NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
21
6
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 545
Azért egy RB-t igazán adhattál volna. Nem is pióca ajánlatom lenne.Itt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊bagóértSzegecsnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake
Jerry Jones méltó utódjaként teljes mértékben betartom az előírt szabályzatot 😊deny79
több mint 13 éve
Itt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊nyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake.. és eladni mindenkitStezbagóértSzegecs
Jerry Jones méltó utódjaként teljes mértékben betartom az előírt szabályzatot 😊
több mint 13 éve
szaba
10 545
Meg is hálálta egy IR szezonnal 😀 Ő is kocsog volt 😀5 evre 5 millio kocsogok !kivetelesen jollatodÉn Jeff Faine FA-n való behúzása óta nem merek veled leállni komolyabban 😀szaba
foleg ha nem akarjak magukat az elso kerdesre jol lehuzatni
hanem nekiallnak egyezkedni VELEM
nem tudjak kivel kezdtekFake
edit de legalabb jo sok dellat adtam neki elso evere tehat legalabb a tag arat felvittem vele 😀Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
5 evre 5 millio kocsogok !Én Jeff Faine FA-n való behúzása óta nem merek veled leállni komolyabban 😀szabaNeked kéne egy autoreply funkció a PM-hez 😀szabakivetelesen jollatod
edit de legalabb jo sok dellat adtam neki elso evere tehat legalabb a tag arat felvittem vele 😀
több mint 13 éve
szaba
10 545
Én Jeff Faine FA-n való behúzása óta nem merek veled leállni komolyabban 😀kivetelesen jollatodjolvan akkor nekedis copy pastelem a somosnak kuldott levelkemetFakeNeked kéne egy autoreply funkció a PM-hez 😀szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kivetelesen jollatodNeked kéne egy autoreply funkció a PM-hez 😀szabaEzt adom 😀tenorxjolvan akkor nekedis copy pastelem a somosnak kuldott levelkemetFake
nem tudjak kivel kezdtek
több mint 13 éve
szaba
10 545
Neked kéne egy autoreply funkció a PM-hez 😀jolvan akkor nekedis copy pastelem a somosnak kuldott levelkemetFakeFake, nézz PM-et inkább. 😊somoskovigEzt adom 😀tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jolvan akkor nekedis copy pastelem a somosnak kuldott levelkemetEzt adom 😀tenorxnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFakeFake, nézz PM-et inkább. 😊somoskovig
több mint 13 éve
Ezt adom 😀Fake, nézz PM-et inkább. 😊somoskovigbagóértSzegecsnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake
több mint 13 éve
Fake, nézz PM-et inkább. 😊nyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake.. és eladni mindenkitStezbagóértSzegecs
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandabagóértSzegecsHát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkitStez
több mint 13 éve
bagóértHát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkitStez
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Hát igen, jó csapatot kell átvenni 😊deny79.. és eladni mindenkit
több mint 13 éve
Hát igen, jó csapatot kell átvenni 😊
több mint 13 éve
Bocs, tényleg hülye vagyok.2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.megint buta vagy
Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.tenorx
olvasd el az első sortHöri
Pedig csak a free agentek elé akartam bekerülni 😕
több mint 13 éve
2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.megint buta vagy
Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.tenorx
olvasd el az első sort
több mint 13 éve
2 pro bowlerem van Höri, a Szakáll is megy.Vagyis három, most nézem, hogy Tramon is megy.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
a PB nem számit 😀
több mint 13 éve
Mariani ftw 😊
több mint 13 éve
ja, akkor meghagyom Osgood mellettejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakitJJ Tillerde csak special teamerként lett az, a fullback továbbra is Greg Jones a JaxbenHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakitJJ Tillerde csak special teamerként lett az, a fullback továbbra is Greg Jones a Jaxben
több mint 13 éve
ejj, nem is tudtam hogy Montell Owens is pro bowler lett 😊 mivel Bear Pascoe-t átképezték TE-ből fullbackké, így Owens vihető, ha érdekel valakit
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 545
Végre vmi, amiben jobb vagyok, mint az IRL Chargers :cool:
több mint 13 éve
Kemo egyáltalán nem gáz, egyszerűen többet keresett, mint a többi, akik szintén jók, sőt egyesek jobbak. Ennyi. De ha nem vitték volna, akkor megtartom, meg tudtam volna oldani. 😉 Mint mondtam, OG poszton túl jól sikerültek a draftjaim, most is van 3 tök jó kezdőm a 2 helyre. :cool:
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Szakrális király, spirituális vezető 😊2/32 ért egy incarnationt húztam... woow