GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
attól függetlenül is, hogy JJ minden pénzt megér, számomra hihetetlen, mennyire túlértékelt Cromartie...JJszinte biztos voltam benne, hogy elviszi, csak azért licitáltam túl hogy +1 millát ráfizessen 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
attól függetlenül is, hogy JJ minden pénzt megér, számomra hihetetlen, mennyire túlértékelt Cromartie...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szubjektív,szerintem JJO nem ennyire jóNewmanSzerintem is most túlfizetik de Crot meg aztán tényleg. Dunta is lassan túl lesz fizetve, szar a CB-piac idén sajna (ezért fanyalodtam Woodsonra 😛 ).
több mint 13 éve
Faszom bele hogy mennyi pénzetek van 😀eaglesmcnabb= sok szar jelenlegi kerettag olcsó
több mint 13 éve
szubjektív,szerintem JJO nem ennyire jóSzerintem 3-4 millával is jobb. Cro minden második playnél büntit csinál.Rajna5.5 Croért? Az se semmi. Akkor már inkább JJ 7ért.tenorxJJ túlértékelt,nem jobb 1 millával Cro-nálNewman
több mint 13 éve
Faszom bele hogy mennyi pénzetek van 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Szerintem 3-4 millával is jobb. Cro minden második playnél büntit csinál.5.5 Croért? Az se semmi. Akkor már inkább JJ 7ért.tenorxJJ túlértékelt,nem jobb 1 millával Cro-nálNewman
több mint 13 éve
5.5 Croért? Az se semmi. Akkor már inkább JJ 7ért.tenorxJJ túlértékelt,nem jobb 1 millával Cro-nál
több mint 13 éve
5.5 Croért? Az se semmi. Akkor már inkább JJ 7ért.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ennyi erővel megérte volna elvinni tőlem egy 6. körért valakinek Dunta-t. Mindenki jobban járt volna 😀
több mint 13 éve
na lett sok caphely, gyorsan el is megy mind 😀Nálam még Dunta jobb mitn Cro, ha nem jött volna össze Woodson akkor rámentem volna Duntara.
de legalább Cro>>>Woodson 😊
na jó, legalább tovább játszik 😊Wyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na lett sok caphely, gyorsan el is megy mind 😀de legalább Cro>>>Woodson 😊
na jó, legalább tovább játszik 😊
több mint 13 éve
nem igaz, egy egy sima kövi évi 4. kör+meg két idei 6., vagyis mondjuk 5+6+6, tehát már nagyjából egy 4. kör 😀3.körért árultam,senkinek nem kellett annyiért se
de tényleg igaz volt a rizsa, hogy olcsó leszWyatt
több mint 13 éve
ez van 😛3,2,1.... 😛Newmanelmész te a picsába, faszomért erősíted a riválisaimat?
Woodson for semmiHöri
kitölti a szerződését és visszavonul,én hosszabb távre tervezek,így jöhet a sittes cromartie 😛 (jövőre tuti eladtam volna)
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem igaz, egy egy sima kövi évi 4. kör+meg két idei 6., vagyis mondjuk 5+6+6, tehát már nagyjából egy 4. kör 😀de tényleg igaz volt a rizsa, hogy olcsó lesz
több mint 13 éve
3,2,1.... 😛Newmanelmész te a picsába, faszomért erősíted a riválisaimat?
Woodson for semmi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
tibi ez nem volt szép 😕most ki lesz az int leaderem? mindjárt visszahozom a Tim Jennings, Johnatan Wilhite párost
több mint 13 éve
persze,hogyne... 😀Félsz a Lionstól? 😀tenorxNem szokasom.. plane nem akarom somos comp pickjeit javitani 😛ennyit simán ér,nehogy már tenorx ennyiért elvigye.... 😛Newman
Mikell elit safety, az egyetlen az iden.. es igazabol mar a Reed utani idokre gondolok vele. 3 millert meg siman megert nekem.
Most ezen majd elgondolkodom azert.Igor
de tényleg túl olcsó,ennyit simán ér Mikell 😛
több mint 13 éve
Félsz a Lionstól? 😀ennyit simán ér,nehogy már tenorx ennyiért elvigye.... 😛NewmanDe csak mert szépen kérted (bár kicsit olyan, mintha csak emelni akarnád az árát)tenorxNem szokasom.. plane nem akarom somos comp pickjeit javitani 😛
Mikell elit safety, az egyetlen az iden.. es igazabol mar a Reed utani idokre gondolok vele. 3 millert meg siman megert nekem.
több mint 13 éve
ennyit simán ér,nehogy már tenorx ennyiért elvigye.... 😛Nem szokasom.. plane nem akarom somos comp pickjeit javitani 😛Dobj erre nagyobbat 😛 Van 2 FA az iden akarok.. Mikell az egyik.De csak mert szépen kérted (bár kicsit olyan, mintha csak emelni akarnád az árát)tenorx
3 safety-vel fogok jatszani 😉Igor
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
o a robbanekonysaga es az ereje helyett a szajszagaval okoz zavart az ellenfel pass protectionjeben.Ralph 😀HöriBezzeg Wilsont elengedted 😛Igormelyiket ? sztem nalam sosem volt wilson nevu db. nem kevered irlel ?Fake
esetleg meg azzal h nincs gm aki kisebb szamot tud irni egy csekkre mint o.
több mint 13 éve
Ralph 😀melyiket ? sztem nalam sosem volt wilson nevu db. nem kevered irlel ?Fakenalam ugysem kell safety mashova csak a boxba 😊 leonhard es bob mekkora paros lennenekBezzeg Wilsont elengedted 😛Igor
engage 8 defense rulezFake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
melyiket ? sztem nalam sosem volt wilson nevu db. nem kevered irlel ?nalam ugysem kell safety mashova csak a boxba 😊 leonhard es bob mekkora paros lennenekBezzeg Wilsont elengedted 😛Igor
engage 8 defense rulezFake