GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
ezek után minimum 1+1-et adsz érte, remélembazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...haromtVinném dehát ugyanarra a posztra nemsokára érkezik valaki 😀eaglesmcnabb
több mint 13 éve
bazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...haromtVinném dehát ugyanarra a posztra nemsokára érkezik valaki 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
bria elrontja mindeki örömét, ez a videó jól mutatja: http://www.youtube.com/watch?v=RPsDDr0n9AE&feature=player_embedded
több mint 13 éve
ez van 😕Én már felajánlottam kb. mindekit a csapatomból briának a Matthews + Wake párosért 😀tenorxNekem csak az egyik kéne, de ki is fizetném 😊
De hát bria irigy 😀Stez
több mint 13 éve
Én már felajánlottam kb. mindekit a csapatomból briának a Matthews + Wake párosért 😀tenorxNekem csak az egyik kéne, de ki is fizetném 😊
De hát bria irigy 😀
több mint 13 éve
Én már felajánlottam kb. mindekit a csapatomból briának a Matthews + Wake párosért 😀
több mint 13 éve
bazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...haromtte tehetsz róla mert spikesot tenorxnak adtad
több mint 13 éve
azt csak éjfél előtt írom be.na most olyan bomba trade jön h beszartok.briareosAjjajjj Harvin is így kezdődött 😀
Pff 😀 Azt hittem legalább PWillt adtad el 😀tenorx
P-Will-RunDMC-Matthews csomag
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bazmeg és ezek után Kemo-t senki sem vinné második körért?...
több mint 13 éve
na most olyan bomba trade jön h beszartok.briareosAjjajjj Harvin is így kezdődött 😀
Pff 😀 Azt hittem legalább PWillt adtad el 😀
több mint 13 éve
Egyébként párnál én is kikérem a véleményeket. A legutóbbinál pl. jó ötlet volt kikérni a Tibi véleményét 😀tenorxvagy beszopod 😊
több mint 13 éve
Egyébként párnál én is kikérem a véleményeket. A legutóbbinál pl. jó ötlet volt kikérni a Tibi véleményét 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
A tavalyiakét is láttamozni kell, kivéve az enyémeimet, mivel én feloldást kaptam a PO miatt 😊inkább a +1 szezon 😀 a po itt szerintem nem számított
szezon előtt legalábbis ez voltStez
én mindig kikérdeztem, hogy ne legyen probléma, de egyébként is szoktam, hogy többen lássuk a helyzetet
több mint 13 éve
A tavalyiakét is láttamozni kell, kivéve az enyémeimet, mivel én feloldást kaptam a PO miatt 😊szezon előtt legalábbis ez volt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denytúl van már ragozva. zsidó vagy 😛én is rookie vagyok,legalább is szezon előtt az volt kiírva,direkt megkérdeztem egy másik rookiet,hogy mi a szitu,válasz kb.:leszarjátok a "láttamozást" 😛 ,de felőlem visszavonhatjátok.Newman
mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a tradeharomt
a tavalyi újoncokat valóban leszartuk már
több mint 13 éve
amúgyis faszság a véleményezés.mindenki a saját hibáiból tanul
több mint 13 éve
Szerintem nekünk már nem kell. De kristof draft után jött.
több mint 13 éve
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛én is rookie vagyok,legalább is szezon előtt az volt kiírva,direkt megkérdeztem egy másik rookiet,hogy mi a szitu,válasz kb.:leszarjátok a "láttamozást" 😛 ,de felőlem visszavonhatjátok.
mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a tradeharomt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is ezt mondtam. de ha senki véleményét sem kérte ki akkor semmis.túl van már ragozva. zsidó vagy 😛😀 😀
Én nem láttam, nem véleményeztem.
Azt azért megint tegyük hozzá, csak véleményezni kell, ha vki utána is akarja a trédet, azt megakadályozni nem lehet.Soldados
több mint 13 éve
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛😀 😀
Én nem láttam, nem véleményeztem.
Azt azért megint tegyük hozzá, csak véleményezni kell, ha vki utána is akarja a trédet, azt megakadályozni nem lehet.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!