NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
friss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.
több mint 13 éve
azért durva hogy a két UFAm össz 10 év 51 misit kapott előre a kompenzációért 😊
több mint 13 éve
biztos voltam benne, hogy rögtön elkúrom. de vmiért két napra emlékeztem és az eladva tábla se volt rajta.tiéd somos.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Vajon a láb nélküli Cedric Griffin miért ér ennyit?szabanem ér ennyit
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg örülök hogy meghagytátok az anti-workout warrior Joe Hadent, így még 4 évig nincs gondom elsőszámú CB-re 😊Hát nem tudom, azok után hogy Nnamdi 9 milla, Joseph nálam nem ér 7-et...A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀DömeJoJo megéri, én még a 7 millán is gondolkodtam.
De hogy a 2 ACL utáni Griffin meg a 3-4. CB Arrington miért ér ennyit...somoskovig
Mindenesetre hálát adok az égnek hogy tavaly rajtam kívül senkinek nem kellett Routt, így szarér-húgyér elhozhattam. És így nem vagyok rákényszerülve hogy nickelekre 3 millákat nyomjak. 😊Döme
Viszont nickelért nem vagyok hajlandó 1,5 millát adni
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Dunta szerződése nem jó, a harmadik év után nem emelkedhet.Rajnaátalakítottam köszi
több mint 13 éve
Hát nem tudom, azok után hogy Nnamdi 9 milla, Joseph nálam nem ér 7-et...JoJo megéri, én még a 7 millán is gondolkodtam.Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀Döme
Cro, Deunta, Arrington...Delonso_
De hogy a 2 ACL utáni Griffin meg a 3-4. CB Arrington miért ér ennyit...somoskovig
Mindenesetre hálát adok az égnek hogy tavaly rajtam kívül senkinek nem kellett Routt, így szarér-húgyér elhozhattam. És így nem vagyok rákényszerülve hogy nickelekre 3 millákat nyomjak. 😊
több mint 13 éve
Dunta szerződése nem jó, a harmadik év után nem emelkedhet.
több mint 13 éve
JoJo megéri, én még a 7 millán is gondolkodtam.Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀Döme
De hogy a 2 ACL utáni Griffin meg a 3-4. CB Arrington miért ér ennyit...
több mint 13 éve
Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.A jó Cb-ket aranyárban mérik. Mondjuk úgy látszik a szarokat is. 😀
több mint 13 éve
Ha nem lenne sérült elit vagy aközeli lenne.Az utolsó éve kevésbé értékelhető, meg én úgyis kórhzat üzemeltetek.
több mint 13 éve
Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.Tényleg nem értem ezt a Joseph hypeot,átlag feletti corner,de szvsz nem elit.
Cro, Deunta, Griffin...Delonso_
jöhet a sav... 😛
több mint 13 éve
Huhh micsoda árak, lassan szerencsés leszek hogy JoJo megállt 6.5 ben.Cro, Deunta, Arrington...
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
jól van, örömmel látom, hogy sokan nem néztek pats meccseket 😀egy max nickel cb-nek négy évre 1.55 misi 😀 😀 vigyétek 😛
több mint 13 éve
szaba
10 556
Vajon a láb nélküli Cedric Griffin miért ér ennyit?
több mint 13 éve
Fake, ha ennyire ráérsz, válaszolhatnál is akár a PM-emre! 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként továbbra is tartom: Minimum 4-5 posztra égetőbb a needem mint a DT...eaglesmcnabbleshoure pont elotted ment ki, cb nem maradt, wrbol torrey smith maradt meg baldwin
interior line raer kesobb is azt nem feltetlen kell elso korben durrantani ( wisniewski meg bentvolt )
viszont azzal az elsokoros dtvel pukkantos frontod lenne amibe nemnagyon lehetne belekotni
marfelteve ha az a dt es morgan bevalnak. most az h az a dt liuget v wilkerson v akar nevis
annnyira mindegy a tortenet lenyegebol.
kicsit zavart erzek az eroben mintha nem igazan fogtad vna fel a draft mechanikajat vagy nemtudom.
nem feltetlen a legnagyobb lyukaidat tapasztod be eloszor.
sztem ez nem gatepites hanem futballcsapat menedzseles.
több mint 13 éve
Egyébként továbbra is tartom: Minimum 4-5 posztra égetőbb a needem mint a DT...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó van tyr. Ezért elviszem az összes NAIA prospectet 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem nyert. Kezdő CB-m vannak. RB-m viszont egy sincs 😛
több mint 13 éve
szóval 3,9-re nem ajánlasz?adam8pontosan
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!