GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛pláne, hogy a cleveland jó eséllyel draftmezőny első feléhez fog tartozni
több mint 13 éve
Hát nem tudom, nálam kurvára nem ér 1+2-t..most értesültem arról a traderől,érdekesszerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newmanmiért szted már nyáron lebeszélték a tradet? aligha...
de ez most kit érdekel, Charles 1+3.kész több elit RB is ennyiért ment el ahogy irták már. grant viszont seholsem elit. 1+2 érte nagyon gáz...braxa88
mondjuk azt nem értem,hogy top RB-k miért mennek szotyiért...ez nem az én gondom,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-t
Biztos nekem szar az értékítéletem....Newman
Mondjuk egy Steven Jacksonért adnék ennyit
több mint 13 éve
az biztosmost értesültem arról a traderől,érdekesszerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newmanmiért szted már nyáron lebeszélték a tradet? aligha...
de ez most kit érdekel, Charles 1+3.kész több elit RB is ennyiért ment el ahogy irták már. grant viszont seholsem elit. 1+2 érte nagyon gáz...braxa88
mondjuk azt nem értem,hogy top RB-k miért mennek szotyiért...ez nem az én gondom,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-t
Biztos nekem szar az értékítéletem....Newman
meg kristófnak is
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
nincs,csak meglepődtemszezon után adtam el, pontosabban alapszakasz után vagy valami olyasmi. probléma?Fucuhehe 😊 nagyon valószínűbraxa88szerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newman
több mint 13 éve
most értesültem arról a traderől,érdekesmiért szted már nyáron lebeszélték a tradet? aligha...hehe 😊 nagyon valószínűbraxa88szerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newman
Biztos nekem szar az értékítéletem....
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Charles kurva olcsó volt, én pedig kicsit túlfizettem Grantet, mert bízom benne.az a baj, hogy grant sima első kört sem ér, nem hogy 1+2-t, de mondjuk az, hogy kövi évi, valami finomít rajta, na nem sokat 😛
de örülök neki, hogy mindenki jobban csinálta volna tőlem 😊kristof
több mint 13 éve
szezon után adtam el, pontosabban alapszakasz után vagy valami olyasmi. probléma?szerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newmangondolom szezon előtt adta el Fucu és vsz Jones miatt 😉Newmanhehe 😊 nagyon valószínűbraxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Charles kurva olcsó volt, én pedig kicsit túlfizettem Grantet, mert bízom benne.de örülök neki, hogy mindenki jobban csinálta volna tőlem 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
miért szted már nyáron lebeszélték a tradet? aligha...szerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊Newmangondolom szezon előtt adta el Fucu és vsz Jones miatt 😉Newmanhehe 😊 nagyon valószínűbraxa88
de ez most kit érdekel, Charles 1+3.kész több elit RB is ennyiért ment el ahogy irták már. grant viszont seholsem elit. 1+2 érte nagyon gáz...
több mint 13 éve
pass heavyben 2 1200 yardos szezon,de szar....és?mojo is 1+3 volt és rice isSzegecsRicet nem tudom,hogy,de Mojo is cap miatt távozott FeGa-tól (2 db 7 millás futó egy kicsit sok)Newman
ettől még Grant sosem ért 1+2tbraxa88
mindegy,jövőre meglátjuk 😉
több mint 13 éve
Mindegy, ez qrva sok volt Grantért. 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
és?mojo is 1+3 volt és rice isSzegecsRicet nem tudom,hogy,de Mojo is cap miatt távozott FeGa-tól (2 db 7 millás futó egy kicsit sok)Newman
ettől még Grant sosem ért 1+2t
több mint 13 éve
és ugye Charles ára 1+3 volt...braxa88Charles otthona Kansasben van, itt akar játszani, ezt tudta Fucu is 😛
több mint 13 éve
szerinted Fucu szezon után adta el?kétlem 😊hehe 😊 nagyon valószínűbraxa88és ugye Charles ára 1+3 volt...braxa88gondolom szezon előtt adta el Fucu és vsz Jones miatt 😉Newman
több mint 13 éve
mojo is 1+3 volt és rice isSzegecsRicet nem tudom,hogy,de Mojo is cap miatt távozott FeGa-tól (2 db 7 millás futó egy kicsit sok)
több mint 13 éve
Rice ha jól emlékszem kicsit több volt. De azért Rice>Grant.
több mint 13 éve
mojo is 1+3 volt és rice is
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hehe 😊 nagyon valószínűés ugye Charles ára 1+3 volt...braxa88gondolom szezon előtt adta el Fucu és vsz Jones miatt 😉Newman
több mint 13 éve
és ugye Charles ára 1+3 volt...braxa88gondolom szezon előtt adta el Fucu és vsz Jones miatt 😉
több mint 13 éve
braxa88
12 534
és ugye Charles ára 1+3 volt...
több mint 13 éve
tehát szerinted a szétbaszott bokájú Grant megér 1+2 kört?Szegecs1+4,ha 1000 yard felett megy,akkor 1+2,ergó bőven megéri
arról meg inkább ne is beszéljünk,hogy a szezon 3/4-énél már jött volna vissza,csak az IR miatt nem tudott....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem értem a felháborodást, kétlem h a 2009es szezonja után elfelejtett volna focizni, valamint h egy sérülés ilyen szinten kinyírja.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
tehát szerinted a szétbaszott bokájú Grant megér 1+2 kört?Szegecselőtte sem ért meg...
több mint 13 éve
tehát szerinted a szétbaszott bokájú Grant megér 1+2 kört?