NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Nekem is gyanus kicsit ranezesre.. sanszos, hogy min. elsietted kicsit, mert nalunk meg nincs tagelesi idoszak 😛ő ezzel a traddel meg kellett volna várni a franchise tag időszak végét mert jelenleg egy szerződés nélküli játékost cseréltél el... ami nem túl szabályosharomtTévedés.
Amikor franchise taget raksz a játékosra, akkor hivatalosan még nem kezdődött el az új szezon. (Ugyebár IRL most van a tagelési időszak, és a játékosok még szerződés alatt állnak március 3-ig 😉)
Tehát Holmes jelenleg szerződés alatt áll mindaddig, amíg nem kezdődik el az FA-időszak. 😉Soldados
Es mivel a jovo szezonrol beszelunk, szvsz neked kell tagelni... nem Fake-nek. Ugye ezt azert igy gondoltad.. es nem ugy, hogy majd Fake tageli? Szvsz mindenkepp a te tagelesi "felelosseged" Holmes.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
szaba
10 547
Mattyt félpénzért megvette, ez sokat dob a latba 😛igaz, nem figyeltem 😉Azért a Bills is alakul.. franchise QB, #1 WR + elit OGStezszámodra nyilván csak az újonnan megszerzett játékosok képviselnek értéket, mivel Miles is ugyanúgy no.1. WRJJ Tiller
ettől függetlenül azért még szépen alagulgatStez
több mint 13 éve
igaz, nem figyeltem 😉Azért a Bills is alakul.. franchise QB, #1 WR + elit OGStezszámodra nyilván csak az újonnan megszerzett játékosok képviselnek értéket, mivel Miles is ugyanúgy no.1. WRJJ Tiller
ettől függetlenül azért még szépen alagulgat
több mint 13 éve
ő ezzel a traddel meg kellett volna várni a franchise tag időszak végét mert jelenleg egy szerződés nélküli játékost cseréltél el... ami nem túl szabályosharomtTévedés.
Amikor franchise taget raksz a játékosra, akkor hivatalosan még nem kezdődött el az új szezon. (Ugyebár IRL most van a tagelési időszak, és a játékosok még szerződés alatt állnak március 3-ig 😉)
Tehát Holmes jelenleg szerződés alatt áll mindaddig, amíg nem kezdődik el az FA-időszak. 😉
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Azért a Bills is alakul.. franchise QB, #1 WR + elit OGStezszámodra nyilván csak az újonnan megszerzett játékosok képviselnek értéket, mivel Miles is ugyanúgy no.1. WR
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ő ezzel a traddel meg kellett volna várni a franchise tag időszak végét mert jelenleg egy szerződés nélküli játékost cseréltél el... ami nem túl szabályos
több mint 13 éve
szaba
10 547
Jó trade. Soldi lassan már nem vagizhat azzal, hogy két vagon kezdő G-ja van 😛
több mint 13 éve
Azért a Bills is alakul.. franchise QB, #1 WR + elit OG
több mint 13 éve
Ez csinos trade... teljesen jo, es akarmerre borulhat aztan 😊Mondjuk Kyle Williams ket evre Soldinal, grrrr.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
hát ezek szerint Greer mégsem képvisel akkora értéket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem is tradelheto hiszen ervenyes szerzodese van
több mint 13 éve
lol jóvan, ezért nem akart egyikőtök se belemenni a trade-be.. 😀
több mint 13 éve
Rosenhaus/szabalyertelmezo bizottsag... nekem van egy kerdesem:marad a régi szerződése, bár nem vagyok rozi
- a hosszabbitasra kijelolt jatekosaim kozott van olyan, akinek jelenleg is van elo szerzodese. Tegyuk fel, hogy nem sikerul hosszabbitanom vele (tul alacsonyat ajanlok/tul magasak az igenyei) - ez esetben marad a regi szerzodese es tovabbtradelheto?
Az ertelmezesem szerint igen... csak ennyit talaltam a szabalyzatban.
"tilos szerződéshosszabbítással megtartott játékost elcserélni az adott évben"
De szeretnek egy megerositest kerni.. mielott esetleg megegyezek valakivel egy trade-ben.Igor
több mint 13 éve
Rosenhaus/szabalyertelmezo bizottsag... nekem van egy kerdesem:Én egyértelműen azt mondom, ha nem sikerül vele hosszabbítanod, akkor trédelhető idén is.
- a hosszabbitasra kijelolt jatekosaim kozott van olyan, akinek jelenleg is van elo szerzodese. Tegyuk fel, hogy nem sikerul hosszabbitanom vele (tul alacsonyat ajanlok/tul magasak az igenyei) - ez esetben marad a regi szerzodese es tovabbtradelheto?
De szeretnek egy megerositest kerni.. mielott esetleg megegyezek valakivel egy trade-ben.Igor
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Rosenhaus/szabalyertelmezo bizottsag... nekem van egy kerdesem:- a hosszabbitasra kijelolt jatekosaim kozott van olyan, akinek jelenleg is van elo szerzodese. Tegyuk fel, hogy nem sikerul hosszabbitanom vele (tul alacsonyat ajanlok/tul magasak az igenyei) - ez esetben marad a regi szerzodese es tovabbtradelheto?
De szeretnek egy megerositest kerni.. mielott esetleg megegyezek valakivel egy trade-ben.
több mint 13 éve
Na jólvan, kezdhetem készíteni a pénztárcámat 😛szabaha tetováltatsz egy baszott nagy bowl.hu logót a hátadra, akkor kapsz minimális discountot.
de csak ha érem lesz olimpin
több mint 13 éve
Na jólvan, kezdhetem készíteni a pénztárcámat 😛szabaMondjuk a tieidbe még jön a szaba változó, melynek alapértéke 1,1 és minden hosszabbítás után nő 0,1el, szóval jól gondold meg, hogy kinek küldöd először az ajánlatot 😀
több mint 13 éve
szaba
10 547
Na jólvan, kezdhetem készíteni a pénztárcámat 😛
több mint 13 éve
Oks. Ennyire még nem néztem meg a listát. Akkor szerdán küldöm az összeset neked, a denvereseket Rajnának.Apropó! A deneveres arcokat is elküldjük neked Tibi? az úgy nem lenne túl korrekt. 😉Soldadosgondoltam evidens hogy azt rajnának küldjétek. azért is hiányoznak a táblázatból...haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Apropó! A deneveres arcokat is elküldjük neked Tibi? az úgy nem lenne túl korrekt. 😉Soldadosgondoltam evidens hogy azt rajnának küldjétek. azért is hiányoznak a táblázatból...
több mint 13 éve
Apropó! A deneveres arcokat is elküldjük neked Tibi? az úgy nem lenne túl korrekt. 😉
több mint 13 éve
Én szerdán árazom be a listát.
több mint 13 éve
Én meg Charlesra.Fosterre leszek kiváncsi... :rolleyes:tavaly Benson volt 1 year wonder és 5 milliót kért.Höri
A többiekre kb tudom mennyit teszek,rá viszont nem...Newman
Megvan már, mennyit adok neki s megítélésem szerint korrekt, de biztos vagyok benne, hogy még ahhoz képest is lazán túl akarják fizettetni velem a rozik 😀
több mint 13 éve
még 2 évig olcsón a tied lehetne minek akarsz vele most hosszabbítani?adam8legyen 1,tol még egy ilyen évet és akkor 1.+3.-ért valaki biztos bevállalja valami extrém fizuval...