehetsz, hogy sanszod sem lett volna elhozni tőlem
Dorseyt sem.. max a másik kettőből az egyiket, de te amilyen árat akartál eddig értük adni, vélhetően egyiket sem adtam volna oda 😊Stez
Dorsey nem kell, Watt kell, de az részletkérdés
Fetomy ez igen erős lett 😛Wyatt
Vidd el faketől.
Sok sikert hozzá, a ti régi barátságotokat ismerve még rádob az eredeti árra két első kört. 😊

több mint 14 éve
Amúgy Stez, Wyatt:

szobára 😛

több mint 14 éve
De engem nem érdekel Bowers, így viszont Wattot el tudtam volna hozni tőled 😛Wyatt
nyugodt lehetsz, hogy sanszod sem lett volna elhozni tőlem
Dorseyt sem.. max a másik kettőből az egyiket, de te amilyen árat akartál eddig értük adni, vélhetően egyiket sem adtam volna oda 😊Stez
Dorsey nem kell, Watt kell, de az részletkérdés
Fetomy ez igen erős lett 😛