NCAA csevegő

35 feliratkozó

2 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 196 — Saturday Night Lights
Az éjszakai eredmények után nem lehet más a bracket, mint ez:

#1 Indiana
Notre Dame @ #8 Oklahoma

#2 Georgia
Miami @ #7 Texas A&M

#3 Ohio State
Tulane @ #6 Ole Miss

#4 Texas Tech vs
James Madison @ #5 Oregon

r.baggio
Ez azért lenne nagyszerű (leszámítva a világ lúzere ACC-t), mert így a Go5 végre igazán mutathatna egy statementet, hogy helye van a nagyok között akár létszámemeléssel állandó két csapattal.
Ez pozitívan befolyásolná a non-conference schedule-okat is.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor csak volt izgalmas meccs éjszaka, szívesen 😀
2 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 828 — no es importante
Az éjszakai eredmények után nem lehet más a bracket, mint ez:

#1 Indiana
Notre Dame @ #8 Oklahoma

#2 Georgia
Miami @ #7 Texas A&M

#3 Ohio State
Tulane @ #6 Ole Miss

#4 Texas Tech vs
James Madison @ #5 Oregon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/p/1ARAaCJgRD/

Poloska vagyok.
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 787 — Kinek mit intézett a kormánya
North Carolina QB Max Johnson is expected to enter the transfer portal, per @PeteNakos.

Former LSU and Texas A&M transfer has thrown for 6,356 career yards and 49 TDs.

When Max committed to LSU:

Bill Snyder was HC at Kansas State

Urban Meyer was HC at Ohio State

Paul Johnson was HC at Georgia Tech

LSU/A&M played a 7 OT, 74-72 game

There was a 4-team CFB Playoff

Kyler Murray (now in his 7th NFL season) won the Heisman

Poloska vagyok.
2 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 503 — Big Penix Energy
 docs.google.com/spreadsheets/d/1cUvTojgwd715dRwCF5l7QJ4cK4vXOuhVRa8Kpg0re3U/edit?gid=2046961971#gid=2046961971

Konferenciadöntők tippjei

Szerkesztette: dancogo
2 hónapja
én a Kennesaw State-et akarom a playoffban látni!
Löfli
Asszem MC lett Kennesaw State fan, miután tavasszal linkeltem hogy csak 1 embert draftoltak onnan, meg hogy nem menő a suli.
Erre idén konfgyőzelem.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 491 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
én a Kennesaw State-et akarom a playoffban látni!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
De ezen már kár pörögni miután nyert a James Madison

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
There exists a scenario where one of the following teams will need to be selected by the committee for a CFP spot:

- 8-5 Duke
- 9-4 Boise State
- 10-3 Kennesaw State
- 9-4 Troy
- 9-4 Western Michigan
zacknorb
Ez esetben a Duke lesz a befutó, de szerintem hasonló matekozással legalább a ma esti konfdöntőket érdemes megvárni.

A már hivatalos bowl-párosítások meg fel is kerülnek rögtön az ESPN menetrendjébe:

www.espn.com/college-football/schedule/_/week/1/year/2025/seasontype/3
r.baggio
Ha az ötvereséges Duke rájátszásba kerül, sok mindent át kell gondolni, alsó hangon a 16-ra emelést.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
There exists a scenario where one of the following teams will need to be selected by the committee for a CFP spot:

- 8-5 Duke
- 9-4 Boise State
- 10-3 Kennesaw State
- 9-4 Troy
- 9-4 Western Michigan
zacknorb
Ez esetben a Duke lesz a befutó, de szerintem hasonló matekozással legalább a ma esti konfdöntőket érdemes megvárni.

