GM játék csevegő
18 feliratkozó
több mint 6 éve
2025-ös roster fájl2026-os roster fájl
Draft tracker 2025
Draft tracker 2026
Roster táblázat:
Szerződések - dancogo
Cut - Spigo
Waive - Heisman
Trade - dancogo
Tag/tender - Spigo
Ötödik éves opció - Spigo
Szerződésátstrukturálás - dancogo
Roster abajgatás - Spigo
Draft trackerek (Google táblázat és fórumos) - dancogo
Waiver claimek fogadása és kihirdetése, waiver sorrend frissítése - Heisman
Szerkesztette: vassadi
több mint 13 éve
Én a "kiszemelt" long snappernek 0:00:01-kor beírok egy vet.min.-t, előre szólok hogy aki ráemel viheti, max. hozok valakit UDFA-ról.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
én meg arra leszek kíváncsi, Kickereknél milyen emelkegetések lesznek annak fényében, hogy szerintem azért van kint pár használható kicker, így elvileg bőven maradna mindenkinek. 😊De hát mint tudjuk, ez nem ilyen egyszerű, mert emelni kell. 😛
több mint 13 éve
remélem 00:00-nál valaki benyom az összes használható punterre egy vetmines ajánlatot 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Most még egy napig húzzuk? 😀 Már az előtte lévő 5 nap is elég volt szünetnek nem? 😛Wyatthát mostmár teljesen mindegy, de amúgy ja, látjuk hogy tuti belefér draftig és így már keménykedhetünk az idővel 😛
több mint 13 éve
Most még egy napig húzzuk? 😀 Már az előtte lévő 5 nap is elég volt szünetnek nem? 😛

több mint 13 éve
Mivel az előző körök csúsztak egy napot, gondolom ez is, ráadásul Höri majd ír listát.Majd holnap. 😊
több mint 13 éve
Hm.... már lehet licitálni? Én úgy értelmeztem holnaptól megy.
több mint 13 éve
Nincs. szerk.: Ja, hogy Höri ír listát 😕 Akkor semmi.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
éjfélkor indul csak, tán a punterekre nem lesz akkora verekedés hogy átláthatatlan legyen...Van vmi LS?
listát fogok még írni előtte!Höri
több mint 13 éve
éjfélkor indul csak, tán a punterekre nem lesz akkora verekedés hogy átláthatatlan legyen...listát fogok még írni előtte!
több mint 13 éve
az a baj, hogy csak készültél 😕A matekot elveszed, és bingo!szabaCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szabaTe biztos matek zseninek készültél az úszás előttToca

The response must be equal to the threat.
több mint 13 éve
A matekot elveszed, és bingo!Te biztos matek zseninek készültél az úszás előttTocaLehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀TocaCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szaba
több mint 13 éve
Te biztos matek zseninek készültél az úszás előttCoples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.szabaénsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀Toca
több mint 13 éve
Coples-t miért nehéz? 3 betűvel több. 2-vel több, mint a Toca.Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀TocaMindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊Tocaénsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88
több mint 13 éve
Lehet ezert kaptam Cox-ot az ő nevét nem nehez megjegyezni 😀énsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊braxa88COPLESbraxa88Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊Toca
több mint 13 éve
énsem, de már vicces volt, sokadjára a couples 😊Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊TocaJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?TocaCOPLESbraxa88
több mint 13 éve
Mindig megfogod a lenyeget, jobb ha megszokod nem tudom a neveket leirni normalisan sose 😊COPLESbraxa88Excelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorxJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?Toca
több mint 13 éve
COPLESJo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?TocaIgen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorx
több mint 13 éve
Jo mondjuk depthet kene irni 😊 De nem ertem ha 3-4 akkor is hogy elozheti meg Cox Couplest?Igen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.tenorx
több mint 13 éve
Ha megfigyeled, a legutóbbi pár kezdés át lett rakva este 8-ra éjfélről, emiatt kérdeztem, hogy ez most is így lesz-e.ST kör holnap 8-kor kezdődik?Steznem holnap 00.00kor?kristof
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ST kör holnap 8-kor kezdődik?Steznem holnap 00.00kor?
több mint 13 éve
ST kör holnap 8-kor kezdődik?
több mint 13 éve
Igen annyira szeretnék az új 4-3-as D-mbe egy 3-4es endet, de mondjuk Couples tök értelmes lenne még talán így is, viszont nekem majd Cox kell valószínű amikor 4-3ba max DT-t játszhat abból meg van elég. Z- 😀TocaExcelben még elég erősen 3-4 vagy.