GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Hú bazz, mekkora állatkodás volt itt.. és most véletlenül kimaradtam, belőle... ejj 😕Holnap küldök szerződéslebontást.. és csak Tulkot fizettem túl nem is vészes.
Brady és Hampton 😂 rulez!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Nem mindenkinek lehet egy Mendenhallja :cool:
több mint 13 éve
tehát 5 millió alatti beárazás már most hiteltelen az esetükben.Addai-nál talán jobb volt 😀, bár ez nem nagy szó. 😊Soldados1,5 milla alatt keres mindkét IRL kezdő futóm, így nyilván nem adnék érte ennyit. 😊Soldadosegyiknek jobb szezonja volt mint a másiknak 😛braxa88
több mint 13 éve
Addai-nál talán jobb volt 😀, bár ez nem nagy szó. 😊egyiknek jobb szezonja volt mint a másiknak 😛braxa88muhaha 😀1,5 milla alatt keres mindkét IRL kezdő futóm, így nyilván nem adnék érte ennyit. 😊Soldados
Kíváncsi lennék, hogy a Soldi, Szegecs, Fake trióból ki igazolná le Addait 4 millióértHöri
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
egyiknek jobb szezonja volt mint a másiknak 😛muhaha 😀1,5 milla alatt keres mindkét IRL kezdő futóm, így nyilván nem adnék érte ennyit. 😊Soldados
Kíváncsi lennék, hogy a Soldi, Szegecs, Fake trióból ki igazolná le Addait 4 millióértHöri
több mint 13 éve
az enyémek ismuhaha 😀1,5 milla alatt keres mindkét IRL kezdő futóm, így nyilván nem adnék érte ennyit. 😊Soldados
több mint 13 éve
muhaha 😀1,5 milla alatt keres mindkét IRL kezdő futóm, így nyilván nem adnék érte ennyit. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Ha igazi Jewman lenne ideadta volna Rodgerst 4 első körért 😕
több mint 13 éve
szaba
10 550
Nem hittem volna,hogy ennyire eltalálom az árakat,egyedül Bishopot fizettem túl 200-300k-rel,a többieknél meg a 95%-os határt csíptem 😊NewmanJewman. A név kötelez. Born to be pro.
több mint 13 éve
Nem hittem volna,hogy ennyire eltalálom az árakat,egyedül Bishopot fizettem túl 200-300k-rel,a többieknél meg a 95%-os határt csíptem 😊
több mint 13 éve
akkor FA-n meg ne lássam a kisebb licitetmuhaha 😀én
kell a góré mögé backupnakSzegecs
több mint 13 éve
muhaha 😀én
kell a góré mögé backupnak
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Azért vicces, hogy Sullivan-t állandóan fikázza nálam mindenki, erre 5-ből 4 RB tag 3,5 misire teszi legalább. Most akkor hogy van ez? 😛 Én spec 2,8-at ajánlottam, azt hittem ez elég lesz, de még a 80%-hoz is majdnem 200 000 kellett volna... 😛McClain-nél meg elég komoly volt a szórás, ahogy nézem, 1,8-tól 3,5-ig volt minden... 😛
Az a vicces, hogy mind a két srácnál 75%-ot lőttem... 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
muhaha 😀Kíváncsi lennék, hogy a Soldi, Szegecs, Fake trióból ki igazolná le Addait 4 millióért
több mint 13 éve
fehér felár
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tavaly dj williams = 4.6 millio iden posluszny = 5 millio
ezelott a demokracia egy elitelendo undorito dolog volt iden mar nem az mert a velt erdekunk ugy kivanja
erdekes vilag ez
több mint 13 éve
szaba
10 550
Fenébe, Gates nagyon szerény volt, én állat. 😀
több mint 13 éve
Ez a Hampton 1 milliárd ez mi? 😀Rajnamindenhová annyit írtam, ahol még gondolkozni akartam
aztán írta soldi, hogy megszakadtak a tárgyalások, így bent hagytam mert jól mutat
:cool:
több mint 13 éve
Ez a Hampton 1 milliárd ez mi? 😀RajnaFuture Hall of Famer.
több mint 13 éve
Atya ég, Soldi szerintem beverted a fejed.....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Avery 3.6 millája nemtom mire van, miután egész szezonban semmit se játszott, és előtte se érte el az 1000 yardot egy szezonban.tenorxez nem fantasy. tudom h nehez felfogni es meg nehezebb azonosulni vele de ez van.
több mint 13 éve
Mondjuk Avery 3.6 millája nemtom mire van, miután egész szezonban semmit se játszott, és előtte se érte el az 1000 yardot egy szezonban.tenorxA WR piac fel lett verve, volt olyan barom aki egy Houshmandzadehnek 7 millát adott két éve. 😉
több mint 13 éve
Hmm Langfordon spórolhattam volna fél millát, de a többi jó 😊Mondjuk Avery 3.6 millája nemtom mire van, miután egész szezonban semmit se játszott, és előtte se érte el az 1000 yardot egy szezonban.
több mint 13 éve
Charles 6 millával hosszabbítás közelében sem volt..