GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
akkor a madden-szimuláció helyett javaslom a rosenhaus-szimulációt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
És akkor most hogy lenne? A RB szavaz a bérekről, meg hogy ki szerint hány év lenne a minimum? És maximumról nem lenne szavazás? Csak mert egy 27-28 éves játékos nem biztos, hogy aláír 5 éves szerződést 4-5 misi alatt, mert mi van, ha még jobb lesz és elesik évi 2-3 misitől az utolsó 3 évében? Mert itt ugyebár nincs lockout...Nem kéne piszkálni ennyire a dolgokat, mert csak veszekedés lesz (sok), de megegyezés valszeg nem...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Én nem így látom. Pont. Még amúgy is várom Höri, Fake, somos állásfoglalását.most nincs benne, ez a lényeg, nem is kell tovább ragozniszerintem amikor az egész hosszabbítás bejött soldi már akkor felhozta ezt az aláírós szavazós cuccot és senki nem ellenezte csak nem került beírva mint anno a szabályok 80%-aOrkEgyébként ez is igaz. Az egész rendszert én találtam ki (ez nem érv a vitában, csak mondom) és pl ez is szerepelt benne, mint ahogy a korábbi szabálykönyvben is benne volt, ebben biztos vagyok.Soldados
ebből tanulva majd beleirathatod, hogy "irreális ajánlat esetén a rosenhaus bizottságnak joga van azt elutasítani", és ez akkor jövőre életbe is léphetJJ Tiller
De az a vicc, hogy pl ha x GM y sztárjátékosra tett volna 2 éves ajánlatot, akkor TTT is jelezte volna (volt ahol még jelezte is az indoklásban, hogy az is elfogadhatatlan volt), hogy ezt nem. Én ezt tettem a játék védelmében, hogy ne szülessen irreális szerződés.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
A Rosi megszabja a játékos igényeit, és ez most azon kevés esetek egyike, amikor nem a pénzzel van baj, ezért Tibi kap is plusz lehetőséget, hogy azt teljesítse. Semmi extranagy kérés nem történt, főleg nem idei és jövő évi capjét nézve.nem, ilyen sehol nincs leírvaa liga szabályzatában nem olvasok olyat, hogy a Rosenhaus-bizottságnak vétójoga lenneJJ TillerA Rosenhaus a játékos ügynöke. És nem fogadja el az időtartamot. Ennyi a történet.Soldados
Rosenhaus megszabja a játékos igényeit, és ha a gm azt 95%-ban a szabályok adta lehetőségekkel eléri, akkor érvényes az ajánlat, nincs további egyeztetésre módJJ Tiller
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
most nincs benne, ez a lényeg, nem is kell tovább ragozniszerintem amikor az egész hosszabbítás bejött soldi már akkor felhozta ezt az aláírós szavazós cuccot és senki nem ellenezte csak nem került beírva mint anno a szabályok 80%-aOrkEgyébként ez is igaz. Az egész rendszert én találtam ki (ez nem érv a vitában, csak mondom) és pl ez is szerepelt benne, mint ahogy a korábbi szabálykönyvben is benne volt, ebben biztos vagyok.Soldados
ebből tanulva majd beleirathatod, hogy "irreális ajánlat esetén a rosenhaus bizottságnak joga van azt elutasítani", és ez akkor jövőre életbe is léphet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szerintem amikor az egész hosszabbítás bejött soldi már akkor felhozta ezt az aláírós szavazós cuccot és senki nem ellenezte csak nem került beírva mint anno a szabályok 80%-aOrkEgyébként ez is igaz. Az egész rendszert én találtam ki (ez nem érv a vitában, csak mondom) és pl ez is szerepelt benne, mint ahogy a korábbi szabálykönyvben is benne volt, ebben biztos vagyok.
több mint 13 éve
szerintem amikor az egész hosszabbítás bejött soldi már akkor felhozta ezt az aláírós szavazós cuccot és senki nem ellenezte csak nem került beírva mint anno a szabályok 80%-a
több mint 13 éve
nem, ilyen sehol nincs leírvaA Rosenhaus a játékos ügynöke. És nem fogadja el az időtartamot. Ennyi a történet.SoldadosÁcsi GM döntött úgy, hogy eladja a Romót. erről szól a játék, hogy GM-ek döntenek.a liga szabályzatában nem olvasok olyat, hogy a Rosenhaus-bizottságnak vétójoga lenneJJ Tiller
Itt viszont a Rosi a játékos menedzsere. És nem fogadja el Harrison 2 éves ajánlatát, mert legalább 3 éveset akar. És nem kibaszás történt haromttal, nem kell mártírt látni benne, mert senki nem mondta azt, hogy nem tarthatja meg Harrisont, csak annyi történt, hogy az ügynök(ök) 3 éves szerződést akarnak. Egy évet rápakol és az övé.Soldados
Rosenhaus megszabja a játékos igényeit, és ha a gm azt 95%-ban a szabályok adta lehetőségekkel eléri, akkor érvényes az ajánlat, nincs további egyeztetésre mód
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tényleg felesleges ezt tovább folytatni. viszi aki akarja és mindenki boldog. én sportoltam 14 milliót és ennyi. nem hiszem hogy gondot okoz majd megoldani a kérdést.
