GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én meg ezeket mind ellenzemRoland Bailey, CB: Nem is kell ezeknek a szaroknak pénzt adni. Inkább
nekem mindet. ELfogadom. 8 450 000/3 év
Sean Considine, S: Nagyon jó kis pénz ez egy ekkora szarnak mint én. 2,2 milló/2 év
Jason Brown, C: Ennyiért még a nagypofájú GM-et is elviselem. 4,5 millió/3 év
Fred Robbins, DT: Elfogadom. 4 millió/1 év
Winston Justice, OL: Az igazság után a pénz is nálam van. 3 500 000/3 év
Cullen Jenkins, DE: 4 050 000/3 év
Madieu Williams, S: 3 000 000/3 év
Kyle Kosier, OG: 4 040 000/2 év
több mint 13 éve
Akkor jövőre kerüljön be a szabálykönyvbe, hogy minimum 3 éves szerződést kell adni. Jelenleg nincs semmi ami gátolná a Harrison szerződést a szabálykönyvben, nem is értem miért van erről vita. Szezon közben meg nem változtatunk szabályokat.
több mint 13 éve
csak gratulálni tudok. bevezetjük a steelers szorzót. 36 éves játékosnak is 5 év a minimum. a sérülésfaktor seggmindegy.haromtÉrdekes, eddig 3/3 úgy véli, hogy Harrison nem fogadná el a 2 éves szerződést. Nem én, hanem még másik 2 Rosi is így gondolja.
Szomorú, hogy ennyi érved van, hogy Steelers-homerség.... Inkább az van, hogy egy abszolút csúcson lévő játékos nem fogad el 2 éves szerződést - legalábbis eddig 3/3 Harrisont képviselő ügynök vélekedik így, hogy ezt visszautasítaná.
Ahogy Te írtad nem is oly rég nekem, a véleményed nem szentírás (miközben én azt nem is kioktatásnak szántam, mert közben saját értékelési hibámat is elismertem 😉), csak egy vélemény a sok közül. Márpedig eddig a tied kisebbségben van.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
csak gratulálni tudok. bevezetjük a steelers szorzót. 36 éves játékosnak is 5 év a minimum. a sérülésfaktor seggmindegy.
több mint 13 éve
Bár Tibi beírta Harrison szerződését, de írtam PM-et a másik 4 Rosi-nak és Hörinek. Az eddigi válaszok alapján 3/3 játékosügynök ellenzi ezt a szerződést... Még Fake, somos és Höri válaszát várom.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem. Somos feladata a szabálykönyv aktualizálása. Mondtam is sokszor a szezonban, de mindenki csak hallgatott és trade admint követeltaz érdemi dolgokkal nem foglalkozik senki, hogy pl kurvára nem aktuális a szabályzat. Storm 2x is beirta hogy emiatt szopta meg Champpel...haromtnem a főgóré és az algóré feladata ezeknek a problémáknak, felvetéseknek a kezelése?Szegecs
több mint 13 éve
az érdemi dolgokkal nem foglalkozik senki, hogy pl kurvára nem aktuális a szabályzat. Storm 2x is beirta hogy emiatt szopta meg Champpel...haromtnem a főgóré és az algóré feladata ezeknek a problémáknak, felvetéseknek a kezelése?
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Hát elég parázs a topic az tény.De ez is jobb mint a hallgatás
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az érdemi dolgokkal nem foglalkozik senki, hogy pl kurvára nem aktuális a szabályzat. Storm 2x is beirta hogy emiatt szopta meg Champpel...
