GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
leszarom ott van a büntetés. csődbe ment a franchiseom...haromtNe duzzogj... Ha nálam olyan fontos volt az időpont és úgy állítottad be, hogy a szabályt mindenképpen tartsuk be, még ha az csak formalitás is, akkor ez rád is vonatkozik. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
leszarom ott van a büntetés. csődbe ment a franchiseom...haromtHa megtartod Harrisont meg Blalockot majd csődbe fog 😛
több mint 13 éve
Abban maradtunk, hogy azt lehet visszavonultatni ingyen, aki 2010-ben IRL nem játszott, mert nem volt csapata, vagy bejelentette visszavonulását.mcallistert is csak akkor vonultathatta vissza jj amikor bejelentette a visszavonulasatbelehalok 380k-baÉn is belehalok, hogy csak tagelés után írhatom be a trédet... Ugye, szabályok nagy bajnoka? Ha már másnál annyira fontos az adminisztráció időpontja, akkor magadnál is legyen fontos...
de sem Coles, sem Willie Parker nem jelentette be...haromt
Willie Parker pedig egyetlen meccsen sem játszott 2010-ben. 😉Soldados
1.5? evvel azutan h lejatszotta az utolso meccsenFake
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
leszarom ott van a büntetés. csődbe ment a franchiseom...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mcallistert is csak akkor vonultathatta vissza jj amikor bejelentette a visszavonulasatbelehalok 380k-baÉn is belehalok, hogy csak tagelés után írhatom be a trédet... Ugye, szabályok nagy bajnoka? Ha már másnál annyira fontos az adminisztráció időpontja, akkor magadnál is legyen fontos...
Willie Parker pedig egyetlen meccsen sem játszott 2010-ben. 😉Soldados
1.5? evvel azutan h lejatszotta az utolso meccsen
több mint 13 éve
belehalok 380k-baÉn is belehalok, hogy csak tagelés után írhatom be a trédet... Ugye, szabályok nagy bajnoka? Ha már másnál annyira fontos az adminisztráció időpontja, akkor magadnál is legyen fontos...
Willie Parker pedig egyetlen meccsen sem játszott 2010-ben. 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
belehalok 380k-bade sem Coles, sem Willie Parker nem jelentette be...
több mint 13 éve
így vanTREVOR PRYCE CONSIDERING RETIREMENT (január 24.)Nem vonultathatod vissza, mert nem vonult vissza, ez ugyebár pont ugyanaz a szitu, minthogy én sem írhattam be azt a trédet...
Free agent DE Trevor Pryce is mulling retirement after the conclusion of his 14th season Sunday.
ESPN New York's Rich Cimini says it "sounds like" Pryce's decision is made.
erre alapozva mondtam. Ha nem vonul vissza mégse akkor benyelem a büntijét.
Coles sem jelentette be mégis itt vissza lett vonultatvaharomt
Majd ha megtörténik, akkor visszavonultathatod. A szabály az szabály...Soldados
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
TREVOR PRYCE CONSIDERING RETIREMENT (január 24.)Nem vonultathatod vissza, mert nem vonult vissza, ez ugyebár pont ugyanaz a szitu, minthogy én sem írhattam be azt a trédet...
Free agent DE Trevor Pryce is mulling retirement after the conclusion of his 14th season Sunday.
Coles sem jelentette be mégis itt vissza lett vonultatvaharomt
Majd ha megtörténik, akkor visszavonultathatod. A szabály az szabály...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
TREVOR PRYCE CONSIDERING RETIREMENT (január 24.)Free agent DE Trevor Pryce is mulling retirement after the conclusion of his 14th season Sunday.
Coles sem jelentette be mégis itt vissza lett vonultatva
több mint 13 éve
Remélem, a szabályok nagy bajnoka sűrű bocsánatkérések közepette visszavonja a cutot, vagy benyeli a büntit. 😊két csapatban is ráadásul 😀Orkpryce amugy visszavonult ?FakeNem jelentette be tudtommal, úgyhogy Tibi sem vonultathatja vissza, mivel 2010-ben játszott.Soldados
több mint 13 éve
két csapatban is ráadásul 😀pryce amugy visszavonult ?FakeNem jelentette be tudtommal, úgyhogy Tibi sem vonultathatja vissza, mivel 2010-ben játszott.Soldados
több mint 13 éve
pryce amugy visszavonult ?FakeNem jelentette be tudtommal, úgyhogy Tibi sem vonultathatja vissza, mivel 2010-ben játszott.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocsanat h elfelejtettem a tibi arait elkuldeni mar potoltam a hianytpryce amugy visszavonult ?
több mint 13 éve
igen elég szereznie egy 1/32-őt. az RFA is szabadügynök. ne felejtsük el. nem olcsóért még egy évig biztosan maradó emberharomtAzért én megkérdem gsn-t, hogy van ez IRL, mert nekem logikátlannak tűnik ez a verzió.
