GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 12 éve
Úgy néz ki Adam8 is pihizik kicsit, a Redman licit a vet.min-t sem éri el, nemhogy az én korábbi ajánlatomat 😊 szerk.: gondolom így a Mendenhall licit is kuka.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Ebben igazad van, de emlékeim szerint korábban dícsérte a Jax topicban 😊 Egyébként Austen fasza kis run stopper DE 😊Btw. francba, Gabtsi és Vassadi viszik a futóimat a homer licitjeikkel 😀
.png)
több mint 12 éve
Ki tudja, én Austen Lane-t is féltettem Iktriadtól az RFA-zás alatt, alaptalanul 😊Rataxesattól még h jax fan tudhatja h ki szar ki nem 😀
több mint 12 éve
Ki tudja, én Austen Lane-t is féltettem Iktriadtól az RFA-zás alatt, alaptalanul 😊
.png)
több mint 12 éve
tányleg, így nagyobbat is emelhettem volnaiktriad is comingHöriWow, Garrard szép kis summát kapott 😊Rataxesúgyis rálicitálnak 😀Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
iktriad is comingWow, Garrard szép kis summát kapott 😊Rataxesúgyis rálicitálnak 😀Farky
több mint 12 éve
Wow, Garrard szép kis summát kapott 😊Rataxesúgyis rálicitálnak 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Wow, Garrard szép kis summát kapott 😊 szerk.: most látom csak hogy aláírt IRL a Jetshez.
.png)
több mint 12 éve
kell a ráknak Vilma 😀

The response must be equal to the threat.
több mint 12 éve
Itt vannak az FA tippjáték nagyszámú résztvevőinek tippjei 😊docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AsbbN5jVO88QdHVraWFRWjNwalAzZU13blpDd2xDWVE#gid=0
.png)
több mint 12 éve
azért ne várjatok 10 percenkénti frissítést, nagyon belehúzott mindenki 😀vállalombriareosthx
felnyitottam, hogy tudj bele írni. Remélhetőleg egyik nagyeszű sem oda akar majd licitálni.Höri
több mint 12 éve
3 felett van 1,2 szóval 4nél is annyi asszem.5 évesnél nem 1.2 milla a minimum?SzegecsAz lehet.
Más ilyen kritérium van még?
mert akkor azt is beleíromHöri
több mint 12 éve
5 évesnél nem 1.2 milla a minimum?SzegecsAz lehet.
Más ilyen kritérium van még?
mert akkor azt is beleírom
több mint 12 éve
5 évesnél nem 1.2 milla a minimum?SzegecsAzon játékosok, akik kevesebb, mint $ 1.200.001 éves átlagú ajánlatot kapnak, maximum 3 éves szerződést írhatnak alá.
source: szabálykönyv

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
5 évesnél nem 1.2 milla a minimum?

több mint 12 éve
Az kevés Boldenre, BD.adam8mikor beírtam nem láttam a tied... faya 😊
több mint 12 éve
vállalombriareosthx
felnyitottam, hogy tudj bele írni. Remélhetőleg egyik nagyeszű sem oda akar majd licitálni.
több mint 12 éve
rata kipontozódottmuhaha

több mint 12 éve
Fasza, Tarvarist el is rontottam 😊
.png)
több mint 12 éve
Akarja valaki kezelni a FA trackert? Mármint amikben az ajánlatok vannak.
több mint 12 éve
van ilyen, meglepetes durvasaggal ...bowl.hu/forum/manager_jatek/keres-kinal/699376
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Revis ára: amennyit kínálsz x2Hörinah az király, akkor vetminx2-ből meg is úszom 😛