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
Tényleg 😊 átírtam, köszinem azzal van gond, hanem h 30éves kora után is növekszik a pénze.sztem ronnie szerződése nem jóbraxa88a kalkulátorral csináltamadam8
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=207843#p207843braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
nem azzal van gond, hanem h 30éves kora után is növekszik a pénze.sztem ronnie szerződése nem jóbraxa88a kalkulátorral csináltamadam8
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=207843#p207843
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
sztem ronnie szerződése nem jóbraxa88a kalkulátorral csináltam
több mint 13 éve
braxa88
12 534
sztem ronnie szerződése nem jó
több mint 13 éve
a szabály az, hogy 30 éves kor alatt nem lehet 3 évnél rövidebbet ajánlani csak veterán minimummal.Ácsi. Nem azt vitatom, hogy szabályos szerződést adtál. Teljesen szabályos, nincs ezzel gond. Sőt, még másként is gondolhatod, mint a Steelers (3 éves deallel is másként gondolnád). DE!
tovább nincs szabályozva. már azon az életkoron is túl van, ahol emelkedő fizetést kaphat. ezek után a 2 év reális.
nincs külön steelers és de én másképp gondolom faktor.haromt
De a Rosi dönt ugyebár arról, hogy milyen szerződést fogad el egy játékos. Én kizártnak tartom, hogy Harrison aláírjon 2 éves szerződést, miközben semmiféle jele nincs a lassulásnak. Éppen ezért mint Rosi azt mondom, hogy Harrison ezt az ajánlatot nem fogadja el. De kapsz egy extra lehetőséget, hogy 3 évesre növeld az ajánlatod. És nem én döntök így, ugyanis ezért kértem a másik 4 Rosi-t is, hogy foglaljon állást és az egyszerű többség döntsön.
több mint 13 éve
nem tudom miért hittem azt,hogy asszem-et akart írni,csak elbasztaPont ezt mondta 😀tenorxezsem féloldalas vita lesz 😛braxa88alábecsülöd őket,minimum 2-3 oldal lesz ez 😛Newman
epic fail
több mint 13 éve
azért mondja h ez sem fél oldalas vita lesz.ezsem féloldalas vita lesz 😛braxa88alábecsülöd őket,minimum 2-3 oldal lesz ez 😛Newman
olvasni tud?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én nem fogok vitatkozni mert tudom hogy igazam van.ezsem féloldalas vita lesz 😛braxa88alábecsülöd őket,minimum 2-3 oldal lesz ez 😛Newman
több mint 13 éve
Pont ezt mondta 😀ezsem féloldalas vita lesz 😛braxa88alábecsülöd őket,minimum 2-3 oldal lesz ez 😛Newman
több mint 13 éve
valami lehet a levegőben, most már 2 óránként van ilyen
több mint 13 éve
ezsem féloldalas vita lesz 😛braxa88alábecsülöd őket,minimum 2-3 oldal lesz ez 😛
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ezsem féloldalas vita lesz 😛
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a szabály az, hogy 30 éves kor alatt nem lehet 3 évnél rövidebbet ajánlani csak veterán minimummal.tovább nincs szabályozva. már azon az életkoron is túl van, ahol emelkedő fizetést kaphat. ezek után a 2 év reális.
nincs külön steelers és de én másképp gondolom faktor.
több mint 13 éve
33 éves. voltak itt 1 éves ajánlatok is emberekre.😂
azért mert steelers homer vagy még nem kell a semmibe is belekötniharomt
Harrison 2 éve 6 éves szerződést kapott. Semmiféle jele nincs, hogy lassulna, 3. lett a Def MVP szavazáson. Te komolyan gondolod, hogy elfogadott volna egy 2 éves szerződést? Ugye, nem...
Én mint Rosi, a játékos egyik ügynöke, visszautasítom/visszautasítanám ezt az ajánlatot, elvégre mi képviseljük a játékosokat. A 3 éves szerződést már elfogadhatónak tartom.
Én kérném a másik 4 Rosi állásfoglalását, mert ez szvsz nem kóser a játékos szempontjából.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
33 éves. voltak itt 1 éves ajánlatok is emberekre.azért mert steelers homer vagy még nem kell a semmibe is belekötni
több mint 13 éve
szaba
10 550
Hm, Sitton 2012-ben 33 mila felett fog keresni, tényleg jó G lehet a csávó. 😛