GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
sajna még mindig nem látom ki akar megszabadulni első körös picktől nem irreális áron 😕haromtén simán 😀
több mint 13 éve
Szaba tettei mögött logikát találni olyan, mint egy patkányt megtanítani biciklizni, egyszerűen lehetetlen...Szegecsnem baj, végül is szabának köszönhetően csak 2 csoportellenfelem van 😀
több mint 13 éve
sajna még mindig nem látom ki akar megszabadulni első körös picktől nem irreális áron 😕haromt😕
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sajna még mindig nem látom ki akar megszabadulni első körös picktől nem irreális áron 😕
több mint 13 éve
Szaba tettei mögött logikát találni olyan, mint egy patkányt megtanítani biciklizni, egyszerűen lehetetlen...
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
mondjuk így már abszolút érthető a Harperért tett 5. körös ajánlatodJJ Tillerén adok 4. kört is 😂
több mint 13 éve
mondjuk így már abszolút érthető a Harperért tett 5. körös ajánlatod
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kussolj, te még ennyit se adtál volna érte 😛szabaszerintem kicsit más dolog k.vaolcsón megszerezni egy franchise legnagyobb értékét, és ugyanazt k.vaolcsón eladni 😛
több mint 13 éve
szaba
10 546
Kussolj, te még ennyit se adtál volna érte 😛bezzeg ha van több,akkor nyugodtan el lehet néhányat herdálni, mi? 😛fetomyazért remélem a mondandóm lényege átjött neked 😊FucuJa. Egy játékosod volt egy szar csapatban. Tényleg, Fitz nem eladó? 😛 Jó állna neki a kék. 😛szaba
több mint 13 éve
Megatron, Charles, Long, CLAUSEN 😂Ja, és szaba még mindig hülye
több mint 13 éve
bezzeg ha van több,akkor nyugodtan el lehet néhányat herdálni, mi? 😛azért remélem a mondandóm lényege átjött neked 😊FucuJa. Egy játékosod volt egy szar csapatban. Tényleg, Fitz nem eladó? 😛 Jó állna neki a kék. 😛szaba
több mint 13 éve
szaba
10 546
azért remélem a mondandóm lényege átjött neked 😊FucuJa. Egy játékosod volt egy szar csapatban. Tényleg, Fitz nem eladó? 😛 Jó állna neki a kék. 😛
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
idén lesz aki ennél többet szeretne majd keresni 😛 nem is egy 😊haromt😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
több mint 13 éve
azért remélem a mondandóm lényege átjött neked 😊
több mint 13 éve
szaba
10 546
Szaba én Fitz 18 millás fizuját is betuszkoltam a sapiba (oké, hogy semmit nem tudtam csinálni), de egy franchise playát nem herdálunk el 😊FucuAz én franchise játékosom tudva lévő, hogy nem Joe Thomas 😛
több mint 13 éve
Brady😊 😊 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
idén lesz aki ennél többet szeretne majd keresni 😛 nem is egy 😊
több mint 13 éve
Jahh, mondjuk kiderülhetett volna számomra ha rosterednél megnézem most mennyit keres 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
előző szerződésének uccsó évébenSzaba én Fitz 18 millás fizuját is betuszkoltam a sapiba (oké, hogy semmit nem tudtam csinálni), de egy franchise playát nem herdálunk el 😊Fucu18 milla? Itt (szerk.: vagyis itt sikeresen mellékattintottam 😀 ) ~9,5 van írva... Ennyire túlfizetted, vagy én nézek el valamit? (utóbbi valószínűbb)Rataccess
több mint 13 éve
ez még a tavalyi újraszerződtetése előtti fizuja, ahogy átvettem az IRL szerződését.Szaba én Fitz 18 millás fizuját is betuszkoltam a sapiba (oké, hogy semmit nem tudtam csinálni), de egy franchise playát nem herdálunk el 😊Fucu18 milla? Itt ~9,5 van írva... Ennyire túlfizetted, vagy én nézek el valamit? (utóbbi valószínűbb)Rataccess
2008: $14 592 500
2009: $17 355 000 pontosan
több mint 13 éve
Én is elküldöm még ma a hosszabbításos listát
több mint 13 éve
Szaba én Fitz 18 millás fizuját is betuszkoltam a sapiba (oké, hogy semmit nem tudtam csinálni), de egy franchise playát nem herdálunk el 😊Fucu18 milla? Itt (szerk.: vagyis itt sikeresen mellékattintottam 😀 ) ~9,5 van írva... Ennyire túlfizetted, vagy én nézek el valamit? (utóbbi valószínűbb)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Szaba én Fitz 18 millás fizuját is betuszkoltam a sapiba (oké, hogy semmit nem tudtam csinálni), de egy franchise playát nem herdálunk el 😊
több mint 13 éve
Akinek LT kell: McKinnie-ért is lehet jelentkezni 😊
Ex-Rataxes