NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 707
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Ne mentegesd magad, nem az a lényeg 😛😀
több mint 13 éve
😀nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnak
de nem is nagyon érdekel 😛Newmannem tudtam,hogy szeretet szolgálatosat játszunk,mert,akkor jobb,ha átírjuk a játék címétNewman😛fetomy
ez szerintem nem volt túl nagy adomány :rolleyes:
több mint 13 éve
nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnak
de nem is nagyon érdekel 😛Newman
nem tudtam,hogy szeretet szolgálatosat játszunk,mert,akkor jobb,ha átírjuk a játék címétNewman😛
több mint 13 éve
nem vagyok büszke magamra,de nem is fogom magam elszégyelni,ha nem haragszol 😛nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnakakkó legyél magadra büszke jewman...braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnakakkó legyél magadra büszke jewman...
több mint 13 éve
majd,ha vége a draftnaknem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnakJa, cseréld is le gyorsan vöröskeresztre az avatarodat.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 556
nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnakJa, cseréld is le gyorsan vöröskeresztre az avatarodat.
több mint 13 éve
nem tudom mi a gond azzal,hogy segítek egy újoncnakde nem is nagyon érdekel 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azzal lett szabályozva hogy nem lehet emelkedő a fizuez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?JJnem tudom ugyanaz miatt kérdezed-e, de én is belenéztem a szabálykönyvbe, hogy nem volt-e valami szabály arra, hogy egy 37 éves ember ne írjon alá 4-5 évekre 😊fetomy
több mint 13 éve
ez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?JJnem tudom ugyanaz miatt kérdezed-e, de én is belenéztem a szabálykönyvbe, hogy nem volt-e valami szabály arra, hogy egy 37 éves ember ne írjon alá 4-5 évekre 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?JJ1,2 fölött igen
több mint 13 éve
ez a Rata-féle emelés Dawkinsra szabályos?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
4 év szar, arra rárak Braxa egy ötöst. De se 4-et, se 5-öt, se 3-at nem fog eltölteni Dawkins NFL-ben már. Ha tényleg nem lesz szezon, akkor szerintem jövőre már nem fog visszajönni.
több mint 13 éve
4 év is elég lett volna 😀 még csökkenthettél is volna az árból 😀eaglesmcnabbNem aprózzuk el :rolleyes:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Azért annyira nem baszott ki Veled szvsz. 😊 Lehet megkímélt egy 3 kilós büntitől (ha Dawk visszavonulna) 😊 Kicsit elsiettem a döntést, most már mindegy...Rataxes4 év is elég lett volna 😀 még csökkenthettél is volna az árból 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Azért annyira nem baszott ki Veled szvsz. 😊 Lehet megkímélt egy 3 kilós büntitől (ha Dawk visszavonulna) 😊 Kicsit elsiettem a döntést, most már mindegy...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
braxa88
12 534
leszarom. de azt nemtom miért neki jó h a rivális csapatnal segít...köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...braxa88Szurkolj, hogy Dawkins egyedül 3-4 labdát szerezzen majd Packers ellen két meccsén 😀Deny
több mint 13 éve
köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...braxa88Szurkolj, hogy Dawkins egyedül 3-4 labdát szerezzen majd Packers ellen két meccsén 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
köcsög vagy jewman! remélem boldog vagy...
több mint 13 éve
1.850.000-et nem fogok adni Neki 😊 De egy 5 évest még megér valóban 😛Asszem ennyit Dawkinsról... 😊Rataxesmiért?lényegében ugyanannyit adott,csak hosszabb távra,ez meg lerövidülhet,ha visszavonul 😊Newman
Nesze Braxa, fizess 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Asszem ennyit Dawkinsról... 😊Rataxesmiért?lényegében ugyanannyit adott,csak hosszabb távra,ez meg lerövidülhet,ha visszavonul 😊
több mint 13 éve
Asszem ennyit Dawkinsról... 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
az lett volna az ideális megoldás, hogy kitörlöd a szar ajánlatot még mielőtt a commish felébred 😛Zsidó vagyok. Sajnálok annyi pénzt 5 évre. Még egyszer bocsánat adam, illetve Höri a pluszmunkáért :/eaglesmcnabbfriss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.tenorx
több mint 13 éve
Zsidó vagyok. Sajnálok annyi pénzt 5 évre. Még egyszer bocsánat adam, illetve Höri a pluszmunkáért :/friss a táblaHöriRobinsont elvitte adam, mert eaglesmcnabb licitje érvénytelen volt, és nem akart egy nagyobbat írni, ami már jó lett volna.tenorx
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!