NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 565
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NCAA csevegő
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Én örülnék neki, ha több nem kiemeltek összecsapásáról lenne közvetítés, mert enélkül tuti nem venném rá magam, hogy megnézzemszerencsére ebbe most nagyon beletaláltatok, kár lett volna kihagyni
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=lTqIcXhosBE
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ha a Cyclones ellenit mondod, azt láttam, reakcióm twitteren visszaolvashatók. De az eheti meccsükre a Pittsburgh ellen már szerintem nem jut időm. Pedig ugy tudom az is parádés voltnagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdown-ra, talán annyit hogy óriásisose szabad kihagyni az állami derbiket 😊 az iowai is jó volt
davekid
baggio
több mint 9 éve
nagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdown-ra, talán annyit hogy óriásisose szabad kihagyni az állami derbiket 😊 az iowai is jó volt
davekid
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nagyon nem találok szavakat az idei Rocky Mountain Showdon-ra, talán annyit hogy óriási
több mint 9 éve
anterior meniscus-szakadás, 4-6 hónap kihagyás, talán a Pro Day-re össze tudja kapni magát, ha úgy dönt, hogy végzős évére nem tér visszaTérdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
Kicsit Ajayi-érzésem van.
balentin
---
több mint 9 éve
Mora nem volt hajlandó még részletezniTérdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
balentin
durva edzés lehetett a tegnapi, mert a szintén elit prospect, Fabian Moreau (CB) is kidőlt egész évre
---
több mint 9 éve
balentin
281
Térdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕Azt tudjuk, hogy "significant knee injury" alatt mit kell érteni, pontosan melyik része és hogyan sérült?
vassadi
több mint 9 éve
vassadi
15 617
Térdsérülés miatt véget ért Myles Jack idénye. 😕
több mint 9 éve
---
több mint 9 éve
jópár helyre fel szokott kerülni a college football final, annál jobb 45 perces forduló összefoglaló, körkép szerintem nincsenaz oké, de még a condensed meccs sem takarja le az összefoglaló fogalmát 😊Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Az lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
espn-en vannak amúgy a recap-eknél általában, de youtube-on majdnem minden csapatnak van hivatalos csatornája, ott kell rákeresni azokra, melyek érdekelnek
baggio
Shawn84
baggio
több mint 9 éve
jó hát ezt megosztani is felesleges, viccnek rossz, mértékadónak meg senki nem tekinti már
---
több mint 9 éve
WEEK 4 Coaches Poll is in:1 Ohio St (61)
2 TCU
3 Mich St (3)
4 Baylor
5 Ole Miss
6 UGA
7 FSU
8 Notre Dame
9 LSU
10 Clemson
11 UCLA
12 Bama
13 Oregon
14 OU
15 A&M
16 Arizona
17 Utah
18 USC
19 NW
20 GT
21 Wisconsin
22 OKST
23 Missouri
24 Stanford
25 Auburn
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
az oké, de még a condensed meccs sem takarja le az összefoglaló fogalmát 😊Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Az lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
espn-en vannak amúgy a recap-eknél általában, de youtube-on majdnem minden csapatnak van hivatalos csatornája, ott kell rákeresni azokra, melyek érdekelnek
baggio
Shawn84
---
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Ha megnézed jobban a 3. hétről 2 condensed meccset is felraktak már.nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
baggio
több mint 9 éve
Írtam twitteren Clayton Fejedelemnek az Illiniből és válaszolt is 😊
több mint 9 éve
baggioIgen koszi idokozben megtalaltam meg is neztem kb 20at 😀
Csak amikor kerestem akkor meg nem voltak feltoltve a mai hajnali meccsek
több mint 9 éve
nem teljes meccsek után kutat, hanem összefoglalók után 😊Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
Shawn84
---
több mint 9 éve
Shawn84
8 527
Sziasztoknoonkick.com/
Elore is koszi
Adirotor
több mint 9 éve
SziasztokAz lenne a kerdesem hogy osszefoglalokat hol tudnek nezni? Mert kerestem de nem igazan talaltam
Elore is koszi
több mint 9 éve
college footballespn.go.com/video/clip?id=espn:13696561
---
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
10 yardon fent van a SEC Storied The Bo You Don't Know ! Akit érdekel mindenképpen nézze meg.