GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát én NTnek hoztam, kérdés h játszhat-e ott 😀azt vágom, hogy DT, de nálad DE van meg NTHöriés Roy Miller mi?miller DT de ő annak is van írva
eleve, milyen szisztémában fogsz védekezni? 😀Höri
az meg h mi lesz majd hosszabbítás után dől el, de szeretnék maradni 3-4-nélkristof
több mint 13 éve
azt vágom, hogy DT, de nálad DE van meg NTmiller DT de ő annak is van írvaKruger DE lett OLBbőlés Roy Miller mi?
Schaefering szintén csak ő DTbőlkristof
az meg h mi lesz majd hosszabbítás után dől el, de szeretnék maradni 3-4-nélkristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miller DT de ő annak is van írvaKruger DE lett OLBbőlés Roy Miller mi?
az meg h mi lesz majd hosszabbítás után dől el, de szeretnék maradni 3-4-nél
több mint 13 éve
Kruger DE lett OLBbőlés Roy Miller mi?
eleve, milyen szisztémában fogsz védekezni? 😀
több mint 13 éve
a 6/3 többet ér, mint Bear Pascoe?FB kukázva lészen, így igen
hüpphüppJJ Tiller
több mint 13 éve
a 6/3 többet ér, mint Bear Pascoe?hüpphüpp
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kruger DE lett OLBbőlSchaefering szintén csak ő DTből
több mint 13 éve
a rosteren külön vannak feltüntetve az OL posztok? ugye hogy nemJJ Tillerigen, külön.
de azt most nem kell mondani
több mint 13 éve
ez Madden,mindig egy rakat blődség van benne,ezt kell szeretni 😛hát gondoltam ha már legfrissebb, akkor legalább a visszavonultak nincsenek benne, esetleg minden játékos a jelenlegi csapatában van, vagy legalább az értékek lennének korrektekna volt időm meglesni eztmiért mire számítasz?az idei idény előtti roster.Newman
finoman szólva is komolytalan ez legfrissebbként 😊
btw, akkor a
Jonathan Wilhite 26 tackle, 2 FR, 6 INT, 6 deflection, 3 big hit = 1/1Wyatt
na itt ezekből egyik sem teljesült, komolytalan rate-ek, visszavonult, nem csapatnál lévő játékosok tömege->nálam ez nagyon kevés egy elvileg legújabbtól
volt egy néhánnyal ezelőtti, abban a rostermozgások is megvoltak, visszavonult se sok volt, de abban is voltak olyan blődségek, hogy azt rossz volt nézni
na de majd mélyen tisztelt hörink úgy is kiigazítja a hülyeségeket 😛Wyatt
több mint 13 éve
szaba
10 546
Szerintem ha Te változtatsz az tökmindegy, majd a kezdőcsapatod beállításakor kell jelezni Hörinek... Itt szvsz. az IRL posztváltásokról van szó... Bár ezt csak sejtem 😊 De a válasz ettől függetlenül érdekel, mert a nálam C-ként jelzett Caldwell a Texansban inkább guardként funkcionál 😊RataccessÍgy ahogy mondod, IRL-hez képest lévő eltéréseket kell jelezni.
több mint 13 éve
a rosteren külön vannak feltüntetve az OL posztok? ugye hogy nem
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szerintem ha Te változtatsz az tökmindegy, majd a kezdőcsapatod beállításakor kell jelezni Hörinek... Itt szvsz. az IRL posztváltásokról van szó... Bár ezt csak sejtem 😊 De a válasz ettől függetlenül érdekel, mert a nálam C-ként jelzett Caldwell a Texansban inkább guardként funkcionál 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Ha OL-on belül változtatok azt is kell jelezni?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
jaguarsRoth DE---> LB
Scott DT--->DE
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Nálam:Spencer Larsen LB => FB
Brian Orakpo DE => OLB
Clay Harbor FB => TE
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
hát gondoltam ha már legfrissebb, akkor legalább a visszavonultak nincsenek benne, esetleg minden játékos a jelenlegi csapatában van, vagy legalább az értékek lennének korrektekmiért mire számítasz?az idei idény előtti roster.Newmanazt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztemna volt időm meglesni ezt
itt a legfrissebb roster am: http://data.hu/get/3205777/madden-2011-v1.ros
portrécsomag: http://data.hu/get/3208386/UIS_LIB_PLAYER_PORT.datNewman
btw, akkor a
na itt ezekből egyik sem teljesült, komolytalan rate-ek, visszavonult, nem csapatnál lévő játékosok tömege->nálam ez nagyon kevés egy elvileg legújabbtól
volt egy néhánnyal ezelőtti, abban a rostermozgások is megvoltak, visszavonult se sok volt, de abban is voltak olyan blődségek, hogy azt rossz volt nézni
na de majd mélyen tisztelt hörink úgy is kiigazítja a hülyeségeket 😛
több mint 13 éve
miért mire számítasz?az idei idény előtti roster.na volt időm meglesni eztnyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.azt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztem
most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúromHöri
btw, akkor a
több mint 13 éve
szaba
10 546
Steve Gregory szintén S lett CB-ből.akkor már Spievey, aki szintén nálam van 😊JJ Tillertényleg, őt át kell raknom az excelben a safety-k közé.
Mindenki más szóljon, hogy van-e posztot váltó embere!Höri
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Don Carey CBből S. kösziakkor már Spievey, aki szintén nálam van 😊JJ Tillertényleg, őt át kell raknom az excelben a safety-k közé.
több mint 13 éve
Bear Pascoe már fullback 😊akkor már Spievey, aki szintén nálam van 😊JJ Tillertényleg, őt át kell raknom az excelben a safety-k közé.
---
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na volt időm meglesni eztazt hittem,hogy több szezont akar,mert arra nem jó a '10,de akkor ezt benéztem09-es van elvileg,normálisan (tehát több szezonon keresztül) működő 10-et még én se láttamnyilván van '10-es is, csak franchise-t nem lehet vele játszani mert 1 év után lefagy.
A draftpick "tolódást" meg szerintem bekéne vezetni a hivatalos közleményekbe,de minimum megállapodni róla,nehogy később probléma legyen belőleNewman
most az excel rostereket frissítem, majd utána előtúromHöri
btw, akkor a
Jonathan Wilhite 26 tackle, 2 FR, 6 INT, 6 deflection, 3 big hit = 1/1
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Troy Polamalu 94 tackle, 2 FR, 3 INT, 6 deflection, 17 catch allowed, 2 big hit = 2 első körHaruki Nakamura 10 GS 42 tackle, 3 sack, 2 FF, 4 INT, 8 deflection, (40 catch allowed), 4 big hit = ?
Roman Harper 59 tackle, 3 FR, 2 INT, 10 deflection, 15 catch allowed, 3 big hit = 1. kör vége
Bob Sanders 57 tackle, 1 sack, 3 FF, 2 INT, 7 deflection, 7 catch allowed, 4 big hit = szinte ingyen van 😀 😀Höri
több mint 13 éve
akkor már Spievey, aki szintén nálam van 😊JJ Tillertényleg, őt át kell raknom az excelben a safety-k közé.
Mindenki más szóljon, hogy van-e posztot váltó embere!