NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
16
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
tudom, hogy még nem volt, de most volt kedvem mockot írni 😀Stanzit amúgy már csak poénból is be akartam írni, csak így 4kor már baromira nem volt a fejemben :/😀
Claybornról hol? Én a mock draft game elemzésednél épp azt olvastam, hogy Clayborn jó 😊
több mint 13 éve
fetomy-kám, tegnap leírtam a véleményem Claybornról 😛OL backup valóban nincs, mivel még nem volt free agency 😛 de van 3 kezdő OT meg 3 kezdő OG. Annyira nem gázos a helyzet, hogy 2. körös ember kelljen.
Colts + 2. kör = Stanzi.
több mint 13 éve
Most már szinte mindegy, de majd lehet egyszer megy erről PM 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
lolarrington<<<
több mint 13 éve
Arrington>>>Butler. Bodden meg kitudja 😀ehhez csak az kéne, hogy bodden vagy mccourty ir-re kerüljön, azt meg csak nem kéne..én eddig hoztam amit kellett. Tarell Brown vetminért tökéletes nickel, főleg az Arringtonok árát nézveCsak nehogy bennmaradjon Arrington a kezdőbe 😀eaglesmcnabb
Cassius Vaughn meg gunner és még kick return TD-je is volt tavaly, bár csak Chargers ellen ami leviszi az értékét 😊haromt
nagyon max 3. számú, de butler még lehet, hogy beelőzi, aztán ha drafton megint jön egy, akkor már 4-5. 😛Wyatt
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ehhez csak az kéne, hogy bodden vagy mccourty ir-re kerüljön, azt meg csak nem kéne..én eddig hoztam amit kellett. Tarell Brown vetminért tökéletes nickel, főleg az Arringtonok árát nézveCsak nehogy bennmaradjon Arrington a kezdőbe 😀eaglesmcnabb
Cassius Vaughn meg gunner és még kick return TD-je is volt tavaly, bár csak Chargers ellen ami leviszi az értékét 😊haromt
nagyon max 3. számú, de butler még lehet, hogy beelőzi, aztán ha drafton megint jön egy, akkor már 4-5. 😛
több mint 13 éve
én eddig hoztam amit kellett. Tarell Brown vetminért tökéletes nickel, főleg az Arringtonok árát nézveCsak nehogy bennmaradjon Arrington a kezdőbe 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én eddig hoztam amit kellett. Tarell Brown vetminért tökéletes nickel, főleg az Arringtonok árát nézveCassius Vaughn meg gunner és még kick return TD-je is volt tavaly, bár csak Chargers ellen ami leviszi az értékét 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nate Jones 6. körért a tied. Minden meccsen játszik, sőt meg legalább 3x kezdő is volt idén. Veterán minimummal 😊Pontosan. Meg pont kettőtöktől tudom, hogy szar a safety class, nekem meg 2 safetym volt, cap is kicsi, így trade se nagyon játszik, így jönnek a legalább játszó fosok padraDenyAaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapniharomtkurva rossz játékos, de a cserepadra kevés klasszis fér fel.
neki meg azért 10+ végigjátszott meccse volt tavalyHöri
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
én mondtam, hogy van két eladó, nem drága, klasszisokkal jobb, és sokat játszó s-em, akinek az a needje, de nem nem érdeklődtél 😛
több mint 13 éve
Bobzilla IR, Bullitt IR, jött depthnek Ken Hamlin és Al Afalava.ez az adat a Coltsot minősíti 😛haromtAaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapniharomtkurva rossz játékos, de a cserepadra kevés klasszis fér fel.
Év közben marha könnyű minőségi, kezdő safety-t igazolni, nem is tudom kit kellett volna 😀
több mint 13 éve
Pontosan. Meg pont kettőtöktől tudom, hogy szar a safety class, nekem meg 2 safetym volt, cap is kicsi, így trade se nagyon játszik, így jönnek a legalább játszó fosok padraAaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapniharomtkurva rossz játékos, de a cserepadra kevés klasszis fér fel.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez az adat a Coltsot minősíti 😛Aaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapniharomtkurva rossz játékos, de a cserepadra kevés klasszis fér fel.
több mint 13 éve
Aaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapniharomtkurva rossz játékos, de a cserepadra kevés klasszis fér fel.
