GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
A szabály nem tiltja, hogy TTT 2 éves szerződést kínáljon és azt sem hogy 1. és 2. kör között módosítsa az időtartamot.Tehát nem az a kérdés, hogy szabályos-e, hanem hogy Harrison ezt elfogadná-e. Szvsz kizárt, hogy Harrison elfogadott volna 2 éves szerződést. Ebben az esetben sztem a Rosiknak állást kellene foglalnia egyszerű többséggel, hogy Harrison elfogadja-e ezt a szerződést. Ha úgy döntünk, hogy nem, akkor TT-nek adnánk egy olyan esélyt, hogy 3 évre növelve az időtartamot Harrison aláírja a szerződést.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
szaba
10 550
Köcsög Hawthorne, ennyire pénzéhes lett... 😕
több mint 13 éve
my badaz faaz eredetileg nem lehetett 1-2 éves szerződéseket adni, asszem 3 volt a minimumSzegecsFA-n is adsz rövidebbet mint 3briareos
ez meg hosszabbításSzegecs
több mint 13 éve
az faaz eredetileg nem lehetett 1-2 éves szerződéseket adni, asszem 3 volt a minimumSzegecsFA-n is adsz rövidebbet mint 3briareos
ez meg hosszabbítás
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
az eredetileg nem lehetett 1-2 éves szerződéseket adni, asszem 3 volt a minimumSzegecsFA-n is adsz rövidebbet mint 3
több mint 13 éve
az eredetileg nem lehetett 1-2 éves szerződéseket adni, asszem 3 volt a minimum
több mint 13 éve
második ajánlatra lehet módosítani az évet?
több mint 13 éve
Azt hogy módosítsa az évet nem tiltja, tehát az ajánlat szabályos, de mint Rosenhaus én nem támogatom, hogy Harrison elfogadjon egy 2 éves szerződést. A 3 évet már elfogadnám.Nem nagyon akarok kötözködni, de Harrison szerződését megvétóznám...Az eredeti ajánlat három volt, módosult kettőre a második körben, de szabály nem tiltja ezt.Rajna
Kizárt, hogy aláírjon egy 2 éves szerződést.Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Nem nagyon akarok kötözködni, de Harrison szerződését megvétóznám...Az eredeti ajánlat három volt, módosult kettőre a második körben, de szabály nem tiltja ezt.
Kizárt, hogy aláírjon egy 2 éves szerződést.Soldados
több mint 13 éve
Nem nagyon akarok kötözködni, de Harrison szerződését megvétóznám...Kizárt, hogy aláírjon egy 2 éves szerződést. 3 évet már elfogadnám.
több mint 13 éve
k*rva élet b*ssza meg a Saints-t,1 aktív meccsre felvették Kawikat,így nem tudom visszavonultatni
több mint 13 éve
Jah azt elkúrtam. Azt hittem várnom kell még Jetson bejelenti, hogy már nem akar játszani.Akkor fasz vagyok, Adalius Thomast is vissza tudtam volna vonultatni.tenorxmuszáj sietni 😀Höri
több mint 13 éve
Akkor fasz vagyok, Adalius Thomast is vissza tudtam volna vonultatni.tenorxmuszáj sietni 😀
több mint 13 éve
Akkor fasz vagyok, Adalius Thomast is vissza tudtam volna vonultatni.
több mint 13 éve
hajrá, az a lényeg, hogy stez szarul járjonmekkora lenne 1/32 +3/32-ért elhozni charlest 😀Szegecslenyomlak, 1/29, 3/27Höri
😀
több mint 13 éve
vagy Levi Jones 😊mcallistert is csak akkor vonultathatta vissza jj amikor bejelentette a visszavonulasatde, ezért hoztuk a szabályt, mert a korábbi szar volt.
1.5? evvel azutan h lejatszotta az utolso meccsenFake
ebbe Pryce nem tartozik bele, de Parker már igenHöri
több mint 13 éve
mekkora lenne 1/32 +3/32-ért elhozni charlest 😀Szegecslenyomlak, 1/29, 3/27
több mint 13 éve
mcallistert is csak akkor vonultathatta vissza jj amikor bejelentette a visszavonulasatde, ezért hoztuk a szabályt, mert a korábbi szar volt.
1.5? evvel azutan h lejatszotta az utolso meccsenFake
ebbe Pryce nem tartozik bele, de Parker már igen
több mint 13 éve
mekkora lenne 1/32 +3/32-ért elhozni charlest 😀
több mint 13 éve
mekkora szerencseje van steznek h igazabol csak charlesszal akart hosszabitani 😀Fakejó hát aki egy osztást nem tud elvégezni az így jár bár az élelmeseknek az osztás mellett szorozniuk is kell
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mekkora szerencseje van steznek h igazabol csak charlesszal akart hosszabitani 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
most küldtem el