GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
nyilván, én csak a minimális értéket adtam megBrady pénzét nem nagy kunszt megtippelni, elvégre van a keretemben egy jelentős kapaszkodópontHöriígy igaz
annál szeretne többet keresni BradySzegecs
több mint 13 éve
Brady pénzét nem nagy kunszt megtippelni, elvégre van a keretemben egy jelentős kapaszkodópontHöriígy igaz
annál szeretne többet keresni Brady
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Brady pénzét nem nagy kunszt megtippelni, elvégre van a keretemben egy jelentős kapaszkodópont
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem fogok nagyon segíteni. ennyi is csak azért jár mert most mindenki vaktában fog majd ajánlani.
több mint 13 éve
hát eddig csak 2 árazás van meg, de úgy tűnik idén is lesz olyan aki 8 számjegyű fizetést akar majd 😊 Illetve lesz új vezetője valamelyik poszt fizulistájának 😊haromtHát gondolom Warenek is meglesz az ára 😀
Meg Brady 15 milla 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hát eddig csak 2 árazás van meg, de úgy tűnik idén is lesz olyan aki 8 számjegyű fizetést akar majd 😊 Illetve lesz új vezetője valamelyik poszt fizulistájának 😊
több mint 13 éve
kitöltöttem énis akivel hosszabbítanak az GMek. kiváncsi vagyok mennyire vagyok messze a rosenhaus bizottság számaítól 😊braxa88ez nem is hülyeség 😛 😊
több mint 13 éve
braxa88
12 534
kitöltöttem énis akivel hosszabbítanak az GMek. kiváncsi vagyok mennyire vagyok messze a rosenhaus bizottság számaítól 😊
több mint 13 éve
LOL 😀na nem mintha számítana jah, amikor alulról fogja verdesni a 10 millát 😀Stezalulról? 😛fetomy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Uraim, kapkodni nem kell, én a napokban megcsinálom de lehet, hogy csak szerda-csüt magasságában. Előtte ugyebár le kell ülnöm a játékosokkal egyeztetni. (Meg akkor lesz szabadnapom. 😉)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
na kiosztottam a milliókat 😊 igen vastagon fogott a tollam 😊haromtÉn is kitöltöttem a táblázatot, szerintem elég visszafogott voltam, de majd kiderül a többiek számai alapján! 😊
több mint 13 éve
na nem mintha számítana jah, amikor alulról fogja verdesni a 10 millát 😀Stezalulról? 😛
több mint 13 éve
igaz, 650K, elírtam akkor a PM-benElőre félek, mi lesz Charlesnál 😀Stez2 600 000 egy évre
btw mi az a 630 000 minimum? na nem mintha számítana, mert nyilván ennek többszöröse lesz, de egyrészt rfa, szal nincs neki erre az évre szerződése, másrészt tavaly is 650 000 volt 😀Wyatt
na nem mintha számítana jah, amikor alulról fogja verdesni a 10 millát 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Előre félek, mi lesz Charlesnál 😀Stez2 600 000 egy évre
btw mi az a 630 000 minimum? na nem mintha számítana, mert nyilván ennek többszöröse lesz, de egyrészt rfa, szal nincs neki erre az évre szerződése, másrészt tavaly is 650 000 volt 😀
több mint 13 éve
Előre félek, mi lesz Charlesnál 😀
több mint 13 éve
Hát ennek rajtad kívül kevesen örülnek.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na kiosztottam a milliókat 😊 igen vastagon fogott a tollam 😊
több mint 13 éve
azért a szaba szabával verzió se lenne kutya 😀hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denyHa két rookie trédel (vagy rookie Szabával 😛) akkor is ki kell kérni a véleményt?Rataccess
a tavalyi újoncokat valóban leszartuk márharomt
több mint 13 éve
nyilván. 😀eaglesmcnabbSzámomra nem volt nyilvánvaló (főleg a rookie-rookie verzió) így inkább rákérdeztem 😊
Kössz a választ!
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
nyilván. 😀hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denyHa két rookie trédel (vagy rookie Szabával 😛) akkor is ki kell kérni a véleményt?Rataccess
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Igen.hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denyHa két rookie trédel (vagy rookie Szabával 😛) akkor is ki kell kérni a véleményt?Rataccess
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Hát egymást is faszául le tudjátok húzni 😀
több mint 13 éve
hát lényegében a rookie-kra és szabára vonatkozik. rookie jelenleg kristof, hereman, rata, denyHa két rookie trédel (vagy rookie Szabával 😛) akkor is ki kell kérni a véleményt?
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
na most olyan bomba trade jön h beszartok.briareosNa elmész teee.....