több mint 13 éve
A Rosenhaus a játékos ügynöke. És nem fogadja el az időtartamot. Ennyi a történet.a liga szabályzatában nem olvasok olyat, hogy a Rosenhaus-bizottságnak vétójoga lenneJJ Tillera szabály szerint lehetséges? ha igen, akkor érvényes haromt ajánlata, ha nem, akkor pedig semmis, ilyen egyszerű a történetÁcsi GM döntött úgy, hogy eladja a Romót. erről szól a játék, hogy GM-ek döntenek.
szerintem IRL a Dallas nem adta volna el egy harmadik körös pickért Romot, mégis átment a tradeJJ Tiller
Itt viszont a Rosi a játékos menedzsere. És nem fogadja el Harrison 2 éves ajánlatát, mert legalább 3 éveset akar. És nem kibaszás történt haromttal, nem kell mártírt látni benne, mert senki nem mondta azt, hogy nem tarthatja meg Harrisont, csak annyi történt, hogy az ügynök(ök) 3 éves szerződést akarnak. Egy évet rápakol és az övé.Soldados
több mint 13 éve
Miután nem kaptam semmilyen hivatalos választ a vezetőségtől, ezért a St. Louis Rams a következő bejelentést teszi:ez is teljesen jogos, nem érvényesült a tájékoztatás elve, ergo semmis az ajánlat
Mivel a Champ Bailey-vel és ügynökeivel folytatott tárgyalás és megegyezés után hozták a GM tudtára, hogy a liga egy olyan szabályt tesz kötelezővé a szerződésekre bizonyos kor felett, amelyet nem közöltek le hivatalos helyen, ezért a St. Louis Rams csapata nem fogja a kialkudott szerződést tovább pontosítani (azaz az éves bontást leegyeztetni) és nem is fogja aláírni. Ennek oka főleg az, hogy amennyiben a GM ismerte volna a szabályt, akkor más ajánlatot tett volna, illetve lehetséges, hogy nem is tett volna. Mivel a liga kétszeri megkeresésünkre se reagált érdemben, ezért nem látunk más utat...StormST
---
több mint 13 éve
IRL 6 éves szerződést írt alá 31 évesenSzegecsJó, Seymour meg 2-éveset. Irl-lel azért nem jó példálózni mert az ottani hosszútávú szerződések legtöbbször csak papíron olyan hosszúak. Lásd Mcnabb szerződés, papíron 4-éves vol, gyakorlatilag meg csak hozzábasztak egy bónuszt...
több mint 13 éve
a liga szabályzatában nem olvasok olyat, hogy a Rosenhaus-bizottságnak vétójoga lenneÁcsi GM döntött úgy, hogy eladja a Romót. erről szól a játék, hogy GM-ek döntenek.Mindig is az IRL felé tolódásra törekedtünk.Soldadosa szabály szerint lehetséges? ha igen, akkor érvényes haromt ajánlata, ha nem, akkor pedig semmis, ilyen egyszerű a történet
szerintem IRL a Dallas nem adta volna el egy harmadik körös pickért Romot, mégis átment a tradeJJ Tiller
---
több mint 13 éve
Miután nem kaptam semmilyen hivatalos választ a vezetőségtől, ezért a St. Louis Rams a következő bejelentést teszi:Mivel a Champ Bailey-vel és ügynökeivel folytatott tárgyalás és megegyezés után hozták a GM tudtára, hogy a liga egy olyan szabályt tesz kötelezővé a szerződésekre bizonyos kor felett, amelyet nem közöltek le hivatalos helyen, ezért a St. Louis Rams csapata nem fogja a kialkudott szerződést tovább pontosítani (azaz az éves bontást leegyeztetni) és nem is fogja aláírni. Ennek oka főleg az, hogy amennyiben a GM ismerte volna a szabályt, akkor más ajánlatot tett volna, illetve lehetséges, hogy nem is tett volna. Mivel a liga kétszeri megkeresésünkre se reagált érdemben, ezért nem látunk más utat...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
Ácsi GM döntött úgy, hogy eladja a Romót. erről szól a játék, hogy GM-ek döntenek.a szabály szerint lehetséges? ha igen, akkor érvényes haromt ajánlata, ha nem, akkor pedig semmis, ilyen egyszerű a történetegy kicsit mintha átestünk volna a realizmussal a ló túloldaláraJJ TillerMindig is az IRL felé tolódásra törekedtünk.Soldados
