GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Egy komoly needem volt 1000 draftpickre. Ezzel gyakorlatilag nincs hiányposztom és van még egy 1/6-om, két harmadik körös, egy negyedik körös pickem többek közt, szóval nekem ennyt megért, hogy legyen normás kezdő irányítóm. Évi 1.5 millióért.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
az életemet Flacco-értEnnyit meg en se adtam volna.. pedig en allitolag ultrahomar Flaccofan vok.
ez eléggé legalja volt 😛haromt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az életemet Flacco-értez eléggé legalja volt 😛
több mint 13 éve
Huuubazmeg, Gabo..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Boooooooooooooooooooejj, úgy látom fetomyval kellett volna boltolni 😕
The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
édeskevés volt :cool:Rodgers>>>>>>>>>>RiversNewmanAgreed. Nem hiába ajánlottam neked érte annyit 😀tenorx
több mint 13 éve
Rodgers>>>>>>>>>>RiversNewmanAgreed. Nem hiába ajánlottam neked érte annyit 😀
több mint 13 éve
Höri,már nincs nálam Pickett,de Canty igen 😊Newmanfrissítettem a packers-t meg a steelers-t.
sikerült így beelőznöd fucut.
több mint 13 éve
örülök hogy tavaly kikukáztam babint
több mint 13 éve
arra, hogy KISZ osztás, de szerintem én csak nem vettem a poént, vagy ilyesmi 😊bocs a kukacoskodásért, de:ezt most mire írtad? nem értemharomt
Február 21. 00:00-február 27. 23:59
Franchise tag kiszosztás
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=184594#p184594fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bocs a kukacoskodásért, de:ezt most mire írtad? nem értem
Február 21. 00:00-február 27. 23:59
Franchise tag kiszosztás
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=184594#p184594fetomy
több mint 13 éve
bocs a kukacoskodásért, de:Február 21. 00:00-február 27. 23:59
Franchise tag kiszosztás
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=184594#p184594
több mint 13 éve
keki frissült
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
szaba
10 545
Látom Rozenhauz már megint nagyképűkik. 😛 Még szerencse, hogy Soldi is benn van a bizottságban 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
en csak kiteljesitem az oromuket. akkor becsulik meg igazan oket ha mar nem parfillerert lebecolnak rosteren 😊az örömüket általában te és szegecs veszitek el 😛haromtugy látom sokan nem tanultak még a korábbi évekből.ha nekik megeri ne vedd el az oromuket 😀Fake
kiegészítő emberekkel nem éri meg hosszabbítani, mert FA-n fele annyiért hozod vissza.haromt
edit kulonben ma mar lattam kezd rendes rozsihazkent mukodni az agyad. mi az ugynokei vagyunk a jatekosoknak
nem a maltai szeretetszolgalat 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az örömüket általában te és szegecs veszitek el 😛ugy látom sokan nem tanultak még a korábbi évekből.ha nekik megeri ne vedd el az oromuket 😀Fake
kiegészítő emberekkel nem éri meg hosszabbítani, mert FA-n fele annyiért hozod vissza.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ugy látom sokan nem tanultak még a korábbi évekből.ha nekik megeri ne vedd el az oromuket 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ugy látom sokan nem tanultak még a korábbi évekből.kiegészítő emberekkel nem éri meg hosszabbítani, mert FA-n fele annyiért hozod vissza.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igen ő. Én is rákérdeztem és kb az volt a válasz amit fake írt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
gondolom most inkabb hosszabit vele 5 evre vmi konszolidaltabb osszegertminthogy meg varjon vele 1-2 evet aztan tizenmillioert hosszabitson vele
sztem sincsen benne tul sok racio de o tudja
több mint 13 éve
braxa88
12 534
gondolom az A JÁTÉKOS az Tebow, vele miért hosszabít a kedves Bucs GM, mikor 4évre olcsóért az övé?vagy nem tebowról van szó?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3. szegecs aki ezt elosztja kettovelaz ő fizetési igényei 2 dologból tevődnek össze.Gates FA lesz 😛szaba beajánl Gatesnek évi 10 millát,az talán elég leszNewman
Na meg Schefflerért is törhetitek magatokat 😂haromt
1. Legjobb TE, amivel eleve a legnagyobb TE fizetést szeretni
2. szabaszorzó. végösszeg x3haromt
4. en aki kulonleges joindulatanak hala szaba fele mas szamrendszerbe kenyszeriti a vegosszeget