NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
szaba
10 545
Simán eladja Blountot.szegény Gabo, mennyire szarul áll RB poszton isStezkíváncsi vagyok kell-e még neki Stewart akiért aug. végén bejelentkezett 😊kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szegény Gabo, mennyire szarul áll RB poszton isStezkíváncsi vagyok kell-e még neki Stewart akiért aug. végén bejelentkezett 😊
több mint 13 éve
szegény Gabo, mennyire szarul áll RB poszton ismégpedig a Panthersadam8James Starks-nak van csapata?HörivanSzegecs
több mint 13 éve
hétszilvafás adam8
2 647
mégpedig a PanthersJames Starks-nak van csapata?HörivanSzegecs
több mint 13 éve
James Starks-nak van csapata?Hörivan
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Franchise NT :cool:
több mint 13 éve
Nahát QB draft elfelejtve, megvan a franchise irányító.
több mint 13 éve
braxa88
12 534
friss keki: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
én is egyből a kukázással kezdek. Jobban átlátható az egész
több mint 13 éve
Egy kissé nekem is frissült a kekiKeressetek nyugodtan ha kell valaki.
több mint 13 éve
friss ke-kién 6-7 játékost első nap ki fogok vágni.
repültek pm-ek
ill kérdezném h mennyire általános h vki már offseason elején sok(20+) játékost vág ki?kristof
ilyen Troy Williamson, Justin Fargas, Reggie Hayward jellegű embereknél felesleges várni rá, hogy megtanulnak újra focizni
több mint 13 éve
Ha nem tervezel velük és nem tudod cserélni, mi mást tehetnél?Tavaly én is így tettem amúgy.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ill kérdezném h mennyire általános h vki már offseason elején sok(20+) játékost vág ki?kristofmiert ha nem altalanos akkor inkabb raktarozod a szarjaidat h ne logj ki a sorbol ? 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
friss ke-kirepültek pm-ek
ill kérdezném h mennyire általános h vki már offseason elején sok(20+) játékost vág ki?
több mint 13 éve
Kellett a pénz egy nagyobb stadionra biztosan 😊az előző Jerry Jones a csapatnál még szerződést is elfelejtett adni Merrimannek 😂Steznyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFakeItt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊
Jerry Jones méltó utódjaként teljes mértékben betartom az előírt szabályzatot 😊deny79
több mint 13 éve
az előző Jerry Jones a csapatnál még szerződést is elfelejtett adni Merrimannek 😂Itt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊bagóértSzegecsnyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFake
Jerry Jones méltó utódjaként teljes mértékben betartom az előírt szabályzatot 😊deny79
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tibinem lesz rebuilding, de sanszos a 4-3. Nincs rendes OLB-m mert Harrison megy. NT-nek Soliai van azt annyi.
Jövőre rebuilding és visszaállsz 4-3-ba? 😀Höri
DE.n vékonynak érzem a Deaderick-Golston párost
Sanszos hogy valami hibrid lesz
több mint 13 éve
szaba
10 545
Patkány fiam, patkány...kullancs?SzegecsItt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊Azért egy RB-t igazán adhattál volna. Nem is pióca ajánlatom lenne.szaba
több mint 13 éve
kullancs?Azért egy RB-t igazán adhattál volna. Nem is pióca ajánlatom lenne.szabanyugodtan monhatjatok ha tudtok vmit nem kell ez a suttogopropagandaFakeItt olyan nincs még, a hamarosan nagy sikerekre törő Dallas gárdájából egyelőre senkit nem tudtak, a piócák elmozdítani 😊
The response must be equal to the threat.