GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Nem hallom, amit mondtok, mert elvakít a gyűrű az ujjamon. 😛Mellesleg nem kérdeztem a véleményeteket, tudtommal nekem nem is kell kikérni azt. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
hát ha te komolyan számolsz a Chargers legrosszabb kezdőjátékosával, akkor legyen így, de legalább nem mondhatod, hogy nem szóltunk előre 😛ha pedig csere lesz nálad vagy depth, nevezzük akárhogy - akkor felesleges ennyit fizetni neki.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
inkább a rosszabb oldala az 😛
több mint 13 éve
Van olyan is: Nicks, Vasquez. 😛 Így újra (merthogy Clary tavaly tőlem távozott FA-n és comp pickkel, amit érte kaptam, kb ingyen hoztam visza) összeállt nálam a Chargers IRL falának jobb oldala. 😊persze hogy nem elég, de nem milliós veteránok kellenek az ilyenekből, hanem 4-5. körös fiatalok 😛haromtnincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛HöriTőled tanultam, hogy IRL kezdő OL-ből sosem elég. 😛Soldados
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Miért Te már tudod ki kit húzott? Légyszi küldd már át a teljes trackert, mert megspórolsz vele egy csomó időt olvasást vele nekem, plusz az itteni húzásaim is sokat egyszerűsödhetnek. 😊Clary áprilisig lesz kezdő kaliber 😀Hörinincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛HöriTőled tanultam, hogy IRL kezdő OL-ből sosem elég. 😛Soldados
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
persze hogy nem elég, de nem milliós veteránok kellenek az ilyenekből, hanem 4-5. körös fiatalok 😛nincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛HöriTőled tanultam, hogy IRL kezdő OL-ből sosem elég. 😛Soldados
több mint 13 éve
Clary áprilisig lesz kezdő kaliber 😀nincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛HöriTőled tanultam, hogy IRL kezdő OL-ből sosem elég. 😛Soldados
több mint 13 éve
nincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛HöriTőled tanultam, hogy IRL kezdő OL-ből sosem elég. 😛
több mint 13 éve
nincs is jobb, mint egy többmilliós RT a kispadra, igaz Soldi? 😛
több mint 13 éve
szerintem a trade nyertese Szaba 😀A jó S nagyobb érték, mint az OL, legalábbis nálam tuti, mert normális safety-m még sohasem volt, a falamnál meg a cserék is standard kezdők 😛
több mint 13 éve
azon szakadtam volna ha benyomod az LT-t needbe 😀Meg beraktam needbe a CB-t. 😀szabahttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100994#p100994hát lényegében kivetted belőle Tamás bátyát... 😀fetomy
Csak kicsit frissült.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
szaba
10 547
Meg beraktam needbe a CB-t. 😀http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100994#p100994hát lényegében kivetted belőle Tamás bátyát... 😀fetomy
több mint 13 éve
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100994#p100994hát lényegében kivetted belőle Tamás bátyát... 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=100994#p100994Csak kicsit frissült.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Ezt a sok hisztipicsát... 😛 Itt rinyáltok, hogy még nem ment el az 1/7? Mi a faszn ak, még a combine se ment le, tök hülye, aki most elviszi, hisz még azt se tudhatja, hogy a kiszemeltje "megéri-e" azt a picket, már ha nem totálisan személyes szimpátia és szerelem alapján dönt.én pusztán válaszoltam haromtnek, semmi sírás nem volt, hogy senki nem vitte még el
Most én is telesírjam a topikot, hogy jaj-jaj még senki nem vitte el Nickset, Holmes-t vagy éppen Tyvon Branchet? Pedig a keki-ben nem egy, nem két ember keres elit/kezdő OG-t, WR-t és SS-t. 😊 De nem én fogok kulcsolni ezekkel a játékosokkal, mint ha vmi rohadt szilvát akarnék rásózni vkire. És ők mindhárman többet érnek külön-külön, mint bármelyik draftpick, mert ők már több éven át bizonyítottak az NFL-ben. 😉 szal ha maradnak se gáz. 😊
Szal nem itt a topikban kell sírni, hanem ha vmi, vagy vki kell, akkor keresd meg a gazdáját, azt tegyél érte, hogy megvedd, vagy eladd, amit akarsz.Soldados
több mint 13 éve
Ezt a sok hisztipicsát... 😛 Itt rinyáltok, hogy még nem ment el az 1/7? Mi a faszn ak, még a combine se ment le, tök hülye, aki most elviszi, hisz még azt se tudhatja, hogy a kiszemeltje "megéri-e" azt a picket, már ha nem totálisan személyes szimpátia és szerelem alapján dönt.Most én is telesírjam a topikot, hogy jaj-jaj még senki nem vitte el Nickset, Holmes-t vagy éppen Tyvon Branchet? Pedig a keki-ben nem egy, nem két ember keres elit/kezdő OG-t, WR-t és SS-t. 😊 De nem én fogok kulcsolni ezekkel a játékosokkal, mint ha vmi rohadt szilvát akarnék rásózni vkire. És ők mindhárman többet érnek külön-külön, mint bármelyik draftpick, mert ők már több éven át bizonyítottak az NFL-ben. 😉 szal ha maradnak se gáz. 😊
Szal nem itt a topikban kell sírni, hanem ha vmi, vagy vki kell, akkor keresd meg a gazdáját, azt tegyél érte, hogy megvedd, vagy eladd, amit akarsz.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
mondtam pár játékost, akik érdekelhetnének (most már vagy nincs nálad, vagy nem adod), és le van írva kekíben, hogy pickek érdekelneknekem még mindig nem záporoztak ajánlataid 1/7-re, hiába eladó 😛Wyattmivel nem adtál meg semmi hogy mit keresel a pickeken kívül. na meg DC-d sincs, hogy esetleg olyan játékost ajánljak akire szükséged lehetharomt
te mondtad, hogy majd teszel ajánlatot, azóta semmi, mínusz egy bevonható játékos 😊
több mint 13 éve
London Fletcher nagyon olcsóért vihető.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
irígykedjetek csak 😛
több mint 13 éve
ezt a sok összetört gmet😂
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nekem még mindig nem záporoztak ajánlataid 1/7-re, hiába eladó 😛Wyattmivel nem adtál meg semmi hogy mit keresel a pickeken kívül. na meg DC-d sincs, hogy esetleg olyan játékost ajánljak akire szükséged lehet
több mint 13 éve
Nekem sem akarta még senki az 1/5 öt.....