Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

GM játék csevegő

18 feliratkozó

több mint 7 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 111
2025-ös roster fájl

2026-os roster fájl

Draft tracker 2025

Draft tracker 2026

Rosenhaus táblázat 2026

Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo

Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman

Szerkesztette: vassadi
több mint 4 éve
Egon bá New England Patriots 1 243 — Saints GM
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.

* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
Én tegnap délelőtt átküldtem neked mailen 😮

Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 4 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 563
Helyzetjelentés: a rózi számokat még senkitől se kaptam meg*, a hosszabbítási ajánlatokat eddig tíz GM küldte el.

* Nem sürgetésből; tudom, hogy idén kifejezetten sok a hosszabbításra jelölt játékos.
vassadi
én küldöm rögtön
több mint 4 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 908

több mint 4 éve
Azért az mi már, hogy Brooks meg Marpet is visszavonul egy offseason alatt.
Hát nem tudom mi a gecit csináljak így a falammal 😀
tenorx
David Edwards super bowl győztes kezdő og millió alatti fizuval eladó.
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Azért az mi már, hogy Brooks meg Marpet is visszavonul egy offseason alatt.
Hát nem tudom mi a gecit csináljak így a falammal 😀
több mint 4 éve
alatriste Green Bay Packers 11 929 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Nem teljesen tiszta számomra az új FA lebonyolítás... Ugyanúgy több tierre lesz szétszedve a szabadügynökpiac, vagy bárki bárkire licitálhat?
Rataxes
Abban semmi változás h milyen körök lesznek. Ugyan úgy lesz mint eddig.

Ez csak annyiban módosít, hogy nem teljesen fix határideje van egy játékos elkelésének. A GM-ek kvázi tudni fogják már előre hova ír alá a hírekből csak azt nem, hogy mennyiért.
Ha sokáig vezetsz 1 játékosnál, majd mikor már lejárna a határidő beelőznek nem esel ki, kapsz időt visszaemelni. Úgy nem kellhet el játékos, hogy előzetesen azt hircsokorba ne költe volna az "ügynök", hogy xy csapat átvette a vezetést. Ergó senkit se ér váratlanul, hátrányosan egy késői ajánlat, mert akkor tolódik kicsit a határidő és tudnak reagálni akik akarnak.

Liverpool Fc
több mint 4 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Nem teljesen tiszta számomra az új FA lebonyolítás... Ugyanúgy több tierre lesz szétszedve a szabadügynökpiac, vagy bárki bárkire licitálhat?
Rataxes
Bárkire licitálhatsz, de tudtommal igen, szét lesz szedve körökre, hogy ne egyszerre menjünk 200 játékosért. Legalábbis így gondolom. Aztán vagy megcáfolnak, vagy nem. 😊
több mint 4 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 254 — Eagles fan

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 4 éve
@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @Spigo Bővítve a lista a Giants hosszabbításaival, illetve Tannehill átkerült a Vikingshoz.
vassadi
+ Lamar Jackson a Ravensnél
vassadi
Befutott a Chargers listája is.
több mint 4 éve
@alatriste, @braxa88, @dankodavid, @Egon bá, @Klaci79, @Rajna, @Spigo Bővítve a lista a Giants hosszabbításaival, illetve Tannehill átkerült a Vikingshoz.
vassadi
+ Lamar Jackson a Ravensnél
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Sziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀
Farky
annyi van, hogy Mahomes megsértődött és kiüli az évet 😛
braxa88
Akkor kernem Wentzet és ramegyunk az 1/1-re
Farky
Faszom, tudtam, hogy hamar raktam ki....
kristóf17
Wentzet drágán vihette volna, akinek fix 1/1 kell...csak nem így reklámoztad 😀
Klaci79
Igen, ez igaz. Bár sajnos csak egy 1/4-et tudok felmutatni példának, de egy kicsit jobb sales-el...
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 111
Sziasztok bocsi h elmaradtam, de jelenleg műtét előtt és melo váltás közben vagyok. ( ma van az utolsó napom) ráadásul a fórumról sem kapok e-mailt így teljesen lemaradtam. Ma este elküldöm a listát mindenképp ha még lehet, ha nem akkor beszoptuk 😀
Farky
braxa88
Farky
kristóf17
Wentzet drágán vihette volna, akinek fix 1/1 kell...csak nem így reklámoztad 😀
több mint 4 éve
Spigo New England Patriots 1 249 — Patriots GM
Farky
braxa88
Farky
Az Garoppoloval is menne szerintem, hm? 😊
több mint 4 éve
Farky
braxa88
Farky
több mint 4 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Farky
braxa88

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
Farky
több mint 4 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 557 — Chiefs GM
Farky
Lehet, péntek estig hosszabbítottuk a hosszabbítást 😊

több mint 4 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 317 — NFL bracket champion '26
Köszönöm a megértést!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 437 — je suis poloska
ez melyik Leonard Floyd aki 1.körért elkelt? biztos nem az akit én ismerek
braxa88
egyik kedvenc playám de azért durva hogy crosby landryvel csomagban olcsóbb volt nála.

csak 30 éves, aki a sebességéből él, és nyilván az fog megkopni leghamarabb.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 396 — Keep pounding
Ha mar Mahomes miatt kivetelt teszunk sztem toljuk ki a hataridot pentek estig es aki esetleg meg nem kuldott hosszabbitos listat potolja.

Nem tudom ki jart meg igy emptyn kivul.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
tenorx 14 198 — fő libsi
Szerintem adjunk kivételt, nyilván nem optimális, de evvan.
Amíg valaki nem rendszeresen csinálja ami miatt áll a játék, és nem tudunk haladni szvsz belefér.
több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 317 — NFL bracket champion '26
Lemaradtam a szerződéshosszabbítós lista megküldésével.
Kérdem én h ha még ma megküldöm lehet-e kivétel vagy akk így jártam?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 227 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
beszéltem Farkyval, teljesen el van havazva, de maradna, 1-2 nap haladékot kér, nyilván szeretne hosszabbítani Mahomesszal

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!