Itt viszont a Rosi a játékos menedzsere. És nem fogadja el Harrison 2 éves ajánlatát, mert legalább 3 éveset akar. És nem kibaszás történt haromttal, nem kell mártírt látni benne, mert senki nem mondta azt, hogy nem tarthatja meg Harrisont, csak annyi történt, hogy az ügynök(ök) 3 éves szerződést akarnak. Egy évet rápakol és az övé. Az idei és jövő évi capjét se bántané, elvégre mindkét évre 7 millát írt be.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hagyd. Harrison free agent. Ennyi.a szabály szerint lehetséges? ha igen, akkor érvényes haromt ajánlata, ha nem, akkor pedig semmis, ilyen egyszerű a történetegy kicsit mintha átestünk volna a realizmussal a ló túloldaláraJJ TillerMindig is az IRL felé tolódásra törekedtünk.Soldados
több mint 13 éve
a szabály szerint lehetséges? ha igen, akkor érvényes haromt ajánlata, ha nem, akkor pedig semmis, ilyen egyszerű a történetMindig is az IRL felé tolódásra törekedtünk.SoldadosKétlem, hogy kicsit is hideg fejjel ne látnád be, hogy a 2 éves szerződésnek Harrison esetében nincs létjogosultsága, mert kizárt, hogy elfogadná.Soldadosegy kicsit mintha átestünk volna a realizmussal a ló túloldaláraJJ Tiller
szerintem IRL a Dallas nem adta volna el egy harmadik körös pickért Romot, mégis átment a trade
---
több mint 13 éve
Mindig is az IRL felé tolódásra törekedtünk.egy kicsit mintha átestünk volna a realizmussal a ló túloldaláraJJ Tillernem teszek mert 37 éves visszavonult embert nem fizetek. ennyi. vigyétek.haromtKétlem, hogy kicsit is hideg fejjel ne látnád be, hogy a 2 éves szerződésnek Harrison esetében nincs létjogosultsága, mert kizárt, hogy elfogadná.Soldados
több mint 13 éve
egy kicsit mintha átestünk volna a realizmussal a ló túloldaláranem teszek mert 37 éves visszavonult embert nem fizetek. ennyi. vigyétek.haromtKétlem, hogy kicsit is hideg fejjel ne látnád be, hogy a 2 éves szerződésnek Harrison esetében nincs létjogosultsága, mert kizárt, hogy elfogadná.Soldados
---
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem hideg a fejem és leszarom. vigye aki akarja
több mint 13 éve
Én nem nagyon látom át még a szabályrendszer how-to-ját, de ez számomra is kicsit fura... Nekem úgy tűnt hogy kell küldeni egy összeget és évet, és ha a fizu eléri a Rosenhaus-bizottság által várt pénzt, akkor a szerződés megköttetett és ennyi... Szerintem az még fair lehet, hogy jövőre már nem csak összeget küldenek a tagok, hanem minimum évet is, és azt is el kell érni... De laikusként úgy gondolom hogy így utólag belepiszkálni nem sportszerű, ráadásul ahogy elnézem abszolút eltér a gyakorlattól.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nem teszek mert 37 éves visszavonult embert nem fizetek. ennyi. vigyétek.haromtKétlem, hogy kicsit is hideg fejjel ne látnád be, hogy a 2 éves szerződésnek Harrison esetében nincs létjogosultsága, mert kizárt, hogy elfogadná.
több mint 13 éve
IRL 6 éves szerződést írt alá 31 évesen
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem teszek mert 37 éves visszavonult embert nem fizetek. ennyi. vigyétek.
több mint 13 éve
Nem kell Harrison. vigyétek a francba. 37 évesen nem fogom fizetni, mert a lockout után annyi lenne.Megsértődhetsz, de azt a szerződést soha nem írná alá sem ő, sem az ügynöke. Márpedig a Rosi az ügynöke. És nem elvenni akarjuk tőled, hanem csak annyit, hogy tegyél rá egy évet.
és most jöhet a rituális bukkake a Terrible Towelreharomt
De az érvelésed még mindig csodálatos: Steelers, Steelers, Steelers... Pedig kétlem, hogy kicsit is hideg fejjel ne látnád be, hogy a 2 éves szerződésnek Harrison esetében nincs létjogosultsága, mert kizárt, hogy elfogadná.