GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 550
Nem is értem, miért.tudtam,hogy valaki ezzel fog jönni :rolleyes:Newmanha van lehúzás,akkor ez az 😛Kivéve az IRes Grantet.szaba
vagy a RB-ek tényleg nem érnek semmit...Newman
több mint 13 éve
tudtam,hogy valaki ezzel fog jönni :rolleyes:ha van lehúzás,akkor ez az 😛Kivéve az IRes Grantet.szaba
több mint 13 éve
szaba
10 550
Ha a másik gm nagy kedvencét hozod el, azt meg kell fizetni, ennyi.briareosAkkor én mindig ráhibázok a kedvencekre 😀
több mint 13 éve
Ha a másik gm nagy kedvencét hozod el, azt meg kell fizetni, ennyi.
több mint 13 éve
szaba
10 550
ha van lehúzás,akkor ez az 😛Kivéve az IRes Grantet.
több mint 13 éve
ha van lehúzás,akkor ez az 😛vagy a RB-ek tényleg nem érnek semmit...
több mint 13 éve
jepp, holnap erre is sor kerüllassan kivághatnád mondjuk az olyan játékosaid mint Alabi vagy Shelton, akik nfl klub közelében sem jártak egy idejeHöriÉs megtörtént, Dansby + PWill egy csapatban 😀tenorxezek után tuti mindkettő megsérül PS-benbriareos
több mint 13 éve
lassan kivághatnád mondjuk az olyan játékosaid mint Alabi vagy Shelton, akik nfl klub közelében sem jártak egy idejeÉs megtörtént, Dansby + PWill egy csapatban 😀tenorxezek után tuti mindkettő megsérül PS-benbriareos
több mint 13 éve
szaba
10 550
Azért kicsit ezt túlzásnak érzem Dansbyért....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze mert nem lesz előttük NT 😛És megtörtént, Dansby + PWill egy csapatban 😀tenorxezek után tuti mindkettő megsérül PS-benbriareos
Bár velem talán lehet beszéni 😊
több mint 13 éve
És megtörtént, Dansby + PWill egy csapatban 😀tenorxezek után tuti mindkettő megsérül PS-ben
több mint 13 éve
És megtörtént, Dansby + PWill egy csapatban 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
friss a keki ( http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802 )
több mint 13 éve
újabb eseménydús napot zárhattak a bátor gm-ekremélem volt már pm-ben való fenyegetőzés is, hogy még egy dologgal közelebb kerüljünk a realitáshoz 😊 én pedig magamra vállalom a McShay/Kiper/Mayock hármas együttes szerepét, minden nap írok egy a tegnapinak homlokegyenest ellentmondó big boardot
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
pm-es társalgásra gondoltam 😀Szia Alex!nekem mindegy mi lesz csak legyen döntés mielőbb és a fejeződjön abba a szófosásFucubeszélj velem 😊briareos
Mi a helyzet, mi van veled?
😊Fucu
több mint 13 éve
Szia Alex!beszélj velem 😊briareosna és mi van ha önhatalmúlag nem veszem tudomásul Soldi felvetését ?Hörinekem mindegy mi lesz csak legyen döntés mielőbb és a fejeződjön abba a szófosásFucu
Mi a helyzet, mi van veled?
😊
több mint 13 éve
beszélj velem 😊na és mi van ha önhatalmúlag nem veszem tudomásul Soldi felvetését ?Hörinekem mindegy mi lesz csak legyen döntés mielőbb és a fejeződjön abba a szófosásFucu
több mint 13 éve
na és mi van ha önhatalmúlag nem veszem tudomásul Soldi felvetését ?Hörinekem mindegy mi lesz csak legyen döntés mielőbb és a fejeződjön abba a szófosás
több mint 13 éve
na és mi van ha önhatalmúlag nem veszem tudomásul Soldi felvetését ?
több mint 13 éve
szaba
10 550
komolyan emberek, olyan szinten el tudjátok venni az ember kedvét a gm gametől h csak na.Ez most nagy +1 amúgy. Sikerül ebbe is bevinni igazi hungarikumot. :/
gratulálok mindenkinek.
ez egy kibaszott JÁTÉK. FUN.briareos
több mint 13 éve
komolyan emberek, olyan szinten el tudjátok venni az ember kedvét a gm gametől h csak na.gratulálok mindenkinek.
ez egy kibaszott JÁTÉK. FUN.
több mint 13 éve
Na, kommentek minden témához:Természetesen szándékosságot nem feltételeztem...
1. Én úgy emlékeztem, hogy a RB adott esetben az évekhez is hosszászólhat, de a szabálykönyv szerint nem, vagyis Harrison szerződése szabályos. Én sem gondolom, hogy aláírna 2 éves szerződést, de ez van.
2. A szabálykönyvet az eldöntött szabályokkal a hét elején frissítettem, és betettem a javaslatok topicba az életkorokra vonatkozó táblázatot még egyszer, mert nem volt még róla döntés (volt TTT javaslata, az én módosított javaslatom, Höri egységes 31 éves határa). Sajnos nem nagyon vette senki a fáradtságot, hogy reagáljon rá, enélkül pedig nem tudtam a végleges határokat betenni a szabályok közé. Sajnálom, Storm, ha ezzel kellemetlenség ért, nem szándékosan okoztam természetesen.somoskovig
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
még nincs rfa, módosíthatjukSzegecsÉn el is fogadom, mivel így van IRL és én mindig arra törekszem. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
még nincs rfa, módosíthatjuk
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Jövőre akkor ezt is módosíthatjuk ha a többség úgy gondolja, idén már nyilván nem lenne fair.