neki meg azért 10+ végigjátszott meccse volt tavaly
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Aaron Francisco... ő az a játékos, akinek a felvételéért inkább pénzt kéne kapni
több mint 13 éve
Nem valószínű, szar és hisztis. Az arabot meg akkor vigye jewi 😀5. CB-nek jóHöriHa már itt tartunk - a jelenlegi 5. CBm-ből, a 2009-ben 3. körös Keenan Lewisból szerinted lesz még valami? Pittsburghben nem nagyon foglalkoztatják...Rataxes
több mint 13 éve
azt majd megmondja tenorx. én steelers-t csak akkor nézek ha semmi más opció nincs5. CB-nek jóHöriHa már itt tartunk - a jelenlegi 5. CB-ből, a 2009-ben 3. körös Keenan Lewisból szerinted lesz még valami? Pittsburghben nem nagyon foglalkoztatják...Rataxes
több mint 13 éve
5. CB-nek jóHöriHa már itt tartunk - a jelenlegi 5. CBm-ből, a 2009-ben 3. körös Keenan Lewisból szerinted lesz még valami? Pittsburghben nem nagyon foglalkoztatják...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nem nagyon bíznék benne, hogy egészséges marad.Az úgy nem jó, olyan mintha nem is én lennék a GM 😊 De így utólag megköszönöm ha részletezed a Vasherrel kapcsolatos véleményed... Akkora szar hogy a vet. min.-t sem érdemli meg?RataxesJa, ne értsd félre, nem a Hansonos cuccra gondoltam, nem Neked szólt, és nem is volt komoly 😊Rataxesbecsülendő a szorgalmad. lehetne azt is csinálni, hogy megkérdezed pl tőlem, hogy ki szar és ki nem az elérhetők közül 😀 rövidebbHöri
5. CB-nek jó
több mint 13 éve
Az úgy nem jó, olyan mintha nem is én lennék a GM 😊 De így utólag megköszönöm ha részletezed a Vasherrel kapcsolatos véleményed... Akkora szar hogy a vet. min.-t sem érdemli meg?becsülendő a szorgalmad. lehetne azt is csinálni, hogy megkérdezed pl tőlem, hogy ki szar és ki nem az elérhetők közül 😀 rövidebbHöriAki ugyanúgy végig nyálazta, ki a rejtett tehetség 😀DenyJa, ne értsd félre, nem a Hansonos cuccra gondoltam, nem Neked szólt, és nem is volt komoly 😊Rataxes
Nyugi, nem veszem komolyan, meg Hanson sajnos annyira nem rejtett tehetség, vagy nagyon el van rejtve benne. Nickelbe azért jó lesz 😊DenyMivel tényleg nem gondoltam komolyan (és nem Hanson miatt írtam, márcsak azért se mert Te előbb írtad be mint én) tényleg nem kell hogy komolyan vedd 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Nyugi, nem veszem komolyan, meg Hanson sajnos annyira nem rejtett tehetség, vagy nagyon el van rejtve benne. Nickelbe azért jó lesz 😊Aki ugyanúgy végig nyálazta, ki a rejtett tehetség 😀DenyJa, ne értsd félre, nem a Hansonos cuccra gondoltam, nem Neked szólt, és nem is volt komoly 😊Rataxes
több mint 13 éve
becsülendő a szorgalmad. lehetne azt is csinálni, hogy megkérdezed pl tőlem, hogy ki szar és ki nem az elérhetők közül 😀 rövidebbAki ugyanúgy végig nyálazta, ki a rejtett tehetség 😀DenyJa, ne értsd félre, nem a Hansonos cuccra gondoltam, nem Neked szólt, és nem is volt komoly 😊Rataxes
több mint 13 éve
Aki ugyanúgy végig nyálazta, ki a rejtett tehetség 😀DenyJa, ne értsd félre, nem a Hansonos cuccra gondoltam, nem Neked szólt, és nem is volt komoly 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Aki ugyanúgy végig nyálazta, ki a rejtett tehetség 😀Elsősorban pl. tenorxra gondoltam. 😀eaglesmcnabbGondoltam hogy nem nekem szólt, nem dobálom a milliókat 😊 De egyébként itt szvsz. nem is arról a párszázezer dolcsiról, hanem a belefektetett energiáról van szó... Az ember fáradtságos munkával végigböngészi az FA/waiver topicot hogy felfedezze a rejtett tehetségeket, utána meg más aratja le a munka gyümölcsét 😛Rataxes
több mint 13 éve
Elsősorban pl. tenorxra gondoltam. 😀eaglesmcnabbGondoltam hogy nem nekem szólt, nem dobálom a milliókat 😊 De egyébként itt szvsz. nem is arról a párszázezer dolcsiról, hanem a belefektetett energiáról van szó... Az ember fáradtságos munkával végigböngészi az FA/waiver topicot hogy felfedezze a rejtett tehetségeket, utána meg más aratja le a munka gyümölcsét 😛
Ex-Rataxes