GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
mindannyian más miatt költöztetek a szívembe 😊Az a baj, hogy a többiek rontják az összképemet. :/szabaNehogy már a listádon legyek, te f-sz.szabainkább örülj h ott vagy a kedvenc usereim között.briareos
több mint 13 éve
szaba
10 545
Az a baj, hogy a többiek rontják az összképemet. :/inkább örülj h ott vagy a kedvenc usereim között.briareosne rázd a banfát 😛briareosNehogy már a listádon legyek, te f-sz.szaba
több mint 13 éve
Ban The Man!
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
inkább örülj h ott vagy a kedvenc usereim között.Nehogy már a listádon legyek, te f-sz.szabaHa még nincs játék akkor hogy lehetne elavult egy keki? 😛tenorxne rázd a banfát 😛briareos
több mint 13 éve
szaba
10 545
Nehogy már a listádon legyek, te f-sz.ne rázd a banfát 😛briareosJah, de bunkók, játék kezdete előtt elavult keki, hát ez tényleg vérlázító.RajnaHa még nincs játék akkor hogy lehetne elavult egy keki? 😛tenorx
több mint 13 éve
De ezt nem értem. Ha valaki kurva jó azt miért adnám el? akiről meg tudom hogy szar, arról más is tudja hogy az, ergo hiába fényezem, ugyanúgy nem fog kelleni 😛eaglesmcnabbmáris rájöttél a dolog lényegére.
Van aki már évek óta itt van, de nem megy neki 😀
több mint 13 éve
ne rázd a banfát 😛Ha még nincs játék akkor hogy lehetne elavult egy keki? 😛tenorxInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.tenorxJah, de bunkók, játék kezdete előtt elavult keki, hát ez tényleg vérlázító.Rajna
több mint 13 éve
Ha még nincs játék akkor hogy lehetne elavult egy keki? 😛Jah, de bunkók, játék kezdete előtt elavult keki, hát ez tényleg vérlázító.Rajnacsak tavaly nem irkáltál 2 naponta friss kekí-tSzegecsInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.tenorx
több mint 13 éve
Jah, de bunkók, játék kezdete előtt elavult keki, hát ez tényleg vérlázító.csak tavaly nem irkáltál 2 naponta friss kekí-tSzegecsInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.tenorx
több mint 13 éve
KEDVES KEKÍT NEM FRISSÍTŐ GMEK, FRISSÍTSETEK AMÍG NEM KÉSŐ, MERT TENORX TUDJA, HOGY HOL LAKTOK!csak tavaly nem irkáltál 2 naponta friss kekí-tSzegecsInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.tenorx
Így jó? 😀
több mint 13 éve
De ezt nem értem. Ha valaki kurva jó azt miért adnám el? akiről meg tudom hogy szar, arról más is tudja hogy az, ergo hiába fényezem, ugyanúgy nem fog kelleni 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
csak tavaly nem irkáltál 2 naponta friss kekí-tSzegecsInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.
több mint 13 éve
csak tavaly nem irkáltál 2 naponta friss kekí-t
több mint 13 éve
Steelers fever 😀Egyébként nem tudom miért, tavaly is ugyanígy írkáltam mindenkihez 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Antonio Coleman stabil backup az IR csapatban 😛
több mint 13 éve
Hát ő nekem is, de Igor gyorsan eladta 😀Friss kekitenorxnekem az Arizona State legtöbb sacket összegyűjtő játékosa kellene 😛JJ Tiller
több mint 13 éve
Friss kekitenorxnekem az Arizona State legtöbb sacket összegyűjtő játékosa kellene 😛
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Van benne potenciál :cool:Friss kekitenorxki nem szarja le,hogy pl all-sec volt? 😀
ilyen erővel én is árulhatnán Mutchert,hogy: bár nincs csapata,de FCS All-American volt,pickért vihető 😂Newman
Az utolsó hármat értelemszerűen olcsón adom, kb annyi extrát nyújtanak egy hátsókörös pickkel szemben, hogy rosteren vannak, és már csináltak is valamit.
több mint 13 éve
Friss kekitenorxki nem szarja le,hogy pl all-sec volt? 😀
ilyen erővel én is árulhatnán Mutchert,hogy: bár nincs csapata,de FCS All-American volt,pickért vihető 😂
több mint 13 éve
Én meg majd megnyerem a SB-t inkább 😀
több mint 13 éve
Jól van már, a Lionsszal minden kis sikernek örülni kell 😀Vezetem az utólag behívott listát :cool:tenorxgratulálok és további sportsikereket kivánok! 😛braxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
Vezetem az utólag behívott listát :cool:tenorxgratulálok és további sportsikereket kivánok! 😛