A már hivatalos bowl-párosítások meg fel is kerülnek rögtön az ESPN menetrendjébe:

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fi%2Fespn%2Fmisc_logos%2F500%2Fncaa_football.png
College Football Schedule Bowls, 2026 Postseason - ESPN

---
2 hónapja

- 8-5 Duke
- 9-4 Boise State
- 10-3 Kennesaw State
- 9-4 Troy
- 9-4 Western Michigan

Poloska vagyok.
2 hónapja
Jöttek már ki bowl meccsek is:

Missouri State will face Arkansas State in the Xbox Bowl❗️

📅- Dec. 18
🕗- 8 p.m. CT
🏟️- Ford Center at the Star | Frisco, TX

Calwill face Hawaii in the HawaiiBowl
zacknorb
ODU will face USF in the CureBowl

Poloska vagyok.
2 hónapja
Jöttek már ki bowl meccsek is:

Missouri State will face Arkansas State in the Xbox Bowl❗️

📅- Dec. 18
🕗- 8 p.m. CT
🏟️- Ford Center at the Star | Frisco, TX

Calwill face Hawaii in the HawaiiBowl

Poloska vagyok.
2 hónapja
JMU is working to finalize a deal to hire former Florida coach Billy Napier

Poloska vagyok.
2 hónapja
A tavalyi évhez hasonlóan idén is magyar kommentárral fog menni a net4+-on a bowl-szezon nyitómeccse, a CELEBRATION BOWL.

Nagy eséllyel még a párosítás is ugyanaz lesz, azon múlik, hogy a most szombati SWAC-döntőben a Jackson State hazai pályán le tudja-e győzni a Praire View A&M gárdáját.

---
2 hónapja
Úristen, Colin Klein visszatér az alma materébe.
Hogy imádtam a Bill Snyder-féle Wildcatset.
Dzsokijuing
USF főedző lett volna, de ugye erre az ajánlatra nem lehet nemet mondani
Így végül az Ohio State WR mágusa, az OC Brian Hartline lesz a Bulls új HC-ja

---
2 hónapja
2009: Andrew Luck lesz a Stanford kezdő irányítója Tavita Pritchard helyett
2025: Andrew Luck kinevezi Tavita Pritchardot a Stanford új főedzőjévé
r.baggio
Kentucky HC lett közben Will Stein, őt még személyesen is láttam játszani, a Kansas State-nél pedig meglepetésre visszavonul Chris Klieman, őt a csapat korábbi legendás irányítója, a jelenlegi Texas A&M OC Colin Klein válthatja.

Ez már három QB-ből avanzsált főedző, akinek követtem az aktív pályafutását 😊
+ Eric Morris, aki a Texas Technél volt elkapó
r.baggio
Úristen, Colin Klein visszatér az alma materébe.
Hogy imádtam a Bill Snyder-féle Wildcatset.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
2 hónapja
2009: Andrew Luck lesz a Stanford kezdő irányítója Tavita Pritchard helyett
2025: Andrew Luck kinevezi Tavita Pritchardot a Stanford új főedzőjévé
r.baggio
Kentucky HC lett közben Will Stein, őt még személyesen is láttam játszani, a Kansas State-nél pedig meglepetésre visszavonul Chris Klieman, őt a csapat korábbi legendás irányítója, a jelenlegi Texas A&M OC Colin Klein válthatja.

Ez már három QB-ből avanzsált főedző, akinek követtem az aktív pályafutását 😊
+ Eric Morris, aki a Texas Technél volt elkapó

Szerkesztette: r.baggio

---
2 hónapja
 www.espn.com/college-football/story/_/id/47182156/despite-coaching-change-ole-miss-6th-cfp-rankings
Dzsokijuing
Tehát összegzem: BYU győzelem esetén 99%, hogy a Notre Dame nem jut be, ők onnantól még abban reménykedhetnek, ha a Bama rossz arcát mutatja a Georgia ellen. A playoff mezőnyét a Tulane VAGY a North Texas, illetve a Virginia VAGY a James Madison teszi majd teljessé (0.1% esélye még a UNLV-nek is van, ha mindkét csapat kikap).
r.baggio
Azért az durva, hogy Kiffin újabb szemétségét figyelmen kívül hagyta a Committee, a Florida State-et pedig ilyen miatt kihagyták a PO-ból.
A saját szabálykönyvük nevesíti az ilyen eseteket, most nem éltek vele, sőt feljebb lépett a Rebels.
Dzsokijuing
Az FSUnál azért tegyük hozzá, hogy csak 4 csapatos PO volt.
Plusz szabálykönyv? Itt max elvek meg érzetek vannak.

