GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Tibi, Flynnt lehagytad a hosszabbításos listáról.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Mondtam mar, hogy az enyem lesz.. o is, meg Kapernick is. Ujfajta "triple option" 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Tebow + Newton? 😀
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok nálunk ki fogja behúzni Yes We Camt 😀tenorxshawnka mivel a draftra idén pont nem ér rá majd szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kíváncsi vagyok nálunk ki fogja behúzni Yes We Camt 😀tenorx3/30 az első pickem. Ott jöhet WR-nek
több mint 13 éve
Kíváncsi vagyok nálunk ki fogja behúzni Yes We Camt 😀
több mint 13 éve
Kérdésem lenne:mivel 6 =/= 7 így kirakhatod ingyé
Reggie Brown fizuja idénre $ 750 000 lenne, ami a 7. szezonjában járó játékosnak veterán minimum, de ő 2010-et kihagyta, ami a 6. szezonja lett volna. Jól sejtem, hogy őt nem vághatom ki ingyen? 😛StormST
több mint 13 éve
Kérdésem lenne:Reggie Brown fizuja idénre $ 750 000 lenne, ami a 7. szezonjában járó játékosnak veterán minimum, de ő 2010-et kihagyta, ami a 6. szezonja lett volna. Jól sejtem, hogy őt nem vághatom ki ingyen? 😛
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 13 éve
😀 😀egyszer volt reális a madden, egyből bojkottáltad a folytatást 😛HöriMi a baj a kondis pickjeimmel? Csak bevedem magam, mert egy olyan fifikas GM-tol, mint Szegecs ez is kitelik 😛Én csak próbáltam meccseket nyerni, miután Kolb zsákszámra hajíngálta a pickeket 😀tenorx
Azok utan, hogy tenorx kicseszett velem tavaly, es Kolb-asszal, plane 😛Igor
Hozzáteszem idén megmutatja, hogy franchise QB!
több mint 13 éve
egyszer volt reális a madden, egyből bojkottáltad a folytatást 😛Mi a baj a kondis pickjeimmel? Csak bevedem magam, mert egy olyan fifikas GM-tol, mint Szegecs ez is kitelik 😛Én csak próbáltam meccseket nyerni, miután Kolb zsákszámra hajíngálta a pickeket 😀tenorx
több mint 13 éve
Mi a baj a kondis pickjeimmel? Csak bevedem magam, mert egy olyan fifikas GM-tol, mint Szegecs ez is kitelik 😛Én csak próbáltam meccseket nyerni, miután Kolb zsákszámra hajíngálta a pickeket 😀
több mint 13 éve
Mi a baj a kondis pickjeimmel? Csak bevedem magam, mert egy olyan fifikas GM-tol, mint Szegecs ez is kitelik 😛Azok utan, hogy tenorx kicseszett velem tavaly, es Kolb-asszal, plane 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Szurkolj, hogy az Eagles szedje fel, akkor a 8 Philly-fan GM közül az egyiknek csak el tudod sózni! 😛somoskovigKolb se kellett nekik :/
több mint 13 éve
szaba
10 546
Mondjuk én kivételesen örülök K. Coleman cutjának. Tuti vmi 3-4es csapat elviszi, ha más nem, a Bills.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én mind a 31 másik GM-et ugyan annyira utálom 😛 minden ilyen ember szívni fogok hogy nem cutolod, de ha lockout lesz és nem lesz csapata rogersnek akkor kb 50es ratingje lesz bármelyik programmal lesz simmelve 😛haromtfigyeled a kis orban viktort 😀 gecizunk a diviziorivalissal ? 😀
persze ha nfcs lenne szerencsetlen ketlem h ilyen radikalis eszkozokhoz nyulnal 😀Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ok hogy nem cutolod, de ha lockout lesz és nem lesz csapata rogersnek akkor kb 50es ratingje lesz bármelyik programmal lesz simmelve 😛haromtfigyeled a kis orban viktort 😀 gecizunk a diviziorivalissal ? 😀
persze ha nfcs lenne szerencsetlen ketlem h ilyen radikalis eszkozokhoz nyulnal 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ok hogy nem cutolod, de ha lockout lesz és nem lesz csapata rogersnek akkor kb 50es ratingje lesz bármelyik programmal lesz simmelve 😛
több mint 13 éve
Szurkolj, hogy az Eagles szedje fel, akkor a 8 Philly-fan GM közül az egyiknek csak el tudod sózni! 😛
több mint 13 éve
vicces stez h mennyire szuggeralod h nem fogod cutolni egyiket sem 😀Megoldom veluk is, hogy beferek. 😊
marpedig mas valasztasod nemigen lesz legalabb az egyiket mindenkepp lapatra kell vagjad
ha nem tudsz cserelni es beakarsz ferni a capbeFake
Van meg 1-2 masik jatekos, akinek a kivagasaval megoldom, ha ugy alakul. De Rogerssel nincsen problemam, bar nem keres keveset. Moss ms teszta, o lapbol egy budos kocsog. 😀
De egyebkent IRL-re gondoltam, hova kerul vajon.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
vicces stez h mennyire szuggeralod h nem fogod cutolni egyiket sem 😀marpedig mas valasztasod nemigen lesz legalabb az egyiket mindenkepp lapatra kell vagjad
ha nem tudsz cserelni es beakarsz ferni a capbe
több mint 13 éve
irl jó kérdésitt pedig csatlakozni fog Mosshoz
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Na Rogers vajon hol kot ki? 😊
több mint 13 éve
3-4-ben 4-es, vagy 5-ös technikában van a DE. 😉 Amit még nyugodtan lehet DT-nek is nevezni amúgy.emlékszem Roy Millert még a senior bowlon próbálgatták 3-4-ben, 3 technique DE-kéntJJ Tillermiller DT de ő annak is van írvaazt vágom, hogy DT, de nálad DE van meg NTHöri
az meg h mi lesz majd hosszabbítás után dől el, de szeretnék maradni 3-4-nélkristof
több mint 13 éve
emlékszem Roy Millert még a senior bowlon próbálgatták 3-4-ben, 3 technique DE-kéntazt vágom, hogy DT, de nálad DE van meg NTHöriés Roy Miller mi?miller DT de ő annak is van írva
eleve, milyen szisztémában fogsz védekezni? 😀Höri
az meg h mi lesz majd hosszabbítás után dől el, de szeretnék maradni 3-4-nélkristof
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal