GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
És még hogy oltottál, hogy eladom előre a pickjeim, aztán esküdöztél, hogy Te bizony tanultál az idei 1/1-ből és sosem adod el látatlanba. 😀Na látjátok, akkor meg nem kell itt hülyézni, csak ez is nagyon fontos verseny és szerettem volna megnyerni 😛fetomyEjj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛Höri
De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
fetomy
Headshotot kapsz, ha megint 1/1 leszel 😀
több mint 13 éve
Na látjátok, akkor meg nem kell itt hülyézni, csak ez is nagyon fontos verseny és szerettem volna megnyerni 😛Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛Höri
De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
fetomy
több mint 13 éve
Sorrendet majd kéne tolni lassan 😊Milyen sorrendet? 1 hét múlva kezdődik az udfa
2. FA kör meg jó egy hónap még kbWyatt
több mint 13 éve
Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛nekem draftolás nélkül is 4 van 😛
fetomy
több mint 13 éve
Ejj JJ, csak 1-el van több QB-m mint neked 😛De hálistennek lesz még udfa is, bár Rajna bekaphatja, hogy elvitte Harnisht. :mad:
kristof: Ja ezt én is írni akartam 😀 De Blackmonnak meg Fitznek úgyse kell QB.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
"Kirk Cousins, QB (Michigan State)Kyle Bollerrel fog a kezdő posztért megküzdeni."
az vicces lesz 😀
több mint 13 éve
2. FA kör az UDFA licittel együtt indul?Rataxesnem, csak ha a többség abbahagyta a húzogatást
több mint 13 éve
Mellesleg ez a skin még mindig botrányszar 😀melléJa, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.Rataxes
Wyatt
jjncaa

több mint 13 éve
melléJa, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.Rataxes
Wyatt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Fucu trollkodás level az maxon volt tegnap:azért még maradunk öribarik?
2/9-re akartam Harrison Smitht, - 2/7-re vitte
4/11-re gondolkodtam Massaquoi-n, - 4/9-re vitte
5/28-ra akartam Achot, - 5/26-ra vitte
Epic voltál ismét.szaba
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nálam is friss dc, kekí ill. ha valakinek hamarabb kell a teljes roster, azt is tudok frisset küldeni
több mint 13 éve
Ja, jobbak már rég megcsináltákSzerintem én voltam az első akinek up-to-date az idei DC topicos hsz.-e 😛 Az más téma hogy most a draft miatt változtattam rajta.
Wyatt
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀tenorxJa, jobbak már rég megcsinálták
Hörinek meg ha annyira kellett volna Fleener, akkor rámír, mikor írtam vagy ötször, hogy eladó a pickem 😛
Amúgy meg mindenki nagy formában volt tegnap, mindenkit kivittek előlem, aki valahol kellett, a 3/25-re a végén már csak azért jöttem be, mert ingyen volt a feltrade 😛
Visi, mit kérsz Brittért?

több mint 13 éve
Oda is beirtam, de mivel ez az elso hivatalos dc gondoltam sajtotajekoztato keretein belul hozom nyilvanossagra 😊
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀tenorxAz már nagyon uncsi 😀
több mint 13 éve
Miért nem a DC topicba írtad Rata? 😀
több mint 13 éve
2. FA kör az UDFA licittel együtt indul?
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
túlélem 😀majd imádkozom, hogy Pool kezdjen 12 meccsen a Cowboysban 😂
Ryan embere a Brownsból, simán lehet, de ha nem, akkor is megvan a 4. köröm, direkt erre, szóval biztos nem lesz harakiri
több mint 13 éve
miért kellene?az egy további kondíció
a te bajod, hogy nem írattad bele

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
Szerintem ha a feltételek a kivágott játékosra vonatkoztak, az törlődött miután nincs a csapatban.Delonso_jah, rá vonatkoztak, de én is ezt mondom, most ha szaba kibaszta, akkor a kondíciónak is szevasz kéne, hogy legyen
több mint 13 éve
Szerintem ha a feltételek a kivágott játékosra vonatkoztak, az törlődött miután nincs a csapatban.
több mint 13 éve
mondjuk szaba jó, hogy kibasztad Poolt, igazán törlődhetne ezzel a kondíciónk isamúgy meg bekaphatod 😀 de azért Bethea üdvözöl, Ő legalább jó
több mint 13 éve
Szaba, most akkor év elején eladtad Betheát meg Landryt, egy 2. körért meg egy kis cap hitért?
több mint 13 éve
Ja igen, gondoltam ez evidens 😊fetomyJa, háát ha Glenn kimegy valószínű behúztam volna Adamset egyébként, szóval szerintem egyébként is bukó lett volna a dolog. Sajnos a Janoris Jenkins/Mike Adams álompáros nem jött össze, pedig kellett volna egy kis jókedv az öltözőbe offense/defense oldalra is. Ha kicsit több időnk van Wyattel tárgyalni és sikerül 2/4-ről felmennem Janoért akkor meglett volna 😊
Mondjuk így Glennel is elégedett vagyok, de azért Janoris nagyon elkélne a secondarymbe.
Ex-Rataxes