Poloska vagyok.
3 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 491 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 www.espn.com/college-football/story/_/id/47182156/despite-coaching-change-ole-miss-6th-cfp-rankings
Dzsokijuing
Tehát összegzem: BYU győzelem esetén 99%, hogy a Notre Dame nem jut be, ők onnantól még abban reménykedhetnek, ha a Bama rossz arcát mutatja a Georgia ellen. A playoff mezőnyét a Tulane VAGY a North Texas, illetve a Virginia VAGY a James Madison teszi majd teljessé (0.1% esélye még a UNLV-nek is van, ha mindkét csapat kikap).
r.baggio
hajrá Duke!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 503 — Big Penix Energy
Konferenciadöntők: VAN 4 MECCS PÉNTEKRŐL SZOMBATRÓL VIRRADÓRA
1. Kennesaw State @ Jacksonville State – KENN -2,5
KENN/JVST

2. Troy @ James Madison – JMU -23,5
TROY/JMU

3. North Texas @ Tulane – UNT -2,5
UNT/TULN

4. UNLV @ Boise State – BOIS -4,5
UNLV/BOIS

5. BYU vs Texas Tech – TTU -12,5
BYU/TTU

6. Miami (OH) vs Western Michigan – WMU -2,5
MOH/WMU

7. Georgia vs Alabama – UGA -2,5
UGA/ALA

8. Indiana vs Ohio State – OSU -4,5
IU/OSU

9. Duke vs Virginia – UVA -3,5
DUKE/UVA

+1. Villanova @ Lehigh – LEH -4,5
VIL/LEH

Összesítés a 14. hét után, levonva az alapszakasz leggynegébb fordulója mindenki összpontszámából:
1. beltazor 96p
2. warr_b 95p
3. dancogo 90p
4. zacknorb, alatriste 88p
6. Dzsokijuing 82p
7. törölt kristof 79p
8. Drip 77p
3 hónapja
 collegefootballnews.com/college-football/final-college-football-playoff-rankings-projection-alabama-jumped-notre-dame

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 840 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Dzsokijuing
r.baggio
Azért az durva, hogy Kiffin újabb szemétségét figyelmen kívül hagyta a Committee, a Florida State-et pedig ilyen miatt kihagyták a PO-ból.
A saját szabálykönyvük nevesíti az ilyen eseteket, most nem éltek vele, sőt feljebb lépett a Rebels.
Dzsokijuing
Vagy eppenseggel bevallottak, hogy “hibaztak” a FS eseteben és/vagy nem akartak szembemenni azzal az aradattal amit akkor kaptak volna, ha meg lepik, hogy kihagyjak az ole miss-t. Gyakorlatilag az ncaa-nek tiltani kellene, hogy lelephessenek a szezon vége elott.
Ventura
Vagy ki kéne úgy alakítani a szabályokat, hogy az edzőknek ne kelljen lelépni a PO előtt, ne most legyen transzferportál és toborzási munka.

Liverpool Fc
3 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 653 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Dzsokijuing
r.baggio
Dzsokijuing
Vagy eppenseggel bevallottak, hogy “hibaztak” a FS eseteben és/vagy nem akartak szembemenni azzal az aradattal amit akkor kaptak volna, ha meg lepik, hogy kihagyjak az ole miss-t. Gyakorlatilag az ncaa-nek tiltani kellene, hogy lelephessenek a szezon vége elott.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------