NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 5 éve
Klaci79
22 221
2023-as roster fájl2024-es roster fájl
Draft tracker 2024
2024-es tag értékek és opciós évi fizetések 2025-ben
FA lista
Rosenhaus táblázat 2023
Rosenhaus táblázat 2022
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja csak mondjuk cullen jenkins konvertalhatonak tunt mar eleveHát a Packersnek bejött a gyors átállás.tenorxÉn 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatotFake
😀tenorx
majd drafton gyorsban bepattintottak az elso korben egy pass rushert meg egy noset
ezen kivul mi hianyzott ahhoz h meglegyen a 3-4 fronthoz valo emberanyaguk ?
több mint 13 éve
Hát a Packersnek bejött a gyors átállás.Én 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatotFake
😀tenorx
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én 3-4ezek 4-3as emberekkel.atvetted az irl divatot
😀tenorx
több mint 13 éve
Nálam csak tervben volt. De elvetettem az ötletet.nah, a keki ismét frissültfetomyte is 3-4-ezel? 😂
egyre jobb, lassan az összes 4-3-as játékos hozzám fog kerülniHöri
Viszont kezdő 3-4es LB-m van, sőt DE-m is szóval Fetomy tudod kit keress 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
néztem már de még nem gondolkoztam rajtaharomtjah, akkor okés 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
köszi newman!néztem már de még nem gondolkoztam rajta
nah, remélem működik, és tán kell is valakinek amíg nincsenek DC-k mindenkitől, egyberaktam a csapatok 2011-es rostereit, és még PM-et is lehet küldeni a csapatnevek mellől az illetőnek 😛
2011 gm rosters
haromt és igor meg nézhetne pmet 😛fetomy
több mint 13 éve
köszi newman!nah, remélem működik, és tán kell is valakinek amíg nincsenek DC-k mindenkitől, egyberaktam a csapatok 2011-es rostereit, és még PM-et is lehet küldeni a csapatnevek mellől az illetőnek 😛
2011 gm rosters
haromt és igor meg nézhetne pmet 😛
több mint 13 éve
semmi baj se lesz ha nem áll neki mindenki azonnal felírni a csapatát.csak a hónapokig rá se hederítő mentalitást kerüljük
több mint 13 éve
Mindig megcsináltam. De mivel nem nagyon szoktam trédelni, amíg nem megy le a hosszabbítás és az RFA, addig felesleges. Én azok után látom/döntöm el, hogy mit hogyan akarok megoldani.Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.Soldadosez a DC arról szól, hogy ha valakivel majd tradelsz lásd hogy ő mit játszik, hogy áll, ne a levegőbe ajánlgass.
átláthatóbb mint az excel tábla és nem kell vele gecizniharomt
Eddig sose volt gond, hogy mikor írtam be, mire elkezdődött a tréddömping, FA addigra már rég bent volt. De 25 embert nem írok össze, mert minden 2. hely lyukas, így még én sem látom tisztán a DC-t. RFA után másnap be szoktam írni, mert hossz. és RFA-k után már van kb 40 játékosom, s így már van értelme. 25-t szvsz nincs értelme beírogatni.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
ki az eagles gm?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.Soldadosez a DC arról szól, hogy ha valakivel majd tradelsz lásd hogy ő mit játszik, hogy áll, ne a levegőbe ajánlgass.
átláthatóbb mint az excel tábla és nem kell vele gecizni
több mint 13 éve
Én, mint minden évben, akkor írom meg, ha lementek a hosszabbítások és az RFA. 25-30 embert nem szedek DC-be.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nekem nyolc, majd megírom akkor holnap valamikor, mondjuk azt nem értem, hogy minek fél évvel a szezon előtt, de ha ez kell a népnekjobb ha mindenki saját maga ír depth chartot, mert én mindenféleképpen megírom azokét is, akik szarnak bele 😛HöriLOLDEHOGY
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀Höri
de most ha valakit igazán érdekel, akkor az utánajár, most minek könnyítsem meg bármiben így a dolgát? 😛
btw, 60 másodpercet még mindig utálomWyatt
több mint 13 éve
jobb ha mindenki saját maga ír depth chartot, mert én mindenféleképpen megírom azokét is, akik szarnak bele 😛DEHOGYoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊WyattLOL
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀Höri
de most ha valakit igazán érdekel, akkor az utánajár, most minek könnyítsem meg bármiben így a dolgát? 😛
btw, 60 másodpercet még mindig utálomWyatt
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
DEHOGYLOLTököm tele van az állandó excel fájl töltögetésből. Tudom hogy sokan úgyse írják be, csak ha kötelező, de mindegy. A másik rosterének átnézését megkönnyíti.haromtoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊Wyatt
btw, 60 másodpercet még mindig utálom
több mint 13 éve
LOLTököm tele van az állandó excel fájl töltögetésből. Tudom hogy sokan úgyse írják be, csak ha kötelező, de mindegy. A másik rosterének átnézését megkönnyíti.haromtoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊Wyatt
tényleg azt hiszed, hogy ha nem írsz depth chartot akkor nem ismerik fel a hiányposztjaidat? 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Kellene csinálni egy darab excel fájlt 32 lappal, és úgy egy nagy kellene, amiben minden roster benne van.tenorxsemmiből nem áll megcsinálnod 😀
több mint 13 éve
Kellene csinálni egy darab excel fájlt 32 lappal, és úgy egy nagy kellene, amiben minden roster benne van.
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Tököm tele van az állandó excel fájl töltögetésből. Tudom hogy sokan úgyse írják be, csak ha kötelező, de mindegy. A másik rosterének átnézését megkönnyíti.haromtoké, de miért akarnád a másik dolgát megkönnyíteni? 😊