NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Kis vihar előtti csend volt. Én hülye meg majdnem a 60 másodperc két hsz között miatt nem tudtam küldeni
több mint 13 éve
Uhh, sorry, Deny Hanson licitjét nem vettem észre...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
remélem lesz majd aki annyira kivár hogy már 0:00-kor küld
több mint 13 éve
Ha menten ki akarod baszni, minek igazolod le? 😀eaglesmcnabbhátha kettőből csak egy jut neki
több mint 13 éve
ork megint hazudikHörigonosz vagy egy kicsit még lehetett volna rettegésben tartani 😀
több mint 13 éve
Ha menten ki akarod baszni, minek igazolod le? 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
akiket a behúzásuk évében vágsz ki az 100%os cap hit
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Jó, és ha adok neki egy vet.min-t és köv. percben kivágom, akkor Ő hogy számít bele a capembe? 😀Rataxeskirakod waiverre, a legfelül lévő meg örül neki, hogy adsz neki egy olyat, amit nem vett észre más (már ha egyáltalán normális emberről van szó 😀😀)
több mint 13 éve
Jó, és ha adok neki egy vet.min-t és köv. percben kivágom, akkor Ő hogy számít bele a capembe...? 😀
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ha két játékosra is pakolok az uccsó percben, és mindkettő hozzám kerül, akkor kötelező is nekik szerződést adni?Rataxesszerintem ez evidens, hogy igen. azért ajánlasz neki x összeget x évre, amit ő aláír
több mint 13 éve
Ha két játékosra is pakolok az uccsó percben, és mindkettő hozzám kerül, akkor kötelező is nekik szerződést adni?Rataxesnyilván
több mint 13 éve
Ha két játékosra is pakolok az uccsó percben, és mindkettő hozzám kerül, akkor kötelező is nekik szerződést adni?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
McCann-ra elfelejtettem ajánlani, azt hittem ráérek még most is, fracnba. Döme, amúgy 600k-ra rálicitáltál volna, hogy nyugodtan aludjak?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
utolsó perces lökdösődésre mindneki készen áll?Hörivigyed a toszba a hosunket ha nem ajanlanak rad.
aki elmegy irl a san diegoba az moralisan nem all keszen arra h a billsben jatsszon.
több mint 13 éve
köszi,máris sokkal jobban érzem magam 😀nyugi, szerintem nem vagy gonosz 😊 max egy hatalmas köcsög, de hogy gonosz? ugyan.. 😊 😀Ne mentegesd magad, nem az a lényeg 😛😀fetomyilyen "adományt" mindenki kap majd tőlem 😛
mindegy,ezentúl kussolok,mert megint én vagyok a főgonosz :/Newman
Nem amúgy én ezt leszarom, csak eszembe jutott, hogy pont te írtál nekem ilyet, hogy legyen szeretetjáték vagymi 😀fetomy
több mint 13 éve
braxa88
12 534
menem 😊Mert a 3 évest még végigjátszotta volna IRL de az ötöt már nem, vagy miért? 😊RataxesMost én se értem hogy miért olyan nagy dolog ez, simán benne van hogy nekem is eszembe jutott volna ez a megoldás a rendelkezésemre álló ~1 napban... Sőt, Braxának is eszébe juthatott volna hogy 1.550.000-nél már 5 évet is adhat, és akkor bebiztosította volna magát...Rataxesnem akarok neki 5éveset adnibraxa88
több mint 13 éve
Mert a 3 évest még végigjátszotta volna IRL de az ötöt már nem, vagy miért? 😊Most én se értem hogy miért olyan nagy dolog ez, simán benne van hogy nekem is eszembe jutott volna ez a megoldás a rendelkezésemre álló ~1 napban... Sőt, Braxának is eszébe juthatott volna hogy 1.550.000-nél már 5 évet is adhat, és akkor bebiztosította volna magát...Rataxesnem akarok neki 5éveset adnibraxa88
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Most én se értem hogy miért olyan nagy dolog ez, simán benne van hogy nekem is eszembe jutott volna ez a megoldás a rendelkezésemre álló ~1 napban... Sőt, Braxának is eszébe juthatott volna hogy 1.550.000-nél már 5 évet is adhat, és akkor bebiztosította volna magát...Rataxesnem akarok neki 5éveset adni
több mint 13 éve
Most én se értem hogy miért olyan nagy dolog ez, simán benne van hogy nekem is eszembe jutott volna ez a megoldás a rendelkezésemre álló ~1 napban... Sőt, Braxának is eszébe juthatott volna hogy 1.550.000-nél már 5 évet is adhat, és akkor bebiztosította volna magát...
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nyugi, szerintem nem vagy gonosz 😊 max egy hatalmas köcsög, de hogy gonosz? ugyan.. 😊 😀Ne mentegesd magad, nem az a lényeg 😛😀fetomyilyen "adományt" mindenki kap majd tőlem 😛
mindegy,ezentúl kussolok,mert megint én vagyok a főgonosz :/Newman
Nem amúgy én ezt leszarom, csak eszembe jutott, hogy pont te írtál nekem ilyet, hogy legyen szeretetjáték vagymi 😀
több mint 13 éve
Ne mentegesd magad, nem az a lényeg 😛😀fetomyilyen "adományt" mindenki kap majd tőlem 😛
mindegy,ezentúl kussolok,mert megint én vagyok a főgonosz :/