GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én Newman helyében büszke lennék, hogy milyen fasza trade-t lebonyolítottam 😊 Meg se próbálnám bizonygatni azt, hogy nem is jártam olyan jól, amikor 32 emberből csupán a 2 érintett szerint éri meg 😀eaglesmcnabb+1
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túl van már ragozva. zsidó vagy 😛mellesleg látta ezt a tradet valamelyik rosenhaus? csak mert ugye kristof csak egy rosenhaus tanácsának kikérése után tradelhetne. ha nem tette meg akkor elvileg semmis a trade
több mint 13 éve
Én Newman helyében büszke lennék, hogy milyen fasza trade-t lebonyolítottam 😊 Meg se próbálnám bizonygatni azt, hogy nem is jártam olyan jól, amikor 32 emberből csupán a 2 érintett szerint éri meg 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Több embernél rákérdeztem,hogy nem érdekli-e őket Grant,idei első kört kértem érte,nem csak a Brownsnál,másnál is,a jövő évi 1+4 kb idei első kör,rossz az értékrendem,ez van 😊Az állásfoglalók szerint - 1 kivételtől eltekintve (ez vagy Te 😊) - nagyon szarul járt. Nem kicsit, nagyon. 😊 Grant maximum 2. kört ér saccperkábé, ehelyett 1+4-et adtak érte.SoldadosTán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.SoldadosNem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Newman
több mint 13 éve
Az állásfoglalók szerint - 1 kivételtől eltekintve (ez vagy Te 😊) - nagyon szarul járt. Nem kicsit, nagyon. 😊 Grant maximum 2. kört ér saccperkábé, ehelyett 1+4-et adtak érte.Nem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Newmanjó,leszállok 😂Tán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.Soldados
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a savNewman
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
kedves rozik, Charles ne kérjen többet évi 3 millánál 😂 😛koppintsatok IRL szerződéséről 😀
több mint 13 éve
Nem állt szándékomban arrogánsnak lenni,bocsánat,ha az voltam.Csak azt állítom,hogy nem járt olyan szarul a Browns,mint ahogy azt páran leírtátok,ez az ÉN véleményem,lehet hinni nekem meg lehet nem,ti döntésetek.Tán nem így van. Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.SoldadosSztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...Soldadosjó,leszállok 😂
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a savNewman
több mint 13 éve
Tán nem így van? Korrektül mindenki leírta, hogy ez erősen feléd billen. Te meg itt bizonygatod arrogáns stílusban, hogy nem is, mert milyen jól járt a Browns. Nem, nem járt jól. Nagyon szarul járt, mert 1+4-ért kapott egy közepes futót, aki kb 2. kört ért.jó,leszállok 😂ülj le egyesSztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...Soldados
Newman
több mint 13 éve
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....Newmanszerintem egyébként -ha ennyihez hozzászólhatok- nem értéktelenek az RB-k a GM-ek szemében, csak ha az RB nem top5 körüli, akkor nem ér meg ennyi picket (azért 1 és 2 kör az két potenciális kezdő, hiszen 2. körben még könnyű kezdőt találni), mert egy stabil kezdő szintet jelentő RB-t könnyű találni. Főleg, hogy egy jó fal mögött öreganyám is fut ezer yardot, amire már bőven volt szerintem példa.
több mint 13 éve
komolyan emberek olyan vita megy itt mintha ez lenne az első billenős trade a gm game történetében.vagy küldjetek hasonló szintű ajánlatokat Harperért és Bushért
ha ennyire ráértek nyomjatok mockot, pr-t, csoportértékeléstbriareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Kezdő? Nálam ez az egyik legnagyobb probléma. Ha nem IRen töltötte volna a szezont, hanem csinált volna egy 1000 yardos szezont akkor se adtam volna érte ekkora árat, Starks megérkezésével meg főleg nem. Szerintem annyira nem betonbiztos azért az a kezdő pozíció.
több mint 13 éve
komolyan emberek olyan vita megy itt mintha ez lenne az első billenős trade a gm game történetében.ha ennyire ráértek nyomjatok mockot, pr-t, csoportértékelést
több mint 13 éve
jó,leszállok 😂Sztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...Soldados😂 😂ülj le egyes
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...Soldados
Newman
részemről lezártnak tekintem az ügyet,a következő 3 oldalt kihagyom,gondolom még akkor is jön a sav
több mint 13 éve
Sztem szállj le a magas lóról és gondold végig, hogy tán miért Te vagy az egyetlen, aki szerint reális 1+4. egy középszerű kezdő futóért...ülj le egyes1, jelenleg 1+4😂 😂
2, AP 1+2,korrekt....
