NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
52
7
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Vezetem az utólag behívott listát :cool:
több mint 13 éve
Nekem csak 2 Pro Bowl-erem van, de legalább egyik sem alibi 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hohóó van pro bowlerem 😊
több mint 13 éve
remélem holnapig nem mondja le senki a pro bowlt, mert frissítettem a miénket a beugrók névsorávalhttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=187556#p187556
több mint 13 éve
Mellesleg sztem az egyszem cikken kívül egyszer sem döngettem a mellem a Super Bowl-győzelemmel. BB marad, TB-ért és PM-ért együtt sem adnám oda. 😀Soldadoshát igen ez érthető, elvégre kell valaki, aki meztelenül kergeti a játékosokat a pályán, így tüzelve őket, és megdug mindenkit, aki csak szembe jön.. PM és TB erre nem képes 😕
több mint 13 éve
Azért érdemes megnézni mit csináltam az OL-ból. 😉És bár sokan úgy gondolják, hogy könnyebb a jobb csapat, én meg azt mondom, hogy más. Ezt is nehéz szinten tartani., managelni a capet a sztárok tömkelegével. Nem egyszerű. Arról nem is beszélve, hogy ez szépen hangzik, hogy Philly 1 év, Steelers 3, ez könnyű. De minden évben jobb voltam, mint IRL a csapatom. Ezt pl nehezebb elérni ennél a kettősnél, mint mondjuk a Lionsnál. Nekem mégis sikerült. :cool:
Mellesleg sztem az egyszem cikken kívül egyszer sem döngettem a mellem a Super Bowl-győzelemmel. BB marad, TB-ért és PM-ért együtt sem adnám oda. 😀
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kemeny munkad van/volt benne 😀A játék kezdetétől. 😛Soldados+100.000neked miota felelmetes a rostered ? 😀Fake
Meg is volt a jutalma: Super Bowl.Soldados
racsaptal a pittsburghre elotte meg a hasonloan gyenge phillyre aztan csoki
nem irigylem toled felreertes ne essek
de azert megneznem ha "csak" egy roethlisberger-szintu iranyitot kivennenk az egyenletbol
azzal mire mennel vasracs ide v oda
sot
most h mar sbt nyertel amire eleted vegeig verheted magad ha lenne egy kis ver a pucadban
elcserelned az eroszakolot a manoba es ugy csinalnal afc championship gamet 😉
több mint 13 éve
A játék kezdetétől. 😛neked miota felelmetes a rostered ? 😀Fake3 eve ugyanaz a gm aki nem tredeli szet minden offseasonben a csapatat es meg draftolni is tud+100.000
ennyiFake
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Vigyázat srácok, barna lesz a nyelvetek 😛Csupa kedvesség 😂
(nem mintha nem lenne igaz 😉)fetomy
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
neked miota felelmetes a rostered ? 😀3 eve ugyanaz a gm aki nem tredeli szet minden offseasonben a csapatat es meg draftolni is tud+100.000
ennyiFake
több mint 13 éve
Vigyázat srácok, barna lesz a nyelvetek 😛(nem mintha nem lenne igaz 😉)
több mint 13 éve
Akkor jó, még van másfél évem a Super Bowlig 😊De most komolyan, impresszív. Minden poszton jó player, jó pickek, szép.
több mint 13 éve
3 eve ugyanaz a gm aki nem tredeli szet minden offseasonben a csapatat es meg draftolni is tud+100.000
ennyiFake
Meg is volt a jutalma: Super Bowl.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
3 eve ugyanaz a gm aki nem tredeli szet minden offseasonben a csapatat es meg draftolni is tudennyi
több mint 13 éve
Gabo félelmetes rostered van... Durva ránézni, miután van pár olyan, ahol egyszerűen nehéz értéket találni (igen, az enyém is eléggé közel áll ehhez)
több mint 13 éve
Itt is nekiesek a pár hónap kimaradás pótlásának, rittyentek kekit meg dc-t, hogyha vki boltolni akarna ez ne legyen akadálya.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
hát ja, mertnah, a keki ismét frissültfetomyte is 3-4-ezel? 😂
egyre jobb, lassan az összes 4-3-as játékos hozzám fog kerülniHöri
1. a védelmem tiszta szar minden évben, valami komoly frissítést akartam
2. már akartam korábban is átállni, csak szar lett volna egy komplett védelmet átvariálni, most viszont amúgyis kellett volna 1 DT, 2 DE, 2 LB, úgyhogy itt volt az alkalom
3. jobban bírom a 3-4-et 😛
eaglesmcnabb, kösz, hog mondod, át is nézlek 😊
Hawk csak az első meccsen nem kezdett
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
jo akkor az en memoriam a szelektiv de megmertem vna ra eskudniBarnett helyett Bishop kezd,Hawk mindig is kezdő volt.NewmanHát Hawk se tűnt a 3-4es ILB prototípusának, de megoldották.tenorxnem is volt kezdo amig barnett lenem rokkantFake
h tavaly meg barnett kotlott a kezdoben vki massal es hawk pedig a padon baszta a rezet
bishoprol pedig szot is alig ejtettek nemhogy kezdo legyen
több mint 13 éve
Barnett helyett Bishop kezd,Hawk mindig is kezdő volt.nem is volt kezdo amig barnett lenem rokkantFakeja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleveHát Hawk se tűnt a 3-4es ILB prototípusának, de megoldották.tenorx
majd drafton gyorsban bepattintottak az elso korben egy pass rushert meg egy noset
ezen kivul mi hianyzott ahhoz h meglegyen a 3-4 fronthoz valo emberanyaguk ?Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem is volt kezdo amig barnett lenem rokkantHát Hawk se tűnt a 3-4es ILB prototípusának, de megoldották.tenorxHát a Packersnek bejött a gyors átállás.tenorxja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleve
majd drafton gyorsban bepattintottak az elso korben egy pass rushert meg egy noset
ezen kivul mi hianyzott ahhoz h meglegyen a 3-4 fronthoz valo emberanyaguk ?Fake
több mint 13 éve
Hát Hawk se tűnt a 3-4es ILB prototípusának, de megoldották.ja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleveatvetted az irl divatotFakeHát a Packersnek bejött a gyors átállás.tenorx