Amennyiben IRL is így van, akkor fel sem vetem a köv. évre, mint szabályváltozás, de ha úgy van, ahogy én gondolom, akkor fel fogom vetni a 2012-es idénytől kezdve.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen elég szereznie egy 1/32-őt. az RFA is szabadügynök. ne felejtsük el. nem olcsóért még egy évig biztosan maradó ember
több mint 13 éve
biztos hogy ilyen soldados clausula nincs. amivel kezded a szezont az a picked. Annál kisebb nem lehet. Senkit nem érdekel mi lenne az eredeti. Ennyi.haromtHmm. És ha vkinek nincs pl 1. körös pickje, akkor RFa-záshoz elég megszereznie a 32. picket? Elég röhejes lenne.
Ráadásul azzal kezdtem, hogy nem idénről beszélek, mert menet közben egyértelmű, hogy nem változtatunk a szabályokon. De a 2012-es idényre ezen el kellene gondolkodni.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
biztos hogy ilyen soldados clausula nincs. amivel kezded a szezont az a picked. Annál kisebb nem lehet. Senkit nem érdekel mi lenne az eredeti. Ennyi.
több mint 13 éve
IRL egyébként udfa esetén ha eredeti pickes tendert kap, akkor a csapat, ha nem matcheli nem kap picket.több helyen megnéztem, sehol nem írtak olyasmi kikötést, hogy körön belül hol legyen a pick.
Soldi: Igen, csak én még nem hallottam olyanról, hogy X csapat feltradelt az első körben pl. hogy tudjon rfazni, mert az original pickje előrébb volt, mint az épp akkori. Azt meg kétlem, hogy még ilyen nem fordult elő.
több mint 13 éve
Nem kell tudni előre. Ha eladtad a picked, akkor azt tudod, hogy RFA-zás esetén majd annál jobbat kell szerezned.Tyúk vagy a tojás. Nem kötelező eladnod a pickedet. Nem kötelező nem eleget adni hosszabbításon. Egál.Hát azért szerintem eléggé nem ugyanaz a dolog rfa-ra küldeni egy top játékost, meg tudni egy évvel előre, hogy mit akarsz majd fa-n csinálni.
Ha eladod a picked, vállalod, hogy RFA-zás esetén szerzel annál jobbat. Ha nem adsz eleget hosszabbításkor, vállalod, hogy el is vihetik tőled. Utóbbi rizikót én vállalom (kétségem sem volt afelől, hogy 6 milla nem lesz elég, bár az mondjuk meglepett, hogy 7,5-nél is nagyobb az összeg), az előbbi bevállalása viszont nem történik meg.Soldados
Nyilván nem kötelező tradelni, igen. Csak szerintem irreális "követelés" az, hogy te előre tudjad, hogy akarsz-e majd rfazni 1 év múlva (és most még csak nem is beszéltünk a tulajdonosváltásból adódó problémákról...), az viszont nem irreális követelés, hogy ha nem akarod, ne tedd ki az egyik top emberedet annak, hogy esetleg áron alul viszik el.fetomy
Nem kötelező eladni a pickjeidet, és RFA-zni sem kötelező. Mint ahogy persze nekem sem volt kötelező, nem megfelelő ajánlatot küldeni.
több mint 13 éve
mert én kétlem, h IRL úgy működne ahogy te írod.IRL hogy is van ez?briareosNa ez pl jó kérdés. Nem találtam rá választ. Meg kellene kérdezni gsn-t.Soldados
(nem kötekedésből, de ez nem tűnik logikusnak)
több mint 13 éve
IRL hogy is van ez?briareosNa ez pl jó kérdés. Nem találtam rá választ. Meg kellene kérdezni gsn-t.
több mint 13 éve
ja, és amúgy ha szerinted ez ésszerű, akkor jó, én pl. vállalom, hogy ha pl. jövőre úgy adódik, hogy ilyen helyzetbe kerülök, akkor én basztam el, hogy nem tudtam egy évvel korábban kiszámítani, hogy mik lesznek a hiányposztjaim, és azokat hol tudom a legideálisabban beszedni. Nem tudtam, hogy milyen tradejeim lesznek, kik lesznek relatíve olcsón eladók, kik válnak be az újoncok közül, stb. Bevállalom, hogy elkúrtam, hogy ezeket mindet nem tudtam előre kiszámolni. Ja, és azt sem, hogy a pickem mennyire fent lesz.