3, Charles 1+3,korrekt....Newman
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...Soldados
Newman
több mint 13 éve
ülj le egyes😂 😂Miért nem érnek sokat az RB-k?1, jelenleg 1+4
Azért, mert egy nem elit, az évet IR-en töltő RB-ért sokallják az 1+2-t?Stez
2, AP 1+2,korrekt....
nem is én írtam,hogy kb 1+2-t ér AP 😉
több mint 13 éve
😂 😂1, jelenleg 1+4bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)Miért nem érnek sokat az RB-k?
és igen,kristóf megfizette Grantet rendesen,nyilván jól jártam,de,ha jövőre Grant is teljesít(mert 1200 yard egy pass heavyben türhető szám szerintem),akkor ő is jól járt
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....Newman
2, AP 1+2,korrekt....
AP és Grant között nem 2. és 4. kör közti különbség van. 😉 Grant kb egy 2. kört ha ért...
több mint 13 éve
AP kinél 1+2?1, jelenleg 1+4bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)Miért nem érnek sokat az RB-k?
és igen,kristóf megfizette Grantet rendesen,nyilván jól jártam,de,ha jövőre Grant is teljesít(mert 1200 yard egy pass heavyben türhető szám szerintem),akkor ő is jól járt
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....Newman
2, AP 1+2,korrekt....
Nálam nem..
De ha már kössünk bele mindenbe, hát még 1+4-et sem ér nálam Grant 😊
több mint 13 éve
Óriási tévedésben vagy. Az elit RB ér ennyit. De a TOP10-be sem tartozó (azaz a kezdők között középszerű) RB nem.bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)azért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewmanpont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.
tudod hany 1000 yardos futo volt az elmult evtizedben ? 😀 kb 100 de lehet megtobb.
inkabb te ne szorakozz azzal h kormodszakadtaig veded ezt a cseret h mennyire korrekt volt ahelyett
h elismerned milyen bravurosan lehuztad a brownst.
az meg a masik fele h nekem nem veletlen van meg lynch miota atvettem a csapatot
mivel nem azzal lesz mukodo a futojatek ugysem h egy marek szar a falam viszont szerzek meg egy futot hozza.
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fake
Mellesleg egy pass heavy offense-ben igen "kényelmes" dolga van egy RB-nek, mert nincs túltöltve a box... 😉
több mint 13 éve
Frissítettem adatokkal a keres-kínál listámat. Lehet szemezgetni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
1, jelenleg 1+4Miért nem érnek sokat az RB-k?pont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)
tudod hany 1000 yardos futo volt az elmult evtizedben ? 😀 kb 100 de lehet megtobb.
inkabb te ne szorakozz azzal h kormodszakadtaig veded ezt a cseret h mennyire korrekt volt ahelyett
az meg a masik fele h nekem nem veletlen van meg lynch miota atvettem a csapatot
mivel nem azzal lesz mukodo a futojatek ugysem h egy marek szar a falam viszont szerzek meg egy futot hozza.
de latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fake
2, AP 1+2,korrekt....
3, Charles 1+3,korrekt....
több mint 13 éve
Miért nem érnek sokat az RB-k?bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)azért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewmanpont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.
Azért, mert egy nem elit, az évet IR-en töltő RB-ért sokallják az 1+2-t?
több mint 13 éve
ha kristof az 1/28-al behúzza Ingramet/Leshoure-t, akkor is sokkal jobban járJJ Tillerinkább leshoure-t ingram nem lesz bennt akkor
több mint 13 éve
ha kristof az 1/28-al behúzza Ingramet/Leshoure-t, akkor is sokkal jobban jár
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
bocs,hogy nem hallom meg a jó nagy lehúzás című és társai szintű hszeket (a tavalyi Jenkins trade is engem igazolt,pedig akkor is kaptam a savat 2 oldalon keresztül 😉)pont most toltottem ki egy erdekes kis kvizt a sporticlen.mondjuk ha Grant 1+2. volt, akkor hasonló kondíciókkal Reggie Bush is vihetőazért ne szórakozunk már,Bush egész élete alatt nem futott 1000 yardot,nemhogy egy szezonon belülNewman
még a fizetése is szinte egy az egyben megegyezikJJ Tiller
Az értékítéletem szar,mert úgy látszik a GM-ek nagy százalékánál nem sokat érnek a RB-ek,(nálam meg k*rva sokat)de,ha ez így van,akkor remélem a fizetésükben is megmutatkozik,de ez nyilván nem fog bekövetkezni,gondolom....
több mint 13 éve
És ki fogja megvenni? 😀add el gyorsan Grantet 1+1ért 😀Stezde latom titeket kristoffal a sajat szolamaitokon kivul ugy sem erdekel mas.Fakeengem speciel igenis érdekel, sőt örülök neki h ennyien leírták róla a véleményüket
az idő remélem engem igazol, mást úgyse tudok csinálni perpillkristof