GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 7 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 14 éve
hát persze, hogy DeCastro köcsög Vasas lettfujj-fujj
több mint 14 éve
Ott a steal 😀 Kár, hogy - naná - 4-3ba. 😀
több mint 14 éve
Az egy dolog, de 1/15-re? 😊 IRL miatt kérdem, én inkább szomorú lennék, hiába húztam beWyattkellett pass rusher, és ő abban jó
carroll szerint meg ő a legjobb. kiderül mi lesz. sztem jóféle pass rusher lesz az NFLben.
több mint 14 éve
Az egy dolog, de 1/15-re? 😊 IRL miatt kérdem, én inkább szomorú lennék, hiába húztam be

több mint 14 éve
Attól még szar. Bezzeg én 1/21-re top7-ben elkelő safetyt hoztam, aki még jó is 😀

több mint 14 éve
ELADÓ!
több mint 14 éve
Schleck biztos örül Hardestynek 😊
több mint 14 éve
Sajnos nem szabályos a trade, mivel Megatron most hosszabbított.. 😐Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Ezt szerintem vehetjük igennek... Fetomy írd be a trade adminba, leszek a tanú! 😊Rataxes
Stez
De majd megdumálom fetomyval, hogy kibaszom, hogy Ő kényelmesen 6-7 milláért behúzhassa 2. FA körben.
több mint 14 éve
Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Ezt szerintem vehetjük igennek... Fetomy írd be a trade adminba, leszek a tanú! 😊
Stez
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 14 éve
Te frankón kezdesz komolytalanná válni a szememben, hogy egy szaros Megatron-Luck duót elfogadsz Bőrfiktért...Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.És bőrfikt? elég érte 3 első kör, vagy Megatron+Luck.fetomy
Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀Stez
Különben is Megatron madden cover guy lett, tutira nem zár 600 yard fölött. 😐
több mint 14 éve
Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.És bőrfikt? elég érte 3 első kör, vagy Megatron+Luck.
Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀Stez
több mint 14 éve
Mondtam, hogy leszarom, nem érdekel.Így sincs pickem, de nem pont LMJ lesz az, akiért majd megint szerezni fogok. 😀
több mint 14 éve
kösz, kihagyomJó, most látom hogy állsz pickekkel 😊 Az összes 2013-as és 2014-es cetlidért talán odaadom 😛
max 13-as 6. kört adnék 😊Stez
.png)
több mint 14 éve
kösz, kihagyommax 13-as 6. kört adnék 😊
több mint 14 éve
Egy '13-as második körért most is viheted 😀 Őszintén szólva kimondottan NEM akartam behúzni, de ott és akkor megszállt valami és nem tudtam ellenállni..
.png)
több mint 14 éve
inkább hagytad volna bent nekem, 3/29re vittem volna
több mint 14 éve
Köszönjük!A kacsafanoknak jelzem hogy LMJ is vihető jövő évi cetliért 😊
.png)
több mint 14 éve
ez a trade vmi gyönyörű 😀
több mint 14 éve
igen.Hehe :rolleyes: Azért nem eszik olyan forrón a kását 😉 (ez a szólás most passzolt ide egyáltalán? 😊 )RataxesNem kell valakinek egy jövő évi late rounderért? :rolleyes:RataxesHat ha adsz egy jovo evi picket lehet elviszek 😀Toca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...