GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
hát nem csak itt képesek hülyeségekre a gm-ek 😊"The Tennessee Titans intend to try and trade quarterback Vince Young rather than release him, according to league sources."
ország-világ előtt bejelentem, hogy nincs rá szükség, majd elkezdem árulni 😀 sajnos ismerős... 😂
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Emlékeztetőül azoknak, akiknek punter kell, nálam kettő olyan is van, aki IRL rosteren van.
több mint 13 éve
kérdezd Yodát 😛 Ő az első évben írt egyszer egy kekit, aztán az volt kint neki egészen addig, míg az nfl.hu meg nem adta magát 😛 Egyébként gondoltam is rá, hogy miatta omlott össze a manager játék témakör 😀Ha még nincs játék akkor hogy lehetne elavult egy keki? 😛tenorxInkább azokat baszogasd, akik egyáltalán nem frissítenek.tenorxJah, de bunkók, játék kezdete előtt elavult keki, hát ez tényleg vérlázító.Rajna
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A visszavonultatással nem értek egyet. Most akkor azok járnak jól, akik FA-piacon túlfizettek a verenyben egy veterán játékost. Cut és kész, de nem visszavonultatás!!!!Soldadosvisszavonultatni csak azt lehet aki visszavonult. gondoltam ez evidens.
továbbra is csak 1et
több mint 13 éve
A visszavonultatással nem értek egyet. Most akkor azok járnak jól, akik FA-piacon túlfizettek a verenyben egy veterán játékost. Cut és kész, de nem visszavonultatás!!!!
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Frissült az adok-veszek rovat részemről...http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=169079#p169079
Rövidesen további bővítés várható - szerk.: megtörtént.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lényegtelen. a lényeg hogy rosteren volt már tavaly is úgy hogy 2+ éve pályára se lépett...haromtmikor megkaptam a brownst Höri küldött egy listát h kinek nincs csapata első dolgom volt kivágni őket. 2. FA kör után meg sokat nem tudtam volna változtatni rajta, idén megteszek mindent h ne forduljanak elő ilyenek
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
lényegtelen. a lényeg hogy rosteren volt már tavaly is úgy hogy 2+ éve pályára se lépett...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bazmeg a Brownsnál kezdő SS-nek van írva Tank Williams, akit 2009 márciusában vágott ki a pats és eleve nem lépett pályára 2008 óta...haromtam is kibasztam volna, dc.ben meg még nem sorrendben vannak az emberek
több mint 13 éve
bazmeg a Brownsnál kezdő SS-nek van írva Tank Williams, akit 2009 márciusában vágott ki a pats és eleve nem lépett pályára 2008 óta...haromtde igazából nem ő volt a kezdő hanem Chung és Madieu Williams 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Pl. Antonio Bryant és Rashad Jeanty is ilyen játékosnak számít? Ergo egyiküket visszavonultathatom?somoskovigBryant nem tudom visszavonult-e. De ki kell vágni az biztos.
több mint 13 éve
Pl. Antonio Bryant és Rashad Jeanty is ilyen játékosnak számít? Ergo egyiküket visszavonultathatom?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
bazmeg a Brownsnál kezdő SS-nek van írva Tank Williams, akit 2009 márciusában vágott ki a pats és eleve nem lépett pályára 2008 óta...
több mint 13 éve
braxa88
12 534
én megvárom hátha valakinek kell Willie Parker 😂jó bazmeg aki a játék kezdetéig (még 1 hét) nem gyűjti ki magának, majd vágja ki az első héten ezeket az 5 milla capbüntiharomtazt kéne megnézni hogy kinél vannak olyanok akik egész évben még a PS-ig sem vitték. Csak hogy őket egyből kukázni kötelező.tavaly kigyűjtöttem az ilyeneket. Szerinted lett eredménye? 😊
Nekem is van ilyenem azért mondom. De láttam olyan depth chartot, ahol 1,5 éve rosteren sem lévő ember volt kezdőnek jelölve..haromt
Ork úgy sem fog kivágni senkit.Höri
ténleg vissza is lehet vonultatni, királyság 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jó bazmeg aki a játék kezdetéig (még 1 hét) nem gyűjti ki magának, majd vágja ki az első héten ezeket az 5 milla capbüntitavaly kigyűjtöttem az ilyeneket. Szerinted lett eredménye? 😊wow, te is tudod ám, hogy mire való a squad 😀azt kéne megnézni hogy kinél vannak olyanok akik egész évben még a PS-ig sem vitték. Csak hogy őket egyből kukázni kötelező.
jó akkor ez megoldódottHöri
Nekem is van ilyenem azért mondom. De láttam olyan depth chartot, ahol 1,5 éve rosteren sem lévő ember volt kezdőnek jelölve..haromt
Ork úgy sem fog kivágni senkit.Höri
több mint 13 éve
tavaly kigyűjtöttem az ilyeneket. Szerinted lett eredménye? 😊azt kéne megnézni hogy kinél vannak olyanok akik egész évben még a PS-ig sem vitték. Csak hogy őket egyből kukázni kötelező.Höri nekem Purdum is megvan csak ő tavaly ps-ben volt.adam8wow, te is tudod ám, hogy mire való a squad 😀
Ork úgy sem fog kivágni senkit.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azt kéne megnézni hogy kinél vannak olyanok akik egész évben még a PS-ig sem vitték. Csak hogy őket egyből kukázni kötelező.Höri nekem Purdum is megvan csak ő tavaly ps-ben volt.adam8wow, te is tudod ám, hogy mire való a squad 😀
Nekem is van ilyenem azért mondom. De láttam olyan depth chartot, ahol 1,5 éve rosteren sem lévő ember volt kezdőnek jelölve..
több mint 13 éve
Höri nekem Purdum is megvan csak ő tavaly ps-ben volt.adam8wow, te is tudod ám, hogy mire való a squad 😀
jó akkor ez megoldódott
több mint 13 éve
Most, hogy elkezdtem magam beleásni a csapatom részleteibe, most kezdem érezni a GM game "szépségeit" 😊 Fogok én szívni bőven ezzel a Vikingsszel 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
braxa88
12 534
köszivalakinek megvan a Döme által készített szerződéshosszabításos excel fájl?http://nfl.hu/gmgame/contract.xlsharomt
nekem elveszett a gépemrőlbraxa88
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
valakinek megvan a Döme által készített szerződéshosszabításos excel fájl?http://nfl.hu/gmgame/contract.xls
nekem elveszett a gépemrőlbraxa88
több mint 13 éve
braxa88
12 534
valakinek megvan a Döme által készített szerződéshosszabításos excel fájl? nekem elveszett a gépemről
több mint 13 éve
ezt pozitív megerősítésnek hívják.úgy döntöttem, h már nem pofozok, hanem simogatok 😛
több mint 13 éve
szaba
10 545
Évek robotmunkája volt felépítenem a szaba-imidzset, te meg egy ilyennel megpróbálod hazavágni. Ejj mester, lehet még neked is tanulnod kell(ene). :/mindannyian más miatt költöztetek a szívembe 😊briareosinkább örülj h ott vagy a kedvenc usereim között.briareosAz a baj, hogy a többiek rontják az összképemet. :/szaba