GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Na vegre leesett... Davis biztos nem lesz FA 😛hmmm igazbraxa88akinek TE kell at FAn találhat ugy néz ki, M.Lewis, V.DAvis és Winslow és FA lesz...szép 😊braxa88először én is ezt hittem,de aztán rájöttem,hogy franchise taggel 1-2 ki fog hullniNewman
TE poszton valoban tobb lehet a hosszabbitasra jelolt FA-k kozott 😉
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
az ő fizetési igényei 2 dologból tevődnek össze.Gates FA lesz 😛szaba beajánl Gatesnek évi 10 millát,az talán elég leszNewman
Na meg Schefflerért is törhetitek magatokat 😂haromt
1. Legjobb TE, amivel eleve a legnagyobb TE fizetést szeretni
2. szabaszorzó. végösszeg x3
több mint 13 éve
Gates FA lesz 😛szaba beajánl Gatesnek évi 10 millát,az talán elég lesz
Na meg Schefflerért is törhetitek magatokat 😂haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Gates FA lesz 😛Na meg Schefflerért is törhetitek magatokat 😂
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hmmm igazakinek TE kell at FAn találhat ugy néz ki, M.Lewis, V.DAvis és Winslow és FA lesz...szép 😊braxa88először én is ezt hittem,de aztán rájöttem,hogy franchise taggel 1-2 ki fog hullniNewman
több mint 13 éve
Nade hátha nem 😊
több mint 13 éve
akinek TE kell at FAn találhat ugy néz ki, M.Lewis, V.DAvis és Winslow és FA lesz...szép 😊braxa88először én is ezt hittem,de aztán rájöttem,hogy franchise taggel 1-2 ki fog hullni
több mint 13 éve
braxa88
12 534
akinek TE kell at FAn találhat ugy néz ki, M.Lewis, V.DAvis és Winslow és FA lesz...szép 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én se viszem tulzásba. Majd jövőre amikor UFA lesz a fél csapat 😀
több mint 13 éve
semmi értelme hosszabítani.sok comp picket én se fogok jövőre kapni
az összes UFA-mat visszahozom a free agency-ről olcsóbban, mint amit itt adnom kéne nekik 😛
hozzátéve, hogy olyan elit lejáróim vannak, mint Benny Sapp vagy Niko KoutovidesHöri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
szaba
10 545
Tibi, utólag: Hawthorne 500k-t keres jelenleg, és contract yearben van 😀
több mint 13 éve
Illuzioim nem voltak.. hozzatok kepest meg Rosenhaus is a Maltai Szeretszolgalat onkentes sorkatonajanak tunik 😛A játékos értékeli is. Viszont mi az ügynökei vagyunk 😛haromtez van. Senki nem mondta szegecsnek hogy vele kell hosszabbítani amikor idénre még van szerződése.Ne rohogjel, az en listamat meg nem lattad... 😊
De az igazán okos az szaba, aki az idén 530k-t kereső Hawthorne-nak szeretne milliókat adni inkább 😀haromt
Egyebkent ostoba a Rosenhaus-garda.. a jatekosnak spec ertekelnie kene a szandekot, hogy nem ehberen tartjak a joarc GM-ek 😉Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
semmi értelme hosszabítani.az összes UFA-mat visszahozom a free agency-ről olcsóbban, mint amit itt adnom kéne nekik 😛
hozzátéve, hogy olyan elit lejáróim vannak, mint Benny Sapp vagy Niko Koutovides
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A játékos értékeli is. Viszont mi az ügynökei vagyunk 😛Ne rohogjel, az en listamat meg nem lattad... 😊Jovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ez van. Senki nem mondta szegecsnek hogy vele kell hosszabbítani amikor idénre még van szerződése.
Csunya vilag lesz ez, ha Daryl Smyth 4.2-nel kezdodik..Igor
De az igazán okos az szaba, aki az idén 530k-t kereső Hawthorne-nak szeretne milliókat adni inkább 😀haromt
Egyebkent ostoba a Rosenhaus-garda.. a jatekosnak spec ertekelnie kene a szandekot, hogy nem ehberen tartjak a joarc GM-ek 😉Igor
több mint 13 éve
Ot majd 3/4. korben sztem.. sot, meg Stanzi is befer majd 😛nem Dalton? 😀 😮Höriha elcseréled, nálad ki lesz?Igazabol a draftra fenem a fogam: 1/24 = KaepernickIgor
visszatér Brohm?Höri
több mint 13 éve
nem Dalton? 😀 😮Igazabol a draftra fenem a fogam: 1/24 = KaepernickIgorJovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ha elcseréled, nálad ki lesz?
visszatér Brohm?Höri
több mint 13 éve
Ne rohogjel, az en listamat meg nem lattad... 😊Jovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ez van. Senki nem mondta szegecsnek hogy vele kell hosszabbítani amikor idénre még van szerződése.
Egyebkent ostoba a Rosenhaus-garda.. a jatekosnak spec ertekelnie kene a szandekot, hogy nem ehberen tartjak a joarc GM-ek 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Jovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ez van. Senki nem mondta szegecsnek hogy vele kell hosszabbítani amikor idénre még van szerződése.
De az igazán okos az szaba, aki az idén 530k-t kereső Hawthorne-nak szeretne milliókat adni inkább 😀
több mint 13 éve
Igazabol a draftra fenem a fogam: 1/24 = KaepernickJovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ha elcseréled, nálad ki lesz?
visszatér Brohm?Höri
több mint 13 éve
Jovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛ha elcseréled, nálad ki lesz?
visszatér Brohm?
több mint 13 éve
Jovanna.. majd kaposabb lesz majd o augusztus tajan, mikor lesz csapata 😛Csunya vilag lesz ez, ha Daryl Smyth 4.2-nel kezdodik..
több mint 13 éve
még totál az vagyok 😛hivatalosan még inaktív vagy a GM játék kapcsán? 😀Newmanhát nem csak itt képesek hülyeségekre a gm-ek 😊igor már írt h vigyem el 😀Joci
"The Tennessee Titans intend to try and trade quarterback Vince Young rather than release him, according to league sources."
ország-világ előtt bejelentem, hogy nincs rá szükség, majd elkezdem árulni 😀 sajnos ismerős... 😂JJ Tiller
igor írt h rámsózza 😀
több mint 13 éve
hivatalosan még inaktív vagy a GM játék kapcsán? 😀hát nem csak itt képesek hülyeségekre a gm-ek 😊igor már írt h vigyem el 😀Joci
"The Tennessee Titans intend to try and trade quarterback Vince Young rather than release him, according to league sources."
ország-világ előtt bejelentem, hogy nincs rá szükség, majd elkezdem árulni 😀 sajnos ismerős... 😂JJ Tiller
több mint 13 éve
hát nem csak itt képesek hülyeségekre a gm-ek 😊igor már írt h vigyem el 😀
több mint 13 éve
braxa88
12 534
friss keki: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=109802#p109802