GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Rosenhaus táblázat 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Miután 30-40% ebben a sávban a cut bünti, nehezen nevezném teljesen garantáltnak a szerződést nálunk 😊Az NFL cap 208 millió, a mienk meg 150, szóval alapból számolhatsz egy 75%-al, ami 21 millió lenne.az teljesen rendben, de Watt tavaly kapott egy 28 állás szerződést, azóta 8%-os infláció van és DPOY lett...Watt 20-ért ajándék...milyen kedves a Rózi bizottság....😀Én joey bosa szerződését nem vettem figyelembe. Az egy hiba a matrixban
Klaci79
braxa88
Klaci79
És akkor arról nem beszélünk, hogy nálunk teljesen garantált a teljes szerződés, még az NFL-ben kurvára nem.
Watt 118-at írt alá 4 évre, ami 28 millió 4 évre -> 21 millió 4 évre nálunk a 75% miatt.
De ha a garantált részét nézzük csak, akkor az 80 millió, szóval 20 millió 4 évre -> 15 millió lenne nálunk.
tenorx
több mint 4 éve
Az NFL cap 208 millió, a mienk meg 150, szóval alapból számolhatsz egy 75%-al, ami 21 millió lenne.az teljesen rendben, de Watt tavaly kapott egy 28 állás szerződést, azóta 8%-os infláció van és DPOY lett...Watt 20-ért ajándék...milyen kedves a Rózi bizottság....😀Én joey bosa szerződését nem vettem figyelembe. Az egy hiba a matrixban
Klaci79
braxa88
Klaci79
És akkor arról nem beszélünk, hogy nálunk teljesen garantált a teljes szerződés, még az NFL-ben kurvára nem.
Watt 118-at írt alá 4 évre, ami 28 millió 4 évre -> 21 millió 4 évre nálunk a 75% miatt.
De ha a garantált részét nézzük csak, akkor az 80 millió, szóval 20 millió 4 évre -> 15 millió lenne nálunk.
több mint 4 éve
mert amúgy uncsi lenne a piacozás 😊Ez a szabály amúgy miért van? Minden év elején elfelejtem, hogy van egy ilyen annyira abszurd. Teljesen irl ellen megy.Ebbe kíváncsi vagyok mennyien fognak beleesni 😀Nem mehet mert tavaly 5. éves opcióval nyomta.vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezIlletve van ez a fr tag mint olyan... Esetleg biztos ami biztos az is mehetne erre a Patrikra. Úgy hallom nem is olyan rossz játékos.
Farky
alatriste
gabokocka
tenorx
Gondolom szezon közben már nem lehet de következő szezonra ezt nem akarjuk megszüntetni? Semmi értelme.
alatriste
Szerkesztette: Klaci79
több mint 4 éve
Ez a szabály amúgy miért van? Minden év elején elfelejtem, hogy van egy ilyen annyira abszurd. Teljesen irl ellen megy.Ebbe kíváncsi vagyok mennyien fognak beleesni 😀Nem mehet mert tavaly 5. éves opcióval nyomta.vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezIlletve van ez a fr tag mint olyan... Esetleg biztos ami biztos az is mehetne erre a Patrikra. Úgy hallom nem is olyan rossz játékos.
Farky
alatriste
gabokocka
tenorx
Gondolom szezon közben már nem lehet de következő szezonra ezt nem akarjuk megszüntetni? Semmi értelme.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
Én még nem kaptam meg 😁már elküldtemvasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezKüldj ajánlatot.
Farky
Jössz pár sörrel... Mindenkinek. 😀
vassadi
Farky
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
már elküldtemvasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezKüldj ajánlatot.
Farky
vassadi
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Ebbe kíváncsi vagyok mennyien fognak beleesni 😀Nem mehet mert tavaly 5. éves opcióval nyomta.vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezIlletve van ez a fr tag mint olyan... Esetleg biztos ami biztos az is mehetne erre a Patrikra. Úgy hallom nem is olyan rossz játékos.
Farky
alatriste
gabokocka
több mint 4 éve
az teljesen rendben, de Watt tavaly kapott egy 28 állás szerződést, azóta 8%-os infláció van és DPOY lett...Watt 20-ért ajándék...milyen kedves a Rózi bizottság....😀Én joey bosa szerződését nem vettem figyelembe. Az egy hiba a matrixban
Klaci79
braxa88
több mint 4 éve
Nem mehet mert tavaly 5. éves opcióval nyomta.vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezIlletve van ez a fr tag mint olyan... Esetleg biztos ami biztos az is mehetne erre a Patrikra. Úgy hallom nem is olyan rossz játékos.
Farky
alatriste
több mint 4 éve
vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezIlletve van ez a fr tag mint olyan... Esetleg biztos ami biztos az is mehetne erre a Patrikra. Úgy hallom nem is olyan rossz játékos.
Farky

Liverpool Fc
több mint 4 éve
vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphezKüldj ajánlatot.
Farky
több mint 4 éve
Watt 20-ért ajándék...milyen kedves a Rózi bizottság....😀Én joey bosa szerződését nem vettem figyelembe. Az egy hiba a matrixban
Klaci79
több mint 4 éve
Watt 20-ért ajándék...milyen kedves a Rózi bizottság....😀
több mint 4 éve
vasárnapi határidőről beszéltünk, én meg most kerültem géphez
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Közben rájöttem én is, ahogy rendesen végignéztem a listát...most ez komoly, hogy nem sikerült ajánlatot küldeni Mahomesért?Erre irtam hogy uj GM kene
kristof
gabokocka
több mint 4 éve
Viszont ezt talaljuk ki mihamarabb, mert azert igy nem mindegy, hogy adok e uj ajanlatot a masszorok kedvenc kliensenek.most ez komoly, hogy nem sikerült ajánlatot küldeni Mahomesért?Ja de itt nálam ismét az a forgatókönyv jön, hogy akkor ha Farky nem ér rá, keressünk új GM-et, ne menjen már így ki a piacra.
kristof
tenorx
több mint 4 éve
most ez komoly, hogy nem sikerült ajánlatot küldeni Mahomesért?Erre irtam hogy uj GM kene
kristof
több mint 4 éve
most ez komoly, hogy nem sikerült ajánlatot küldeni Mahomesért?Ja de itt nálam ismét az a forgatókönyv jön, hogy akkor ha Farky nem ér rá, keressünk új GM-et, ne menjen már így ki a piacra.
kristof
több mint 4 éve
Az anyámat, én azt hittem még túl is fizetem JC Jacksont, erre kér még 1 ajánlatot 😀Én valahogy éreztem hogy ez az idei év drága lesz a rózik által 😀
empty taxi
több mint 4 éve
most ez komoly, hogy nem sikerült ajánlatot küldeni Mahomesért?
Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 4 éve
Mondjuk a legjobb Iktriad puntere 3,5 millióval, 781.100$ a punter franchise tag. 😊
Szerkesztette: somoskovig
több mint 4 éve
Nem tudok kevesebvet adni neki, hogy az idei 22 milla feletti caphitjet lecsokkentsem.Kéne új GM....Williams kicsit megszaladt, nem? 😊 Bates 10 milla 😉
gabokocka
somoskovig
több mint 4 éve
Kéne új GM....Williams kicsit megszaladt, nem? 😊 Bates 10 milla 😉
gabokocka
több mint 4 éve
Az anyámat, én azt hittem még túl is fizetem JC Jacksont, erre kér még 1 ajánlatot 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Bazdmeg Josh 😀