GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
A csere alapja az, hogy mindkét partnernek az ellenérték többet ér, mint amit ad. Ha nem így lenne nem lenne csere sose 😀vaaaaagy
(Hoppá, bent voltam egy menedzsment és vállalkozástan órán)tenorx
valakinek annyira szüksége van valamire, hogy azért az értékén felül is megadjon dolgokat
kg
több mint 13 éve
Ha RB needed van, keress.. Ne várj tapsra meg ajánlatokra. 😊CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...braxa88tehát ha vki egyszer lesérül akkor már biztos nem épül fel soha annyira h akár 1000 yardot csináljon, köszi, megjegyzem.
és CJ-t miért ne hoznám fel? ő kurva drága volt Charles meg kurvaolcsó. sztetek tibi mennyiért adná Traktort? v tenorx Mendenhallt? v delonso MoJot? v Höri Addait? v fetomy Wellst?
szerk. most olvasom h Delonso 1+2ért adná MoJo-t hát már régóta a kekimbe van az rb nem fogok mindenkinél kuncsorogni, így jártamkristof
Delonso nem akar szabadulni MoJo-tól, így minek kínálgassa mindenkinek? Kinn van a KeKíben, hogy olyan ajánlat esetén vihető, ha megkeresed, akkor elgondolkodik. És most 1+2-ért elit RB-d lehetne
több mint 13 éve
A csere alapja az, hogy mindkét partnernek az ellenérték többet ér, mint amit ad. Ha nem így lenne nem lenne csere sose 😀(Hoppá, bent voltam egy menedzsment és vállalkozástan órán)
több mint 13 éve
Kezdem megbecsülni Charles 1+3-mas árát 😊Stezszerintem kb árban ment el Jamaal. olyan trade úgyse lesz amiben mindenki egyetért 😊
több mint 13 éve
Egyrészt egy 1/5 önmagában kurva sokat ér másrészt Allen szerintem igen jó kis Ssokat ér,de a franchise QB ennél jóval többet,még,ha szezon elején is köttetett a trade (meg,ha még TB-ben van a megváltó is)
Nem leírva ismét hogy mikor köttetett a trade
Grant pedig mi? Igen sokat ér ? Vagy tob RB ?
Megsúgom egyik sem.Delonso_
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...braxa88tehát ha vki egyszer lesérül akkor már biztos nem épül fel soha annyira h akár 1000 yardot csináljon, köszi, megjegyzem.
és CJ-t miért ne hoznám fel? ő kurva drága volt Charles meg kurvaolcsó. sztetek tibi mennyiért adná Traktort? v tenorx Mendenhallt? v delonso MoJot? v Höri Addait? v fetomy Wellst?
szerk. most olvasom h Delonso 1+2ért adná MoJo-t hát már régóta a kekimbe van az rb nem fogok mindenkinél kuncsorogni, így jártam
több mint 13 éve
Ryan szerintem is ár alatt ment el, de ez nem változtat a tényen, hogy Grant meg nem ér 1+2-t, a sérülése után 1. kört sem adnék érte.Kezdem megbecsülni Charles 1+3-mas árát 😊
több mint 13 éve
Egyrészt egy 1/5 önmagában kurva sokat ér másrészt Allen szerintem igen jó kis SNem leírva ismét hogy mikor köttetett a trade
Grant pedig mi? Igen sokat ér ? Vagy tob RB ?
Megsúgom egyik sem.
több mint 13 éve
jó,de Tampából Ryan is ment egy 1/5+IR-es S kombóért 😛
több mint 13 éve
Egyszerű ez1+2 ért kb Mojo is menne.
Melyik jobb?
több mint 13 éve
az nagyon jó trade volt 😊 😛na az vicces trade volt 😊hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristof
hát remélem, hogy neked megéri 😊 egy kis gamblerkedés sose rossz 😊Wyatt
több mint 13 éve
braxa88
12 534
CJ ára a másik oldal... és ő a gyengébb számok maitt rosszabb játékos nem lett...stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
pláne, hogy a cleveland jó eséllyel draftmezőny első feléhez fog tartozniWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
na az vicces trade volt 😊stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
hát remélem, hogy neked megéri 😊 egy kis gamblerkedés sose rossz 😊
több mint 13 éve
ennél jobban hogy figyelnének rá?stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
😂
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Ahhoz a tradehez azért ne mérjél 😀stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.kristofha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
több mint 13 éve
Hát kérdezz meg bárkit, de Grant nem ér 1+2-t. Akkor sem, ha jövőre csinálna 1200 yardot.igenis,a RB-ek nem érnek semmitNewman,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.Soldados
Biztos nekem szar az értékítéletem....Newman
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
stewart valószínűleg távozik. és ha aztnézzük CJ mennyiért ment a Giantshez és ahhoz képest szvsz egyre szarabb lesz (már idén is látványos a "visszaesés", de egyre jobban fognak rá figyelni), nem hiszem h drága volt.ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
több mint 13 éve
Egyedül Mendenhall ér 1+1et, és ő is csak azért, mert future HoF.
több mint 13 éve
igenis,a RB-ek nem érnek semmit,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.Soldados
több mint 13 éve
1+2 már ap kaliber 😊WyattŐ azért sima 1+1, sőőt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
tyű bazz, azt hirtelen nem is néztem, hogy még ott van amúgy egy Stewart, akkor viszont ő jó eséllyel megy gondolom, tán még többért 😊ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
ha 1000 yardot tol is sok, de ha ismét megsérül, és nem lesz semmi már belőle, akkor az 1+4 kidobott pick 😛hátja. a clevelendi DC televan lyukakkal, erre Jonathan Stewart (aki attól még IRL keveset játszik nagyszerű képességű RB. top15) mellé hoz kristof egy Grantet ennyiért?! nagyon nagy hülyeség de volt, de az ő döntése. reméljük Grant jó lesz.
több mint 13 éve
,ha Grant jövőre tol egy 1000 yardos szezont,akkor megéri az 1.+2.-tIgen. Akkor sem ér 1+2-t ha eléri az 1000 yardot.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
miért ne érne ennyit? a '08-as meg '09-es szezonja véletlen volt?Charles kurva olcsó volt, én pedig kicsit túlfizettem Grantet, mert bízom benne.az a baj, hogy grant sima első kört sem ér, nem hogy 1+2-t, de mondjuk az, hogy kövi évi, valami finomít rajta, na nem sokat 😛Wyatt
de örülök neki, hogy mindenki jobban csinálta volna tőlem 😊kristof